Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ragnar Arkadaşımıza Mutluluklar

SeLDoM

Öne çıkan mesajlar

Evet Seko,
Belki lise yıllığı gibi bi yazı olucak ama seni de bu mutlu yolda ilk adımları atmandan dolayı içtenlikle kuluyorum.Hani derler ya nereden nereye diye bende bunu söliorum sana.Kardeş herşeyden önce saatlerce şu oyunları bana sıkılmadan anlatışından bilgi verişinden ötürü seni öpüorum diyerek sözlerime başlıorum şu son 5 6 yılın iyisi kötüsü derdi tasaı her şekilde paylaştıım biri olduun için bu mutlu günü nü de buraya herkesin paylaşması için yazmak istedim.

Evet Arkadaşlar Ragnar arkadaşımız nişanlanıyo ve burdan ona mutluklar diliorum vede gelecekteki beraberliğinin kalıcı mutlu vede sıhhatli olmasını diliorum.Darısı hepimizin başına.

Seko inan çok sevindim dostum tekrar kişisel olarak mutluluğunu diliyorum kardeş..ulaşamayan konuşamadıın herkes adına da..

Sevgiler....The_Kayed :P[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!!
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan millet kız arkadaş bulmayı geçti nişanlanıyor...Dur bakalım kaç senem var benim 18 i geçmeme
*!Hesap yapar....*
Ehm yıllar sonra çocuklarınla beraber düğünüme beklerim...

Neyse geyiği bırakalım geçelim real hayata...Tebrikler umarım mutlu olursun-bence gerisi yalan...Mutlu ol yeter...O da mutlu olsun...Herkes sevgi pütürcüğü olsun dünyada barış olsun umut olsun...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...