Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HTML Kitabı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selam
yeni başlayanlar için html tarzı bir kitap neyi tavsiye edersiniz?[signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro
Mesaj tarihi:
valla ben dökümana bile gerek yok derim :D
dreamweaver kurduktan sonra çok rahat öğrenirsin.

ille de döküman dersen, http://www.geocities.com/SiliconValley/Vista/2823/html.html adresine bir bakın. 1-2 saatte ordakileri öğrenirsin zaten. diğer html özelliklerini de zamanla öğrenirsin.

ek: ingilazca bilmiyorsan http://yunus.hacettepe.edu.tr/~sadi/dersler/projeler/bto102_bahar04/olgun.html[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız:

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 24 Aralık 2005 22:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
diğer arklar haklı internet çok gelişti. Artık kitap alıp hmtl çalışan kalmamıştır sanırım.[signature][hline]Duke_Guybrush, 24 Aralık 2005 19:13 tarihinde demiş ki:
benim tanıdık blacksmith var. pmden ulaş.
Mesaj tarihi:
bboz.nom.tr vardı eskiden süper bir siteydi. bülent bozdu sanırım adam ders ders çok iyi anlatmıştı. hala var mı bilmiyorum :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
dreamweaver değilde Namo tavsiye ederim ilk başta daha basit.
Kitapla olmaz yapacan bozacan bence Javascriptlere göz gezdir.[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice.
Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme.
Kalbim tik tak atıyor for you çünkü.
Mesaj tarihi:
said:
taz, 24 Aralık 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
bboz.nom.tr vardı eskiden süper bir siteydi. bülent bozdu sanırım adam ders ders çok iyi anlatmıştı. hala var mı bilmiyorum :)

ya harika bi siteydi o photoshop ta çok güzel şeyler anlatmıştı.

adam siteyi -en son yazdığı yazıda- 4 cd ye doldurmuş.
Bindiği minibüslerde şöferlere assınlar diye vermiş.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Mesaj tarihi:
photoshop var mıydı bilmiom valla
benim bildiğim paint shop pro vardı o sitede

said:
Zopik, 24 Aralık 2005 23:51 tarihinde demiş ki:
O adresi cd'de yedekli halde saklayanlar vardı : )
hehe ben de yazıcıdan çıktı almıştım 30 sayfa falan :D[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...