SeLDoM Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Evet Seko, Belki lise yıllığı gibi bi yazı olucak ama seni de bu mutlu yolda ilk adımları atmandan dolayı içtenlikle kuluyorum.Hani derler ya nereden nereye diye bende bunu söliorum sana.Kardeş herşeyden önce saatlerce şu oyunları bana sıkılmadan anlatışından bilgi verişinden ötürü seni öpüorum diyerek sözlerime başlıorum şu son 5 6 yılın iyisi kötüsü derdi tasaı her şekilde paylaştıım biri olduun için bu mutlu günü nü de buraya herkesin paylaşması için yazmak istedim. Evet Arkadaşlar Ragnar arkadaşımız nişanlanıyo ve burdan ona mutluklar diliorum vede gelecekteki beraberliğinin kalıcı mutlu vede sıhhatli olmasını diliorum.Darısı hepimizin başına. Seko inan çok sevindim dostum tekrar kişisel olarak mutluluğunu diliyorum kardeş..ulaşamayan konuşamadıın herkes adına da.. Sevgiler....The_Kayed :P[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 mutluluklar dilerim Ragnar ;) kaşla göz arasında sende evlencen, sırayla evlencez böle paticik üyeleri olarak hehe.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 mutluluklar serkanim![signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Eski SNN'cilerden kimler kaldı?:)[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Hepinize teşekkürler darısı başınıza Düğün 2006 ağustos'da gelme imkanı olupta gelmeyeni tutuklatıcam valla :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 zegna bunu kutlamak için şöle kızlı bi parti mi düsenlesek senle alkol vede dudaklar hehe[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mutluluklar hakkaten. Bu zamanda, çok zor böle bi karar alabilmek, cesaret istiyor. gg.[signature][hline]I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Noluyor yahu diyecektim testimonial gibi yazmışın derken anladım durumun önemini . Hayırlı olsun Ragnar herşey gönlünce olsun , çocukların da buraya üye olsun inşallah(...?)[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 çok fena testimonial yazarım :P[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 az değilsin umut :) sen varya sen[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mutluluklar Ragnar, bi yastıkta kocayın.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 hayırlı olsun , mutluluklar dilerim[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Ulan millet kız arkadaş bulmayı geçti nişanlanıyor...Dur bakalım kaç senem var benim 18 i geçmeme *!Hesap yapar....* Ehm yıllar sonra çocuklarınla beraber düğünüme beklerim... Neyse geyiği bırakalım geçelim real hayata...Tebrikler umarım mutlu olursun-bence gerisi yalan...Mutlu ol yeter...O da mutlu olsun...Herkes sevgi pütürcüğü olsun dünyada barış olsun umut olsun...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Yaş oldu 25 askerlik tamam allah şükür ev araba işte tamam napıcam bundan sonra bekarrr. :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 mutluluklar kardes:)[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: Dynun, 22 Aralık 2005 18:14 tarihinde demiş ki: Mutluluklar hakkaten. Bu zamanda, çok zor böle bi karar alabilmek, cesaret istiyor. gg. +1 ii cesaret tebrıklerrr[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!! :)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mutluluklar..Umarım her sey gonlunce olur[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ah ah ne fidanlar verioruz bu yollarda ZEGNAAAAA teklifim açık olm :P[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 mutluluklar dilerim bende:)[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ragnar wow-db yi unutma aksatma sakın :P[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 39 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 =) mutluluklarrrrrr[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: SoulCube, 22 Aralık 2005 20:49 tarihinde demiş ki: ragnar wow-db yi unutma aksatma sakın :P unutmama :) biraz ara verelim :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Hayırlı olsun. Allah hepimize hayırlısını versin[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 geçmiş olsun :-P neyse büyük cesaret valla hayırlısı olsun işallah düğün nerde :D:D:D[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Ogrimar da :P şaka şaka onu da ben size güsel bi mesajla bildiririm arkadaşlar inşallah zegnaaaaaaaaaaaa gel yamacımaa[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar