elm Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Arkadaşlar bu 2 str herosu hakkında ne düşünüyorsunuz.Bu arada panda bildiğimiz panda diğeride centaur warchief.Centaurun canı gerçekten fazla ama pandanın miss'i çok güzel , evasionla birleşince tam bir str herosu katili olabiliyor.Tek karşılassalar panda yener gibi ama takım maçlarında ne olur.Ayrıca panda bölündüğü taktirde ölmeden her combattan kaçabilir fln.Ayrıca combata bölünerek girerse birini ucurup combattan düsürüp diğerine de stuna baglayabilir.Tabi birde bunların bir takımda birlesme durumu var ki biraz korkunç .Sizler ne diyorsunuz hangisi alır ?
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Valla hangisi alır oynayana bakar direk[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................
capul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Taurenin her skilli felaket elin Pandası da nasıl kafa tutcak...Teke tekte brawler işe yarayabilir ama bunun shockwavei var stompu var endurancei var yapmayın...
Depressive Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 early game de centaur ezer. oyun uzarsa itemlere bakar[signature][hline]bengeldim for G3NK vayhan, 20 Haziran 2005 15:20 tarihinde demiş ki: Selamlar İki aydır WOW oynamaktayım. Çok başarılı oyun.
geffen Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Centaur daimi şekilde ezer., nokta.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Centaur ılk olarak stun ı atarsa bence alabılır.Yada pandaya miss yaptıran buyuyu attırmassa kolay alır.Zaten early game de ulti ile Centaur bı adım onde baslıyor..!![signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
raspy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 centaur ezer... de miss i nasıl yemicek hava da mı tutucak büyüyü?[signature][hline]RaSpuTiN!!!!
geffen Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bilek kink bar mesela havada tutması için büyüyü.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 warchief iyide ursa warrior alır gibi. 5 tane fury yedikten sonra gitti yarı hp hadi stun fln bi yere kadar bi daha çektimi gerisini allah bilir. ama tabi centaur'un öküzümsü hp'sini unutmamak lazım. Vede... Slardar alabilir bana göre -15 armor'u yedikten sonra slardar'ın vurusları ona nasıl gelir bilemem.
geffen Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 fantezi olsun diye slardara bir de deso yapıyorum.. - 20 armor. hele bir de vengeful varsa yanında terör tuşu ile çoşturuyor.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
raspy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 hmm ozmn stun falan her şeyi iptal ettik bkb lerle öle kapışıyolar mı maximum itemlerle?[signature][hline]RaSpuTiN!!!!
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Bu tartısma uzar panda diyenle centeur diyen 1v1 kapıssın zati iiyi oynayan alacak sonucta :) sacma bi tartısma[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................
pretoryus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bencede saçma kim iyi oynarsa o döver[signature][hline]slay them all
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 o manda bi tarrsaq bide satanic yapar panda vursun istediği kadar bitmez o can manda da yuruye yuruye gider base'i yıkar olayda orda biter :D tarrasqı da yapınca mandanın strsi aman aman oluo ama kesin olan bisey var ikisine de blink cok yakısıo :D[signature][hline]"Every creature will taste death" [Bu mesaj DeathLord tarafından 14 Aralık 2005 15:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Item diosan gider warchief'ede bi bkb yaparsın bakalım drunk maze fln isliomu? o zaman? ama itemsız bana göre panda alır %75 miss boru deil
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 eger itemsiz olursa panda olumsuz olcaı için panda alır tabiki adam en kotu ucurur ww açar kacar :D[signature][hline]"Every creature will taste death"
LethE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bkb 10 snaiye arkadaslar.. panda haze atar centaur stun atar 2 saniye uzaklasır geçer ztn..centaur itemsız yener gibi bence.. tabi panda bölününce iyi topuk yaparsa :)[signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla. Dark Throne http://www.londinivm.com]
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ayni itemlerle panda zorlanmadan alir.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Esit itemlerle Panda alir. Zaten Panda'nin yetenekleri 1 v 1'de Centaur'a yenilmesini imkansiz kiliyor. Ancak 5 v 5 macta hangisi daha yararli olur derseniz, Centaur derim.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ya itemlere cok bakar sonucta itemleri de oyunun basındaki performans etkilicek centauru da cok daha iyi para kazandığı için muhtemelen itemleri daha iyi olcak ama pandayı en rahat dövcek hero doom ustune tanımam :D:D:D:D[signature][hline]"Every creature will taste death"
Edurus77 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 5.84 zamanında 1v1 bir yapmıstık centaur eziyodu.46 str cok fark ettiriyo.su anki itemlarla ne olur bilmıyorum ama cok degiştirdiler itemları[signature][hline]Impure souls of living dead shall be bansihed into eternal Damnation
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 anlamadım konu bunu bende yapıyorum pandanın ultisini sadece olmekden kurtulmak icin kullanırım sadece ben degil gordugum herkez boyle kullanıyor[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 pandanın ultisi lvl 16 ya kadar cok ise yaramıo ama lvl 16 dan sonra combatlarda cok onemli bi faktor haline gelio biri stuncı ki bazen cok onemli olabilio[signature][hline]"Every creature will taste death"
geffen Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bu forumlara yazan herkesle dota oynadım ve şöyle söyliyim Panda'nın ultisinin hakkını vererek kullanan kimseyi görmedim. Ben kullandım diyen varsa yalan atıyordur.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 uzun süren çabalarımdan sonra evet pandanın ultisini bütün kısayollarıyla kullandım ama çok kasıo ve şimdi yine kullanamicamdan eminim :( çok zor bir hero yerine aynı anda 2 heronun büyülerini seri bi şekilde çıkarmak gerekiyo ama en azından birine stun atıp birini uçurabiliyorum artık[signature][hline]"Every creature will taste death"
Öne çıkan mesajlar