Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

druid

rei

Öne çıkan mesajlar

"jack of all trades, master of none." gibi bi durumu var druidin. yani herşeyi yapar ama hiçbirini ana sınıfı kadar iyi yapamaz. ama druid bi anlamda joker elemandır, çoğunlukla raidleri, grupları son anda kurtarmasıyla ünlüdür. tank savaşın ortasında bi anda öldüğünde, ancak druid resiyle kurtulabilir yoksa= wipe. eskiden (1.8den önce) druidin tek işe yarar ağacı resto ağacıydı, ki buda druidlerin % 99.9999unun resto olmasına yol açtı. 1.8de baya düzelttiler, özellikle feral ağacı çok iyi oldu. balanceda fena değil ama feral kadar etkili değil hala. gerçi birçok druidin +spell dmg gearla 1400+ starfire, 700+ wrath critlediğini duydum ama bilemiyorum, hiç denemedim. ama şu anda feralim ve çok memnunum. eskiden bglerde bütün olayım heal+ns+innervatedi, killing blow listesinin sonundaydım hep. şimdi yine çok yükseklerde değilim ama yükseldim baya :) healden çok fazla bişey kaybetmedim (innervate ve ns dışında) ama pvpde çok kazandım. inan bana, tam shadowbolt atacak locka feral chargela girişip, interrupt edip üstüne 970 maul crit koymak kadar hiçbişey insana zevk vermiyo :P ama burada feral ağacına puan vermen kadar kullandığın gearda önemli. mesela benim bear/cat formda crit chance %21.59, ki bu yeterli bi oran druid için... neyse , özet olarak druid oynatması çok zevkli ve hayatta kalma yeteneği en yüksek sınıflardan biri. oynadığın her ana değeceğinden eminim. ama kesinlikle yanlış anlama, über değil druid. girdiğin her savaşı kazanacaksın diye bi olay yok. öyle bi sınıf yok zaten oyunda. shamanı saymıyorum, sınıf değil onlar alliance horde gibi ayrı bi taraf oyunda hehe (şaka bi yana, en çok zorlandığım combat shamana karşı olanı. çok fazla stunım olmadığı için heal atmasını engelleyemiyorum, buffların hepsini zaten purgele kaybediyorum, bide kalkanlı nuke shamansa olay bitti zaten bearın hiçbi anlamı yok)

önemli not= şunuda söylemek istiyorum.oyundaki diğer insanların çoğu, bufflanmış olmasına, çok iyi pvp yapabilmesine karşın hala druidi healer olarak görüyolar. lvl 60 olduğunda ve guildin mc/bwl gibi yerlere gitmeye başladığında anlayacaksın bunu. resto olmanı istiyecekler, "geride dur, priestlere innervate at ve heal yap" diyecekler. yapmadığında "almayız o zaman seni raide" diyebilirler. gruplarda çoğunlukla roguelarla aynı şeylere need dersin, bu yüzden ninja damgası yiyebilirsin. ve genel olarak "elinin healiyle diğer classların işine bulaşma sen" tepkileri alacaksın. yani end-gamede feral druid yanlız druiddir (çoğunlukla) bunu unutma sakın.[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle...

Talaras, Lvl 60 NE Druid of Eclipse-BL (En sonunda...)

Sosyal ağlarda paylaş

@Leopar kalbimi kırdın gençlik hayalerimi yıktın :(
naapsam priest mi rollasam[signature][hline]onurdolar, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde demiş ki:
Karpuz sen frostwhisper da oynayan karpuzsan seni defalarca gankledigim için özür dilerim ama guildce gezerken görünce illa birisi durun ya daha karpuz keseceydik esprisini yapıyor bizde dalıyorduk
Sosyal ağlarda paylaş

@leopar
abi o guıldıne bakar,
benımkı ıstemıyor mc ıcın falan,tabi ihtiyaç olursa dıye ben gene bırıktırmeye basladım healer itemları.Ama guıldım saolsun hiç şart koşmuyor,sadece ben ihtiyaç olursa resto olucam[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten

ondan sarisin ftw
Sosyal ağlarda paylaş

30 feral - 21 resto talentli druid'im var. 30. talentten aldigim % 20 int ve yarı rare yarı epic setimle 7k mana'ya sahibim.Kolay kolay duel kaybetmiyorum (Warlock Nerf) başlarda oynamak sıkmaz seni emin ol ve her işin üstesinden tek başına gelebilmek emin ol seni çok mutlu edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

ben Xantil dıye bi rank 14 Undead shadow priest in video sunu izlemistim emin ol harbiden herif bi kabus 2 tane lvl 60 paladin le maşşak geçio heriflerle kedinin fareyle oynaması mısai takılıo ki aynı seyi 2 druıd e de yapıo neysekı druıdlerını biri cat dieri dire bear alıolar herifi ama sorun şu ki adam 2 druıd e karşı kaybetmeden once 2 warrıor 1 rogue ındırıo :D[signature][hline]onurdolar, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde demiş ki:
Karpuz sen frostwhisper da oynayan karpuzsan seni defalarca gankledigim için özür dilerim ama guildce gezerken görünce illa birisi durun ya daha karpuz keseceydik esprisini yapıyor bizde dalıyorduk

[Bu mesaj GenjuroXXX tarafından 24 Aralık 2005 11:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bak sana soliyim druide arkadasimdan ozenerek basladim . Ve bayildim her duruma gore kilik degistiren bi mage + healer gibi dusun . Hem mage zevki heam warior hem priest hem rogue zevki veren tek class . tabi bufflari da unutmamak lazim . druid ol hayatini yasa . Ama sana bisey soliyim simdi Paladin / rogue oynuyorum . cunku druid olunca adami biktirirlar . kendi kendine farm da sonsuz kombinasyon olustururken partyde instancelarda healer olmaktan biktim artik . druid gerektiginde warriora tas cikarir . ki rank 14 druidn bear form armoru gormen lazm . druid kesfedilmemis maden :) oyna ama priest gibi hissediceksin kendini instancelarda[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT !

WoW | Magtheridon EU
Sosyal ağlarda paylaş

ok sana kolay gelsin ama soliim wowda daha bi zordur knight onlinedan . knight online oynamislgm da vardr 40da braktm . Ama zaten level 60 olana kadar bi alt char acarsin sen .[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT !

WoW | Magtheridon EU
60 Night Elf Rogue
60 Human Paladin
52 Human Mage >> soon 60
40 Night Elf Druid
38 Dwarf Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...