Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tv makinası(yani zaga)

tellos

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
okan bayülgen'i sevmememe rağmen ki zaga'yı da sevmem televizyon makinesi hoşuma gitti dekor güzel stüdyo atmosferi hoş seyirciler bık bık konuşmasa daha güzel olur birde peynir ekmek gibi konuk harcanması olmamış.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...

[Bu mesaj kingpin tarafından 05 Aralık 2005 00:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

zagayı uzun zamandır izlemiyodum ve bu yeni programı da izlemeyi pek düşünmüyorum. okan bayülgen'in götü çok büyüdü her şeye laf atıyo. bi de geçen gün programa galiba 10 dan fazla konuk çağırmış. büyük ihtimalle katılan konukların çoğu sadece merhaba deyibilmiştir. insan programa 10 veya daha fazla kişi çağırır mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Banu Alkan-Okan Bayülgen tabiki süperdi cok güldüm(artık inanıyorum banu'Nun 90-60-90 olduguna).Geneldede güzel idi prog. mor ve otesi 3 den sonra geldiginde biraz hareketlendi Okan'ın banu alkan'ı dudaktan opmesi sıradışı şovların rutin bir hareketi haline gelsede oda güzel oldu da, bu Hakkı Devrim niye her prog katılıyo onu cozemedim hala.[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
evet nil burak bağlandıktan sonra baya koptum bende bide oğlu arkadaşım bişiy de diyemedim çocuğa:d

gayet başarılı program bence bana zaga'dan çok daha fazla tad veriyor.özellikle beyaz show'un yanında.program'da çıkan o iki eleman süper bu arada.her seferinde gülme krizine giriyorum.

böle devam eder umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

şahan demişken;
şahan'ın tv makınası taklıt etmesi bence pek hoş durmamış neyse..
gecen programda cem karaca anmak için yapıdı ama deniz seki-okan aşkı daha önce cıktı gibi geldi.
bu haftadaa güzel olcak aynı saatlerde allstar slamdunk da var ama ikisinide izliycz artık:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...