Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi grafik kartını almalıyım?

Gunn

Öne çıkan mesajlar

G force 4 mx440 alırsam performansın ancak %10 falan artacağını söylediler.
Ancak TI 5200 mü 4200 mü ne alırsam bayağı artarmış da g force 4 ile TI'lar arasında 1 e 3 fiyat farkı var (40 a 120)
bir de ihtiyacım olan grafik kalitesinden çok grafik hızı (yani şu kartta bilmemne textürlerini açma opsiyonu var) falan bağlamıyor beni.
Sosyal ağlarda paylaş

tamamen butcene bagli

gf4mx var 50-75$ elindekinden farki olmaz
gf4 ti4200 120$ performansi tatminkar, fiyatina gore cok iyi
gf4 ti4800 150$ performansi daha iyi

bundan sonra 150-300 araliginda alicagin kartlardan hayir gelmiyor, cogu zaman sorunlu cikiyorlar, swg dede devamlşi artifact olusturuyorlar

300$ a kadar olan paranla bunlari aldin eger 300 ustu paran varsa radeon 9700, radeon 9800 ve alabilecegin en iyi kart 400$ ustu fx5900

fx5900 de 1280 de tum detaillar acik hic zorlanmadan oynuyorsun[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

hayır..
ekran kartından aldıgın verim direk bilgisayarındki dier barcalarla alakalı olması lazım...
sendeki işlemciyle 300 400 dolarlık bi ekran kartından alıcagın verim
100 200 dolarlık bı ekran kartından daha az olabilir..
chip dergisinin eski sayılarında bunun testi yazıolardı
8 10 ekran kartının kıyaslaması wardı
zannedersem temmuz ayında.. haziranda olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

grafik kalitesi kisildigi zaman direk grafik hizi artiyor zaten, yanliz radeon larin pro lari aa ve af aciksa performansta ucup gidiyor kapali oldugu zaman pro ve non pro arasindaki fark gittikce azaliyor

amerikaya falan gidip gelen varsa 231 dolara radeon 9800 non pro alabilirsin su gf2mx gibi 4 sene isini rahat gorur

dedigin testler intelin i845 ve oncesi chipsetlerinde vardi, artik hicbiri cakismiyor denebilir

senin saniyorum 150$ ustu vermeye niyetin yok o zaman en iyisi 128mb kaliteli bir ti4200[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

gf4 ti 4600 veya radeon 9700 öneriyorum ben hangisini karşılayabiliyorsan onu al.
Ama fiyatı tuzlu gelirse,
4x veya 8x olarak
ti 4200 - ti 4200 8x
ti 4400 - ti 4800 se
ti 4600 - ti 4800..

ben de leadtek ti 4800 se var, çok memnunum. Çift fan özelliği de var, yap overclockunu, grafik ayarlarını minimuma getir, son gaz oyna...

ama swg, doom 3 gibi oyunlar için radeon 9700 ve daha güçlü bir kart gerekiyor.
radeon 9800, 9900 geforce 5800, 5900 alabilirsin, ben radeon öneririm.

ayrıca ekran kartı çok önemli, belki güçlü bir işlemci + güçlü bir ram oyunlarda etkili olsa da, grafik hızı için ekran kartı çok önemli...[hline]By Gamers For Gamers
Sosyal ağlarda paylaş

SW:G için ekran kartının yanında ram inin de ii olması lazım .. zaten ram ve ekran kartı ilk iki faktör bu oyundaki .. Ti serisi bi' ekran kartıyla bile( ki bence grafik olarak bunun üstesinden gelebilir Ti serisi ) şehir içinde sürünebilirsin .. tabii bu hangi serverda oynadığına da bağlı .. sen bilgisayarının diğer bileşenlerini de yazarsan belki daha yardımcı olabilirler ...[hline]Novice Civil Engineer
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...