Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Justice..


LorDofHmN

Öne çıkan mesajlar

Oyuna girdimğim anda will u join justice ibaresi geldi girelim bakalım dedim pelerin görevine gittik scroll olmadıgından buffsız drain atmaya basladım 5 kere yattım 5*7.2 = yaklasık 36 m ex kaybettim ilkinde görevi yapamadık sonra dışarı cıktık ve ben dc oldum geldıgımde clandan atılmıştım ..

Helal olsun diyorum başka bişey demiyorum clanınız hayırlı ugurlu olsun dik koyun üzerine oturun emi ?[signature][hline]Name : LorDoFHmN
LvL : 62
Job: Shadow Vain
Server : Ares
Nation : Karus
Clan :BooZe
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NightHunter666, 24 Aralık 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
ferhan sensoy:adalet dedigimiz sey pekte adil deil o zaman
zeki alasya:evet malasef PARDON

[spo1=>>>>]Pardon filminden alintidir[/spo]

Süpersin :)
+99999[signature][hline]Nick:SOLDIER_TR
Server:Ares
Nation:El Morad
Job:Rogue
Level:5x
Clan:Daha Yok
NP:100
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NightHunter666, 24 Aralık 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
ferhan sensoy:adalet dedigimiz sey pekte adil deil o zaman
zeki alasya:evet malasef PARDON

[spo1=>>>>]Pardon filminden alintidir[/spo]


Ferhan Baba'dan devamı; "Adaletin pokerden farkı, savunma avukatının rest çekememesi ve kağıdı hep yargıcın dağıtması"...[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Forumlara giren okuyan ilgilenen birisi değilim fakat clanımdan bir arkadaş bizimle ilgili bir forum olduğunu söyleyince bakmak istedim we yazıları görüncede iye olup birşeyler söylemek istedim :) Öncelikle clan görevi için asas aldığımız doğru. Sizi hatırlamıyorum almışızda olabilir, ben olay için doğru yada yalan söylüyorsunuz demiyorum. Ama şunu belirtmek isterim ki görev için aldığımız arkadaşlara bunun pelerin görevi olduğunu ve yapıldıktan sonra tşk edeceğimizi bizzat ben belirttim. Şimdi olaya gelirsek buffsız daldığınızı ve 5 defa yattığınızı söylüyorsunuz, bizi tanımadığınızı, yaptığımızn yanlış oldugunu ve en önemliside bunu çocukluğumuza verdiğimizi söylüyorsunuz. Peqi ;
* Sizi clana zorla almadık sanırım ?
* Görev için aldığımızı belirttik ?
* Görevden sonra çıkartcağımızı belirttik ?
* Herkese buff werilip size werilmediği halde ölmüşsünüz (üzgünüm) neden 5 defa denediniz ?
* İlk öldükten sonra neden kalktınız rezi beklemediniz ?
* Dcc olduktan sonra atıldım demişsiniz. Biz yaklaşık 75 dakika bu görev için kaldık ve görevi yaptıktan sonra herkese tşk ettik siz yoksanız napmamızı bekliyorsunuz ?
* Tanımadığınız clana bu kadar yardımcı oluyorsunuzda neden sorununuzu gelip bizlerle paylaşmıyorsunuz ?
* Çocukluğumuza verdiğinizi söylemişsiniz. Afedersiniz ... 26 yaşımdayım burada 13 yaşındaki çocuklarlada 45 yaşındaki abimlerlede muhattap oluyorum ben. Bir dahaki sefere konuşacağınız kişinin ilk önce yaşını sorun o zaman.
Ben sizden bu olayların için özür diliyorum exp kaybettiğinizden yada başka bir olaydan değil, olayın buraya taşınmasından ötürü. Göreve gelen bütün arkadaşlara tşk ettik, demekki size ulaşamamışız.
Forumu okurken dikkatimi çeken tek şeyin;
Oyunda bize abi diyen, selam veren insanların burada yada herhangibir yerde hakkımızda karalama başladığında önde gidenlerden olduğunu görünce üzüldüm. Zamanınızı forumlarda değil, oyunda iyi bir yere gelmek isitoyorsanız areste değerlendirin. Eğer bir sorununuz warsada gelin pm atın madem bu kadar kötü düşüniyorsunuz clanımız hakkında.
Sanırım clan olarak ilerledikçe çekemeyenlerin sayısı artıyor.
Polifonik için clana davet ettim evet doğru ama bana kendisinin clan kurduğunu söyledikten sonra bir daha sormadım fakat burada yazdıklarını oyunda bize söylememesi çok garip. Oyunda zaman çok uzun geçiyor ama normal hayatta 1-2 ay önce insanların bizlere nasıl davrandıklarını kendilieride iyi biliyor bizde iyi biliyoruz. lvl,np,item,para ...vs gibi şeylerle bir yere gelen insanlar arkadaşlarını malesef kaybediyorlar. Burada istediğiniz kadar güçlü olabilirsiniz ama adam gibi adam olmak için kişiliğinizi geliştirmelisiniz. Neyse ben lafı fazla uzatmıyayım konuşcak pek fazla bişi yok. İyi oyunlar .

ALTATURK (np,lvl falan gelip geçicidir dostluklar kalıcıdır ...)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sen varya 10 numarasın senin degerini bilmeyen utansın zaten biliyosun biz sana degil realiz bir degil biniz gelene gidene alayına isyan gücü olan gelir alayına gider hamd olsun ben baska laf sölemiyorum adresimiz yermi belli atarı olan gelir abi item para vb gibi seyler justicede verilmiyor herkes kendi kendine yetiyor sakın karalama yapamayın yakısmaz isteyene clan sartımız ne np ne lvl adam olsun eyw saygılar can[signature][hline]bozi olmtank kim olucak bozi: buluruz nen bi enayi sen npye bak:D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...