Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uzaktan ilişki

arenda_duwcal

Öne çıkan mesajlar

said:
Dynun, 22 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
Aynen 7 aydır sürdürüyorum bu ilişkiyi sonuna kdar da götürücem mesela. Kişiden kişise değişir. "olmaz" diyip kesip atmak kolay. biraz uğraşın bakalım.

+1-1 diyerek başlıyım

Bence uzaktan birine gönül verebilmek için o ilişkiyi sağlam bi temele oturtmak gerekir birbirinizi tanırsınız aynı şehirde ilişki rayına girer hayat şartları sebebiyle ayrı yaşamak zorunda kalırsınız eywallah o ilişki yüksek ihtimalle yürür.(taraflar azimliyse)
Ancak chatte başlayan ilişkilerde yada tatilde tanışıp bir hafta gördüğünüz sonra ayrı kaldığınız bi insanla ilişki yürütmek zordur imkansıza yakındır ı ıh olmaz diyorum.Neyin mücadelesini vericeksinizki hangi özelliğini biliyosunuz onu neden seviyosunuz ??Pek çok soruya yanıt bulamazsınız aşk sarhoşluğu bitince ...
Mimikler devreye girmeden iki insan göz temasında bulunmadan webcamda görmeyle mesajlaşmayla tanıyamaz birbirini karşısındakinin hislerini hissedemez.
Sağlıklı ilişkiler için sık görüşmek ilişkiyi rayına oturtmak şarttır.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

siziniki platonik olmuş artık , uzaktan sevin birbirinizi.
Mecnun ,Leyla , Leyla diye yataklara düşmüş ,
Leyla ,Mecnunun bu halini duyarak yanına gelmiş ,
Bak Mecnun ben geldim ,
Mecnun , yok ,hayır, sen benim sevdiğim Leyla değilsin demiş.

sizinki de bu olmasın ?

Uzaktan sevin birbiriniz en iyisi.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

2 yıldır mı ne çıkıorm kız arkadaşımla (nette tanışmıştık ole muhabbet ederken) sora telefon parası filan yuklu gelince yazın da gorusemedik. Su an aynı okuldayız, bu kadar sabrettim ama iyi ki sabretmişim. Tüm çabalarımıza değmiş.[signature][hline][b] Yarın bugüne dün diyeceksin. Tıpkı dün, bugün için yarın dediğin gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hem ben 1-2 haftada bir görüyorum. Tanıştıktan, birbirimize bağlandıktan sonra ayrıldık biz. Yoksa sanal alemde başlayan aşklara ben de karşıyım.

baba sen ne istiyosun daha yaa ohooo.sizinki uzak kategorisine girmez zaten. ;)
bi gidipte 3-4 ay görüşemeyen var onlar olmaz diyorum. olmadıda :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aysiku, 22 Aralık 2005 23:40 tarihinde demiş ki:
said:
Hem ben 1-2 haftada bir görüyorum. Tanıştıktan, birbirimize bağlandıktan sonra ayrıldık biz. Yoksa sanal alemde başlayan aşklara ben de karşıyım.

baba sen ne istiyosun daha yaa ohooo.sizinki uzak kategorisine girmez zaten. ;)
bi gidipte 3-4 ay görüşemeyen var onlar olmaz diyorum. olmadıda :)

2 yıl diorz.[signature][hline][b] Yarın bugüne dün diyeceksin. Tıpkı dün, bugün için yarın dediğin gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

uzaktan ilişki yaş iişkidir ki zaten arendayla karşılıklı da konuşmuştuk bunu.

neyse efendim şimdi uzaktan uzaktan nereye kadar.. ha benim babam bazen 6 ay evden uzak kalıyordu.. ama ortada bir gerçekvardı ki zaten annemle evlilerdi hatta ortada ablşamla ben de cirit atıyorduk. o yüzden dayanılıyordu böyle bir ilişkiye ki düşünün babam sefei gemiyle gidiyor o yıllarda cep telefonu yok ve eğer ki karaya çıkaiblirse kulübeden arıyor.. hoş bazen gemide telsizden de görüşe yapılaibliniyordu ama o da ne görüşme ya sık sık "adana çık aradan" lar arasında..

ama daha bu yaşta uzun ilişkiler insnaları ciddi anlamd ayıpratır.. düşünsene daha hayatının baharındasın gezeceksin tozacaksın karşı cinsinle gözgöze gleip oyun yapacaksın ama ne oluyor "ah ulan benim X km ötede sevgilim vardı" diyerek böyle bir eğlenceden/zevkten mahrum kalacaksın..

bence uzaktan bir sevgilim oalcaksa hiç olamsın daha iyi. yani birini ben yanımda hissedemiyorsam ona dokunamıyorsam bu resmen android ilişkidir yani ilişki üstü pvc kaplı bakır tellere ve devrelere biraz da yazılıma bağlı.. iletişim şebekeleri çöktüğü anda ilişki de çöküyor.. resmen tamagoçi oynamak gibi bir şey..

bende 3 sene öncesine akdar bu kadar uzakatan ilişkilere sıcaktım hatta "olur abi aşk engel atanımıyor yaa" diyordum fakat bugün ne aşktan eser var (ki aşk yoktur) ne de uzaktan ilişkiden.

kmileri olmayacak planlar üzerine kurar bu ilişkilerini bir de ve o planlar tutmadığı zaman ki hayal kırıklığı

hoş ben ruhen geniş bir adamım o yüzden bazı şeyleri kjaldıraiblirim ama uzun mesafeden bir ilişki için maddi güce işhtiyacım var bakınız bana sponsor bulsanız yarın avrupanın öteki ucuna giderim birisinin teklifini kabul ederim. ama beni o kadar çok seviyor bende seviyorum fakat bir ilişkimiz var diyemiyorum onada "aramızdaki mesafe olduğu sürece sadece arkadaşız malesef" dedim. ulan bulun sponsoru yarın gitmezsem kızın yanına.. en azından ayda 2 kere görmem lazım yüzüne dokunmam lazım sevdiğim kişinin.. yoksa olmaz çürütüüm kendimi..

pati bana sponsor bul allahsız![signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

Babacuma yardım kampanyası başlatıorm anasını satim.hesap numarasını yarın veriorm.
Ne kadar lazım babacummostors?[signature][hline][b] Yarın bugüne dün diyeceksin. Tıpkı dün, bugün için yarın dediğin gibi...

[Bu mesaj BoDrUmLu tarafından 23 Aralık 2005 01:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...