Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Timbermaw Furbolg rep sorunu.


Chorap

Öne çıkan mesajlar

Ben simdi timbermaw ile hostile ım. Fakat winterspringde veya flwoodda furbolg kestiğimde, her ne kadar "gained 5 reputation" dese de zamanla timbermaw reputation um hated a daha çok yaklaşıyor. Yani 2000 (hostile) rep le winterspringde kesmeye başladım (mağradakiler deil winterspring furbolg) fakat kestikçe her ne kadar anlık kestigim furbolg için rep im yükselsede sonradan daha fazla bir oranla yukseliyor. yani her ne zaman ile düşüo repim anlamadım...

Bunun çaresi nedir?

bu arada timbermaw mağrasının dışındaki furbolg un verdiği quest i de 2 kere yaptım faydası olmadı...

lütfen yardım...

şimdiden saolum[signature][hline]War, war never changes!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben aslında wow forumlarına baktım bu sorunu yaşayanlar var. fakat sizin dediğiniz gibiyse, yani kırmızı çubuk sağa doğru yükselicekse o zaman doğru.

fakat gmle konuşurken adam da bana "kırmızı çubuk sola gitmesi lazım, öyle mi?" filen die sordu, bende dedim hyr.

dediğim gibi wow forumlarında da bikaç kişinin bu problemi yaşadığını gördüm. Kasmaya devam ediyim belki unfriendly olurum....[signature][hline]War, war never changes!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
öncelikle panik olman gereksiz, gm'nine başını ağrıtma herhangi bi sorun yok hemen herkez aynı hataya düşüyo, biraz daha kas göreceksinki bi yanılgı içindesin.

ancak bu konudaki en önemli bilgiyi ben verim, revered olduktan sonra moblar rep vermemeye başlıyor, yani o noktadan sonra 21k rep'i sadece elemanlardan düşen malzemeleri vererek topluyabiliyosun. buda 2100 adet kolye demek, ortalama her 3 mobtan bir tane düştüğü gerçeğini göz önüne alırsak 6200 tane mobu sadece reveredden exalteda geçmek için keseceksin anlamına geliyo. bu sebeple daha ilk baştan itibaren düşen tüm tüy ve kolyeleri bankanızda saklayın zaten artık 100 tenesi 1 stuck oluyor. eğer revered olduğunuzda 1500 kadar kolye+tüy bankanızda varsa exalted olma süreniz çok kısalır. hatta o verdikleri questleri bile sakın yapmayın hepsi dursun, çünkü benim gibi tüm questleri yapmışsanız ve tüm kolyeleri vermişseniz, şuan benim gibi sinirden ağlıyor olmalısınız. reveledden beri 1200 mob kestim ve daha reveled 1500 ancak oldu, nasıl 21000 olacak bilmiyorum, yada olacakmı onuda bilmiyorum, ilk reveled olduğunda 3000 civarında mobun yeterli olacağı hayaliyle oynarken şu an şanssızlığım devam ederde ortalama 4-5 mobda bir kolye düşme olayı değişmesse 10000 mob kesemem gerekecek gibi görünüyor. bunu sinirlerimin kaldıracağını sanmıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...