Zopik Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Bu telefonu bu kadar pahalı kılan şey nedir ? Alt kısmında ki bagaj gibi yer mi yoksa 3 saatlik dehşet konuşma süresi mi ? Yoksa yoksa arttırılabilir hafızası olmaması ve bu kadar basit olması mı ? Genel olarak zaten çok yüksek telefon fiyatları ama bu kadar da olur mu demeden edemiyorum...[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 sınırlı sayıda üretilmiş olması olabilir mi?[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 nokia her 2 3 senede bir ozel bir telefon cikartir ve pahaliya satar bir onceki 8890 di sanirim satis taktigi bak 2 sene gecsin yine boyle pahali olacak bu telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Sırf o sebeple bu telefonu alacak olanın aklına edeyim. Dünyada tek olsa bile istemem öyle birşey. Sebep bu mu gerçekten ?[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
husso Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 sen buna pahali diyosan vertu ya bi bak bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Görünüş benim için telefondaki en önemli özelliktir, bu telefonun görünüşü ve dizaynı da hiç hoşuma gitmedi. Zaten kapaklı telefonlara uyuzum var neden bilmiyorum ama berbat bişey bu. 2 miyar kesinlikle verilmez ne sebep olursa olsun. Ancak çok zengin para basan biri olucam ki zevkine alırım dursun ev telefonu yaparım lol[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 selam, nokia işte. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ben kullandim 15 gun kadar bu telefonu. cok guzel bir telefon ama kamerasi o kadar guzel degil , gorunusu bence gayet hos. ayrica cok sert bir yayi var , diger surgulu telefonlar gibi degil , yay sesi cok hos etc .[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 pahalı olmasının sebebi tasarımı süper ötesi çelikten yapılmış ve kristal(başka bi maddede olabilir yanlış hatırlıo olabilirim) çizilmez cama sahip olması bence çok zarif bi tlfon tam iş adamı tlfonu. babamda var ordan biliom:D[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Zegna, 15 Aralık 2005 15:18 tarihinde demiş ki: ben kullandim 15 gun kadar bu telefonu. cok guzel bir telefon ama kamerasi o kadar guzel degil , gorunusu bence gayet hos. ayrica cok sert bir yayi var , diger surgulu telefonlar gibi degil , yay sesi cok hos etc . ewt vga kamera olması çok kötü. açarken şlak die ses çıkıo:D krjnl alınca yanında 2 pil ve şarj etme standı kulaklık fln gelio bence alınılabilir bi tlfon:D[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 çelik değil lazerle kesilmiş titanium[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 prestij modeli uretebilecek bir marka olmanin bazi avantajlari vardir . nokia nin 2 senede bir cikardigi bu model dandik telefondur ama kiymetlidir cunku az kimsede vardir . firmanin avantajida budur zaten az ozellik cok para . cep telefonlarinin pek yaygin olmadigi zamanlarda nokia icin avantajli bir durumdu bu ama artik daha fazla teknolojiyi daha ucuza alabilmek varken bu tip modeller komik kaciyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Telefon çıktığında 1.8 milyardı sanırım . Sonra 1.4 civarına düştü . Geçen gün alma hevesiyle gittim 2.10 milyara çıkmış . Durup düşününce bi telefona o kadar çok para vermeye gerek yok . Küçükken annem derdi de takmazdım , ''ne gerek var bu kadar pahalısına ? Telefon etsin mesaj atsın yeter .'' Haklıymış kadın . Vodafone'u bekleyeceğiz en iyisi o .[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açarken dalgınlıkla iki kere cidden yazmıştım başlığa ve sonra okuduğumda kendimden gıcık bile kapmıştım neredeyse. Ben istemeden düzeltilmiş güzel olmuş. Kim yaptıysa eline sağlık :)[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Geçen bir telefon tanıttılar haberlerde beyaz altın ve elmas melmaz ıvır zıvır kullanılmış ozelikler normal bildğimiz fiyatı 90milyar civarında idi bunu gorunce şaşırmadım bilee :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Bi arkadaşım aldı bu telefondan. "Bozulur lan bu kapak" dedim, inat yaptı. Üst kapağını aşağıya yukarıya 3-4 kere hızlı hızlı kaldırdı indirdi. Kemik kırılması gibi bi ses geldi. Kapak kaput... Servise götürmüş, garanti dışı saymışlar bi dünya para istemişler.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Arkadaşına kapak, alacam diyenlerede nasihat olsun. LOL[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Tasarımı çok hoş ama.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Yaaauvv bi git yaauvv ... hehe[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 tasarımınıda beğenmedim. titanyum diyorlar ama benim 3573953 kiloluk 7710'umdan daha ağır. Üstelik 7710'umun pili büyüklüğünde...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar