Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 geçen sene mart ayı gibi başladı... kardeşimin çenesi önde...baba tarafından kaynaklanan damak darlığı var hepimizde...benim çenem önde değildi taki geçen seneye kadar. sakız çiğneme vs. ile de ileri kaymaya devam etti...şu anda 1 cmlik bi aralığa yaklaştım ama 1 cm değil..mesela 1-2 hafta önce sol üst köpek dişim sol alt ilk azı dişime denk geliyordu..ama şimdi o da denk gelmiyor.. kardeşim kaskete benzer bir şey kullanmıştı küçükken..ama onunki çok ilerdeydi...ben bu ilerleyişi nasıl durdururum? tedavi olan yada dişçilik okuyan var mı? fındık çekirdek sakız vs. gibi küçük şeyler kaymayı arttırıcı mıdır? 1988 doğumluyum kaç yaşıma kadar büyümem sürer? eğer durdurulamazsa ameliyat gibi bi olanağım var mı? cevaplar için şimdiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Vallahi estetik gibi bi olay yapılıyor Eskiden lisede benden 1 yaş büyük bi kız vardı ama çenesi üst dişlerinin önündeydi geçenlerde bi gördüm ohannes o ne dedim[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Bursa a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 abi benimkide arkadadı duselttiler kasket gibi şeden takmadan bitane kız war bizdede çenesi onde tel taktılar kıza vidalı falan hergun sıkıo o vidaları gerdirio gibi bişe heralde[signature][hline]ben hiç mutlu olamıyacakmıyım? [Bu mesaj death_cuk tarafından 25 Aralık 2005 13:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 sorularına bi cevap vermeyim ama kafana takma bence insanların bin türl hali var senın başına böyle birşey geldiği için şanslı bile olabilirisn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yanlış yerde yanlış ,nsanlara soruyorsun tıbbi yardım için buradan çıkacak kocakarı reçetelerine değil direk bir diş hekimi veya bir ortidontist ile görüş ailenle kouş bir de onalr nereye başvurulacğaını bilir[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 direk doktora git iş ciddi..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ortodontist lere danışabilirsin.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Evet bence de niye topic açtın. Doktora gitmek zorundasın. Büyük ihtimalle şu çamaşır askılığına benzeyen, enseden destek tellerden taktıracaklar. Üzülme yani :-)[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 iyide sizin bütün aile böle diyorsun babana danış biz ne bilelim[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yani aileden gelen bişeyse sittinsene düzelmez ama estetikle falan olur ya da çekiçle vur kır[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 39 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: BabacumMostors, 25 Aralık 2005 13:52 tarihinde demiş ki: yanlış yerde yanlış ,nsanlara soruyorsun tıbbi yardım için buradan çıkacak kocakarı reçetelerine değil direk bir diş hekimi veya bir ortidontist ile görüş ailenle kouş bir de onalr nereye başvurulacğaını bilir Neden bahsedildiğini şu şekilde açıklıyalım: said: SoulCube, 25 Aralık 2005 16:46 tarihinde demiş ki: ya da çekiçle vur kır :D:D:D Bu tip konularda patiden yardım istemek tehlikelidir yani... Uyarmadı deme sonra:P [signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol [Bu mesaj ShadowFury tarafından 25 Aralık 2005 18:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 hızlı cevap almak için paticiğe açmıştım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 aramızda bazıları dalga gecer sen takma :) o sadece olayın tehlikeli oldugunu farkına alınması gerektigini bildirir direk doktora görün.[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bak tarja trunnenne o hiç takıomu...yada kim onu hor görüo...ama bi çok kisi ona hayran...yaptıgın işlerle iyi olursun....vücudunla deil[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki: uyarıcı kesim de az post kasmıo..... elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: demeyin öyle gotum kalkıyo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 vücudumla ilgili her hangi bir rahatsızlık yaratmıyor benim için..ama daha önce olmayan bir şey niye şimdi olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar