LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Oyuna girdimğim anda will u join justice ibaresi geldi girelim bakalım dedim pelerin görevine gittik scroll olmadıgından buffsız drain atmaya basladım 5 kere yattım 5*7.2 = yaklasık 36 m ex kaybettim ilkinde görevi yapamadık sonra dışarı cıktık ve ben dc oldum geldıgımde clandan atılmıştım .. Helal olsun diyorum başka bişey demiyorum clanınız hayırlı ugurlu olsun dik koyun üzerine oturun emi ?[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 62 Job: Shadow Vain Server : Ares Nation : Karus Clan :BooZe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 abicim ne mantıkla tanımadıın adamlara güveniyon ki ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buffer_The_Best Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 deme ulann.yuhhh.5 kere bide üstüne klandan atsınlar haaa.iyilik yapmayacan millete a.q.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ÇOCUKluklarına verdim boşver..[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 62 Job: Shadow Vain Server : Ares Nation : Karus Clan :BooZe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 üzüldüm lord senin için terbiyesizlik etmişler insanoğlu nankör nedesen boş[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Malesef öyle informer önüne geçemiorsun ..[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 62 Job: Shadow Vain Server : Ares Nation : Karus Clan :BooZe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ferhan sensoy:adalet dedigimiz sey pekte adil deil o zaman zeki alasya:evet malasef PARDON [spo1=>>>>]Pardon filminden alintidir[/spo][signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares unblocked [Bu mesaj NightHunter666 tarafından 24 Aralık 2005 01:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ty bro :D[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 62 Job: Shadow Vain Server : Ares Nation : Karus Clan :BooZe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infi_p Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hayırlı olsun ujio:D polifonik senın gezmedıgın clan kaldımı ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 saol infi :)[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 SAnki topicler karışmış ^^[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 62 Job: Shadow Vain Server : Ares Nation : Karus Clan :BooZe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: NightHunter666, 24 Aralık 2005 01:39 tarihinde demiş ki: ferhan sensoy:adalet dedigimiz sey pekte adil deil o zaman zeki alasya:evet malasef PARDON [spo1=>>>>]Pardon filminden alintidir[/spo] Süpersin :) +99999[signature][hline]Nick:SOLDIER_TR Server:Ares Nation:El Morad Job:Rogue Level:5x Clan:Daha Yok NP:100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: LorDofHmN, 24 Aralık 2005 02:05 tarihinde demiş ki: SAnki topicler karışmış ^^ sanki :D[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 dc yediğinde rool back yemiş olmayasın xp kaybetmişin % düşmüşmüydun oyuna girdiğinde dikkat ettinmi?[signature][hline] madness is the gift, that has been given to me! ***]****[url=http://***]****[url=http://*[/url]**]****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 justice back oldu yani :D[signature][hline]Ares Mage 62 Level 190k+ np polifonik_osuruk 62 Elemental Lord 193370 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 WaLLa Acıdım Adamı Büyük .pnelik etmiş Git etmişSe[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %22.11 Abyss Blessing Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: NightHunter666, 24 Aralık 2005 01:39 tarihinde demiş ki: ferhan sensoy:adalet dedigimiz sey pekte adil deil o zaman zeki alasya:evet malasef PARDON [spo1=>>>>]Pardon filminden alintidir[/spo] Ferhan Baba'dan devamı; "Adaletin pokerden farkı, savunma avukatının rest çekememesi ve kağıdı hep yargıcın dağıtması"...[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 clana almak ve işi görülünce clandan atmak adilikten başka bişey deil karaktersizdir bunları yapanlar....[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: AnuriaAlptekin, 24 Aralık 2005 20:58 tarihinde demiş ki: Ferhan Baba'dan devamı; "Adaletin pokerden farkı, savunma avukatının rest çekememesi ve kağıdı hep yargıcın dağıtması"... bu da iimis[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Bu daa iyi Çubuklu makarna yiyenin b.k u fiyonklu olmaz :D[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) bilinc senin izinden gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ben diyorum Justice clanında gereksiz adam çok diye ama daha sonra bana gelip 2 dk da sattın falan diyolar neyse..artık owned_by rulez XD[signature][hline]Ares Mage 62 Level 190k+ np polifonik_osuruk 62 Elemental Lord 193370 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Forumlara giren okuyan ilgilenen birisi değilim fakat clanımdan bir arkadaş bizimle ilgili bir forum olduğunu söyleyince bakmak istedim we yazıları görüncede iye olup birşeyler söylemek istedim :) Öncelikle clan görevi için asas aldığımız doğru. Sizi hatırlamıyorum almışızda olabilir, ben olay için doğru yada yalan söylüyorsunuz demiyorum. Ama şunu belirtmek isterim ki görev için aldığımız arkadaşlara bunun pelerin görevi olduğunu ve yapıldıktan sonra tşk edeceğimizi bizzat ben belirttim. Şimdi olaya gelirsek buffsız daldığınızı ve 5 defa yattığınızı söylüyorsunuz, bizi tanımadığınızı, yaptığımızn yanlış oldugunu ve en önemliside bunu çocukluğumuza verdiğimizi söylüyorsunuz. Peqi ; * Sizi clana zorla almadık sanırım ? * Görev için aldığımızı belirttik ? * Görevden sonra çıkartcağımızı belirttik ? * Herkese buff werilip size werilmediği halde ölmüşsünüz (üzgünüm) neden 5 defa denediniz ? * İlk öldükten sonra neden kalktınız rezi beklemediniz ? * Dcc olduktan sonra atıldım demişsiniz. Biz yaklaşık 75 dakika bu görev için kaldık ve görevi yaptıktan sonra herkese tşk ettik siz yoksanız napmamızı bekliyorsunuz ? * Tanımadığınız clana bu kadar yardımcı oluyorsunuzda neden sorununuzu gelip bizlerle paylaşmıyorsunuz ? * Çocukluğumuza verdiğinizi söylemişsiniz. Afedersiniz ... 26 yaşımdayım burada 13 yaşındaki çocuklarlada 45 yaşındaki abimlerlede muhattap oluyorum ben. Bir dahaki sefere konuşacağınız kişinin ilk önce yaşını sorun o zaman. Ben sizden bu olayların için özür diliyorum exp kaybettiğinizden yada başka bir olaydan değil, olayın buraya taşınmasından ötürü. Göreve gelen bütün arkadaşlara tşk ettik, demekki size ulaşamamışız. Forumu okurken dikkatimi çeken tek şeyin; Oyunda bize abi diyen, selam veren insanların burada yada herhangibir yerde hakkımızda karalama başladığında önde gidenlerden olduğunu görünce üzüldüm. Zamanınızı forumlarda değil, oyunda iyi bir yere gelmek isitoyorsanız areste değerlendirin. Eğer bir sorununuz warsada gelin pm atın madem bu kadar kötü düşüniyorsunuz clanımız hakkında. Sanırım clan olarak ilerledikçe çekemeyenlerin sayısı artıyor. Polifonik için clana davet ettim evet doğru ama bana kendisinin clan kurduğunu söyledikten sonra bir daha sormadım fakat burada yazdıklarını oyunda bize söylememesi çok garip. Oyunda zaman çok uzun geçiyor ama normal hayatta 1-2 ay önce insanların bizlere nasıl davrandıklarını kendilieride iyi biliyor bizde iyi biliyoruz. lvl,np,item,para ...vs gibi şeylerle bir yere gelen insanlar arkadaşlarını malesef kaybediyorlar. Burada istediğiniz kadar güçlü olabilirsiniz ama adam gibi adam olmak için kişiliğinizi geliştirmelisiniz. Neyse ben lafı fazla uzatmıyayım konuşcak pek fazla bişi yok. İyi oyunlar . ALTATURK (np,lvl falan gelip geçicidir dostluklar kalıcıdır ...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jelena_DOkic Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Lordo yaptıkları harbi ayıp yani.. Eskiden o clandaydım.. Nerdeyse yeniden girecektim oraya[signature][hline]Jelene_Dokic Karus Priest LvL 62 Clan: TR_Clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warp Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 sen varya 10 numarasın senin degerini bilmeyen utansın zaten biliyosun biz sana degil realiz bir degil biniz gelene gidene alayına isyan gücü olan gelir alayına gider hamd olsun ben baska laf sölemiyorum adresimiz yermi belli atarı olan gelir abi item para vb gibi seyler justicede verilmiyor herkes kendi kendine yetiyor sakın karalama yapamayın yakısmaz isteyene clan sartımız ne np ne lvl adam olsun eyw saygılar can[signature][hline]bozi olmtank kim olucak bozi: buluruz nen bi enayi sen npye bak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 warp yerin yurdun nerde belli bi ordasin bi burda acundan daha cok geziosun :)[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar