Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Naruto!!

Rhoube

Öne çıkan mesajlar

• Admin
dvdsi cikinca cevrilecek p2plerde cince altyazili cam goruntusu dolasiyordu gruplar ing cevirmeye deymez dediler[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Delikanlı adam etek giymez barbar adam etek giyer

Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
isteyenler bu siteden indirebilir 100 üstü bölüm var special bişiler ve moviesi vardı sanırım ve başka bir çok animede mevcut ayrıca 6 tane film de var.

Bura[signature][hline][b]Msn : [email protected]

Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P
Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D
Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Sosyal ağlarda paylaş

bulabileceğini sanmıyorum. 113 bölüm çıktı ve hala devam ediyo. türk tembellik geleneğine aykırı okadar bölüme altyazı yazmak :-p

zaten mesela GITS 2: innocence gibi sırf yapmış olmak için altyazı yapacaklarsa yapmasınlar daha iyi. ingilizce altyazılı olanını izledikten sonra anlayabildim ancak olayı...[signature][hline]THAT IS NOT DEAD
WHICH CAN ETERNAL LIE,
AND WITH STRANGE EONS
EVEN DEATH MAY DIE.
-An unknown prime author.
Proving that not all of them are clueless

[Bu mesaj Grudge tarafından 11 Aralık 2004 19:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Türkçe Altyazılı Animeler
1 Akira Tam
2 Ayashi no Ceres Tamamlanıyor 10bölüm tam
3 Berserk 23bölüm tam
4 Blood:The Last Vampire Tam
5 Evangelion, Neon Genesis Tam
6 Ghost in the Shell Tam
7 Grave of the Fireflies Tam
8a)Love hina ilk 8 bölüm türkçeye çevrildi:)
8 Love Hina Again 3bölüm Tam
9 Macross Zero Tamamlandı 1-5 tam
10 Ninja Scroll Tam
11 Perfect Blue Tam
12 Princess Mononoke Tam
17 Samurai X-Reflection Tam
13 Serial Experiments Lain Tamamlanıyor ilk 5bölüm tam
14 Vampire Hunter D: Bloodlust Tam
15 Witch Hunter Robin Tamamlanıyor 1bölüm tam
16 X - TV 24 bölüm+ova türkçe altyazı tam
17......metropolis tam
18......cowboy bebop 26 bölüm tam
19......nausica tam
20......kite
21......spriggan
22......laputa: castle in the sky
23......jin-roh
24......spirited away
25......porco rosso
26......chobits.1.bölümü tamamlandı
27......full metal panic 2.bölümü tamamlandı
28Hellsing 13 bölüm full tr altyazısı bitti
29..Vampire Hunter D(ilk flim 1983 yapımı)
30..[AE]Vampire_Princess_Miyu_OAV(1,2,4 ovaların altyazısı yapıldı)
31..bible black 6 bölüm tam
32...trigun 3 bölüm tamamlandı
33)tokyo godfather 2cd
34)Samurai x movie[signature][hline]www.kitap.perisi.com
www.kitaplarin.efendisi.com
www.daredevil.efsanesi.com

türkçe anime altyazıları için

http://animetr.port5.com/altyazilar.html
ugrayın sizide türkçe altyazı yazmaya davet ediyoruz..

türkçe mangalar için
http://www.flameriders.com

1100 cdlik ve 40 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız
mailim:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar Üşenmedim ve Narutonun 2 Bölümüne (şimdilik) Altyazı yaptım Bi Bakın belki Beyenirsiniz Bs player ile yaptım Gerçi kendi ingilizceme çok güvendiğim için Rahat yaptım eğer beyenirseniz devamını yapmayı düşünüyorum buyrun

http://n.1asphost.com/Liquidpiton/NARUTO%201.srt (copy paste yapıverin :D)

[Bu mesaj CaptainAmerica tarafından 18 Aralık 2004 23:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ALTYAZI/ÇEVIRI : SERKAN DEMiR
A.K.A : LiquidSnake
MSN: [email protected]

hocam devamını şiddetle bekliyoruz:)[signature][hline]www.kitap.perisi.com

türkçe mangalar için

Sosyal ağlarda paylaş

koçum benim devam et arkandayız:)
tüm kalbimizle destekliyoruz:)[signature][hline]www.kitap.perisi.com

türkçe mangalar için

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
merhabalar,
arkadaslar torrentlerle ilgili soyle bir sorum oalcak: narutochaos.com dan 10'arlik paketler halinde cekerek takip ediyorum naruto'yu. kullandigim program bittornado. olay su ki 31-40 paketinde37. bolume denk gelen 2 parca bozuk gorunuyor ve devamli redownloading deyip duruyor, ama hic tamamlanmiyor. bu durumda yapabilecegim birsey avr midir?
simdiden tesekkurler...
Sosyal ağlarda paylaş

Naruto gercekten simdiye kadar izledigim en iyi anime diyebilirim size.Benim favori animem suanda 118 ci bolumu pıyasaya cıktı bu bolumu dırect dowload olarak http://www.narutomania.com adresinden temin edebilirsiniz.Bazen bu sitede eski bolumleride direct olarak veriyorlar. Naruto suanda 118 bolum + 2 special + Movie olarak devam etmekte.Movie si tamamen special gibi konuya yakin ama hikayeden biraz daha bagimsiz olarak yayinlandi.Acikcasi internet dunyasinda gormedim bulamadim.Saniyorum ki kimse daha internete koymadi.Merak ettiginz bir sey olursa lutfen sormaktan cekinmeyin elimden geldigince aciklarim.
Sosyal ağlarda paylaş

Captain senin şu altyazıyı aldım. Baya beğendim, zamanlaması felan çok güzel oturmuş, ince iş.
Yanlız bi sorum var: gruplar tarafından softsub olarak avi dosyasına gömülmüş altyazılar ile karışıyor, bunları nasıl durduracağını bilen varsa beri gelsin. Ben beceremedim.
Torrent ile ilgili soran arkadaşa da: Hangi grup fansublamışsa onun sitesine git, muhtemel bir v2 veya patch vardır. Eğer hiç dl etmiyorsa, başka yerden dene. aynı doyaları yeni torrentin altına taşı, onlar otomatikman gelmiş gibi gözükür zaman kaybetmezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Naruto nun ilk 4 bölümünün türkçe altyazısı çevrildi.
http://www.divxplanet.net/altyazi.php?aid=4674

bu adresten indirebilirsiniz..

. çeviren: liquidsnake [email protected] çalışmalarını yürekten destekliyoruz..[signature][hline]www.kitap.perisi.com

türkçe mangalar için

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
tanoren raw versionlarını çekersen sorun yaşamazsın[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.

Kuku kuku
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

doğru raw larla olur da, hem o kadar bölüm çektikten sonra birde rawlarını toplamaya üşeniyom, hem de artık 118. bölüme gelmiş bi serinin ilk bölümlerinin rawlarını bulmak bi mesele.
Çevirenin kendine bile raw'u yoktur sanırım, İng. altyazılısından çeviriyor...doğal olarak
Ancaak...Naruto gibi bi seri Türçkeye kazandırılacak olursa bu anime işinin daha pek çok hayranı çıkar eminim, o yüzden sonuna kadar destekliyorum (Türkçe altyazıyı ne yapacan, ingilizce seyret işte demem yani)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
çok bölüm diye uzun zamandır erteledikçe erteliyordum indirmeyi ama yanlış etmişim. süpermiş yahu, öyle pokuman gibi duruyor uzaktan ama bazı bölümler çok iyi özellikle. süper karakterler var, hem güldürüp hem düşündürüyor yani takdir ettim cidden.. :-p kenshin tv serisinden sonra gördüğüm en iyi seri böyle tekme tokatlı.. :-)

OSSSUUU!!!!!

ROKKU Lİİ!!!

:D (dişlerden birine parlama efekti)
*!'springtime of life' sımaylusu atar*

ekleme: seriden tek şikayetim bazen acayip fazla flashback yapmaları. öyle ki bazı bölümler sanki önceden izlediğim bir bölümü tekrardan izlemiş gibi oluyorum.. :)

bazı kapışma bölümlerine hasta oldum:

- gaara vs rock lee (öeeehh dedim kaç kere, rokku lii hepsini tokatlar aslanım benim, gözlerim yaşardı onunla ilgili bazı bölümlerde, ninjalı pokemon beklerken ne buldum dedim kendime)
- shikamaru vs temari (herif iq'nun hakkını verdi helal, önceki maçında da bunda da ulan bi halt yok derken dahi çıktı heh)
- third vs orochimaru (shinigami olayı manyaktı, ah be third sonunu getiremedin)

101 demin bitti, 4 gündür için dışım naruto oldu yahu.. :-p
[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.

[Bu mesaj Sam tarafından 10 Şubat 2005 01:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 10 Şubat 2005 01:31 tarihinde demiş ki:
101 demin bitti, 4 gündür için dışım naruto oldu yahu.. :-p

abi naaptın !!!
100 bölüm en az 2 hafta idare etmesi lazımdı :) o kadar çok seyredilir mi!?
ben günde 4 bölüm seyrediyorum, sindire sindire. Ama günde 25 bölüm seyredebilen insanlara şapkamı çıkarırım.[signature][hline]MSN: [email protected]
Anime listem
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bi ara öle gaza geldim günde baya bi izliyodum,120ye kadar da izledim(121 önümüzdeki gün geliyo) tavsiyem bunu yapmayın.Sonra çok fena boşluğa düşüyo insan her hafta yeni bölüm beklemek çok koyuyo,bu aralar her ne kadar başka animelerle o boşluğu doldurmaya çalışsamda olmuyo.Artık Vicious'un tavsiye ettiği Kenshine bıraktım umudu.[signature][hline]From the ashes of Reito rose a new kami. And thereafter at every battle came Horobi, Death's Wail. -The History of Kamigawa
Sosyal ağlarda paylaş

Naruto gibi bol actionli bi seriden sonra kenshin pek cekilmez..

sana tavsiyem.. kesinlikle ve KESINLIKLE - Hajime no Ippo

ben naruto bolumleri bittigi zaman bunu izlemeye baslamistim, ilac gibi gelmisti :)

Boxing ile alakali bir dizi, cok iyi action ve cok iyi komedi ayni zamanda.. kesinlikle tavsiye
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...