ZynaX Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 eet öle gözüküosun.. bnm olduğum clan hakkında bişey yazarsan yine savurnurum.. ama körü körüne değil.. elinde varsa bi delilin bi ss bi pm senin sölediklerini kanıtlayacak koyarsın.. ama o günkü postların hepsi ben böle duydum böel sölediler şeklindeydi.. insanları karalamak en basit olanı.. haksızlığa gelemem üzgünüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 26 Aralık 2005 13:11 tarihinde demiş ki: Abiiii Wuwa icin Ölürüm Yaa :horace: osmanli gibi oluruz bro aman ha :horace:[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: _joey_, 26 Aralık 2005 10:36 tarihinde demiş ki: orfenegro denen arkadas sen gfb volkanın ve prıvatenın ko da nezaman gordun np transferı yaparken aynı adamları oldururken gfb volkan ' la kim oynardi bilmem ama o adam icin np transferi yapmiyo diyosonuz LOL derim[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: NightHunter666, 26 Aralık 2005 16:37 tarihinde demiş ki: said: KiMBUPiSLiK, 26 Aralık 2005 13:11 tarihinde demiş ki: Abiiii Wuwa icin Ölürüm Yaa :horace: osmanli gibi oluruz bro aman ha :horace: :horace:[signature][hline]S: Ares C: UknighteĞ L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sen bosver wuwa yi olm o sana yar olmaz xD[signature][hline]o_0 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Wuwa' ya 1 Holy_sexy e 2 :horace:[signature][hline]S: Ares C: UknighteĞ L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 @marlon sana ne la olur olmaz sana mi kaldi tasasi :horace: @kimbupislik bro holy'e bende 5 ama wuwayi karistirma walla osmanli gibi oluruz :horace:[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Alayına isyan leaaaan bu arada ujio exoskeletons ve rogue sunu calcam clanından :D[signature][hline]taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Alıntıdır From Ek$i Dictionary... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 zaten clanlarında 42 kişi var[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:62(Shadow Vain) Np:114k KOP KOP KOP +++++ Clan: Anything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 nasi alacan hasan hangi manada anlamadim :S[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 iyiki bi uyumaya gittim gene ortalik karismis gene polimikler gene madrabazliklar herneyse ben biseye karismiyorum pico sanada bisey ima etmedim biliyosun ben biraz acik sözluyum direk acık sölerim herşeyi :) sonucta 7 aydır beraber oynuyoruz bu oynu kankama bise dicek deilim kasimpatida haklı bi nevi pm den yaza bilirdin burda bir suru cakal var bu seyden yararlanmaya calisa bilecek bu oyunda benim kimseyle problemim yok varsada 2 kisiyle var 1 DMİO ILOVE KURDİSTAN DEDİ İCİN 2 CİSİ NYCHİRS ODA DMİO DESTEKLEDİ İCİN baskada kimseyle sorunum yokk zaten oyundan sogudum boyle olaylarla oyunu bırakmam hızlanıyor[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:144 k Clan yok dip not: elmoraddan donme org kasdfhaskjfhşasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XeNTiNo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 hERkezin Oyununa aLdırmamaq Lazım oJe.. qim ne YapıorSa Yapsın.. ßilmem Ne yaPmı$ım Kür....tanı [[AqZıma ßile aLmak iStemiorUm..]] ßizLeri ßu haLe qeTiren EmperYaLizm. Oyuna ßile Vurdu ak...![signature][hline]Sexy XeNTiNo | Ares | Lordumsu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
starfreedom Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Bir günde bu forumda siyaset olmasın yaf emperyalizmden giriyoz komünizmden çıkıyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 alayının a.q zaten oynuda birakiyorumm[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:144 k Clan yok dip not: elmoraddan donme org kasdfhaskjfhşasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Bu Konulara Girmeyelim olay Bitmiştir Büyütmeyelim....[signature][hline]Dark_Shady lvl 60 %90,01 UniqueTurK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar