elvyn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 abi 4 saat neyin capture ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 eheh harbi ha[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 banane be! yapsınlar 10 bölümlük maç captureları var ayıp ediyorlar :/[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 50 bolum çekersin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konukların arasına katılıp parodi yapan 2 tip var. Okan'ın yeni keşifi sanıyorum. Bilmiyorum hiç denk gelip izlediniz mi ama adamlar oldukça iyiler.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 okan bayülgen'i sevmememe rağmen ki zaga'yı da sevmem televizyon makinesi hoşuma gitti dekor güzel stüdyo atmosferi hoş seyirciler bık bık konuşmasa daha güzel olur birde peynir ekmek gibi konuk harcanması olmamış.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... [Bu mesaj kingpin tarafından 05 Aralık 2005 00:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 zagada güzeld, buda güzel oldu. ben bir ara korktum zaga falan kalmadı diye. simdi zevkle yine c.tesi geceleri tv basındayıs.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
johndoe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 zagayı uzun zamandır izlemiyodum ve bu yeni programı da izlemeyi pek düşünmüyorum. okan bayülgen'in götü çok büyüdü her şeye laf atıyo. bi de geçen gün programa galiba 10 dan fazla konuk çağırmış. büyük ihtimalle katılan konukların çoğu sadece merhaba deyibilmiştir. insan programa 10 veya daha fazla kişi çağırır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Banu Alkan-Okan Bayülgen tabiki süperdi cok güldüm(artık inanıyorum banu'Nun 90-60-90 olduguna).Geneldede güzel idi prog. mor ve otesi 3 den sonra geldiginde biraz hareketlendi Okan'ın banu alkan'ı dudaktan opmesi sıradışı şovların rutin bir hareketi haline gelsede oda güzel oldu da, bu Hakkı Devrim niye her prog katılıyo onu cozemedim hala.[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Hakkı Devrim çok güzel yorumları olan kültürlü bir insan. Her konuda onun fikrini falan alıyorlar. Ne zararı var ki gelmesinin? Sadece eğlence amaçlı değil bu program[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bu konuyuda kiteleyin bari burdada makinası yazıyo:)[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 programın ismi televizyon makinası çünkü.. ayrıca makine ya da makine ikisi de kullanılabilir.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_gkc_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 çokkk gzl bi show okanın yorumları da süpper yani...kaçırmayın üzülürsünüz...:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 bu haftaki program iyice bayıktı sonundada ateş hattı gibi oldu okan bile toparlayamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 melek kara olayı fena deildi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 şov cem karaca anısına yapılmıştı ve bence gayet başarılıydı. sonra arayan o kadın nil burak'mıydı sinir oldum ama neyse iyiydi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ehueh nil burak bunamis abi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 evet nil burak bağlandıktan sonra baya koptum bende bide oğlu arkadaşım bişiy de diyemedim çocuğa:d gayet başarılı program bence bana zaga'dan çok daha fazla tad veriyor.özellikle beyaz show'un yanında.program'da çıkan o iki eleman süper bu arada.her seferinde gülme krizine giriyorum. böle devam eder umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 çıkan 2 tipi ben pek sevemedim. engin günaydın kat kat iyi olurdu :) programın formatı daha bilgilendirici olmuş, yani işin eğlence kısmı azalmış ama yine de çok iyi bir program. eğlencelik olarak bu sene beyazı daha çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 okan bayülgeni seviyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 çıkan 2 tipin konuşmaları şahana çok benziyor yani konuşma stilleri .. ben bu yeni tipleri pek sevmedim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 şahan demişken; şahan'ın tv makınası taklıt etmesi bence pek hoş durmamış neyse.. gecen programda cem karaca anmak için yapıdı ama deniz seki-okan aşkı daha önce cıktı gibi geldi. bu haftadaa güzel olcak aynı saatlerde allstar slamdunk da var ama ikisinide izliycz artık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 yok yok izlemeiz(slam dunk kacar mı yahu??) [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 22:17 tarihinde, Razu tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 abi o deil 3 gün uykusuz kalacaz bügünden itibaren caylaklar macıyla,sonra pzt türkiye genelinde napcam onu düşünuyorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 hadi çaylakların tekrarını ızlesekte slam dunk kacmaz ııh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar