Krusty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Manga [spo]vay be sasukeye bak. orochimaru bunu önceden tahmin etmiş olmalı. sasuke elbet saldırcaktı orochimaruya, direk al vucudumu diyecek değil ya. bakalım orochimaru ne yapıcak, almıştır bence önlemini.[/spo] [ Mesaj 23 February 2007, Friday - 18:26 tarihinde, Krusty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 [spo]şuan bence sasuke için orochimarudan daha çok kabuto sorun hakkında hemen hemen hiçbirşey bilmiyoruz geçmişte kakashliyllen aynı seviyede görülsede bence öyle değil,chunnin examde team 7ye yardım ederken tehlike altında gözleri değişmişti naruto onu kurtarıcınca hiçbirşey yokmuş gibi davrandı asıl amacının ne oldugu orochi nin yanında neden bulundugu hala bilinmiyor[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 [spo]aslında genel olarak bu sasuke çok denyo bir tavır sergilemekte. şuan team 7 olarak birleşseler, konoha'dan 1-2 eleman alsalar yanlarına, akatsuki falan dinlemez kayarlar hepisine. team7 vs itachi olsa, itachinin şansı yok gibi geliyor bana.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 bayıldım shippuuden'e 2 yıl boyunca filler saçmalıkları izledikten sonra ve sakura'nın "laf çok iş yok" halinden kurtulmuş olmasına inanamıyorum halen. naruto ve kakashi gibi gözlerim o_o oldu doğrusu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 özellikle fillerlarda sonra özenle cizilmiş iki bölüm görmek benı cok mutlu etti acıkcası, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 evet, özellikle o sasuke sahnesi cidden güzel çizilmiş. kyuubi fln uuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 sasuke sahnesi oraya ait değil, orada olmasını da beğenmedim ben. milleti gaza getirmek için fillerlarla yaptıklarını, ilerideki zevkimizin içine ederek tekrarladılar. yoksa mangada sasuke'nin silüeti bile gözüktüğünde ne kadar galeyana gelmişti millet.. ayrıca naruto'nun tek jutsu ile kakashi'yi geçmiş olabileceği düşüncesi de çok komik bence. daha doğrusu çok çocuksu.. 1000den fazla teknik kopyalamış copy-ninja kakashi'nin naruto gibi bir beyinsize yenilmesini kabul edemem ya.. hadi naruto arada geçen zamanda az biraz doton, katon jutsu filan öğrenseydi jiraya'dan ya da aklını az biraz kullanabilseydi tamam da, gittiği gibi gelmiş.. sadece sıfat olarak değil, yetenek olarak da genin hala.. içinde kyuubi olan bir cenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 kyuubiyi kullanmayı öğrendi daha ne olsun. sonuçta kyuubiyi kontrol altına almakta kolay iş değil. ayrıca naruto'nun kage bunshinle öğrenemeyeceği jutsu yok. sonuç olarak naruto zaten kakashiyi geçti denilemez. naruto daha güçlü ama kakashi daha iyi ninja, teknik açıdan. he birde o sasuke sahnesi benim için sorun oluşturmuyor, nede olsa mangayı okuyorum ama mangayı takip etmeyenlere cidden ayıp etmişler. [ Mesaj 26 February 2007, Monday - 18:50 tarihinde, Krusty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Mangada geçen olayları spoiler içine yazalım herkes mangadan takip etmiyor :) [spo]Naruto savaş stratejisi ve şuana kadar kimsenin yapamadıgı chakra manipulation ve nature manipulation i bir jutsuda birleştirdiği için Kakashi seviyesinde veya üstünde.Naruto bu savas stratejisiylen istedikten sonra kendini saklayarak sadece copylerlen b iş bitirir böylece bir çizik bile almaz.Unutmamamız gereken diğer bir olayda kakashi 1000jutsu bilsede kullandıgı max 10-15jutsu var ve chakra seviyesi Narutonun kyubisiz haliylen bile yarısına gelemez. Hidan diye bildiğimiz adam 2-3 jutsu kullanıyor ve teke tek savaşta kimsenin yenemiyeceği bir adam olay jutsuda değil yani.Jirayaylan beraberken kyubi chakra control ,odama rasengan ve "that jutsu" diye bir jutsuyu ogrendi.Jirayaylan geçen zaman nekadar boşa geçmiş gibi gözüksede ozaman zarfında ogrendikleri sayesinde bugun bukadar chakra kapasitesine sahip .[/spo] [ Mesaj 26 February 2007, Monday - 19:43 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 [spo]o "that jutsu" narutonun orochimaruya karşı kullandığı değil miydi? yani 4. tail çıkması falan. şekli bile kyuubiye benzemişti narutonun. orochimaruyuda bayaa zorladı zaten, jiraiya ölüm tehlikesi atlattım fln derken onu kastetmiş olabilir.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 [spo]Bence değil çünkü 4. lvl kyubi modda Narutonun hiçbir hakimiyeti yok öğretilcek bir yanı yok yani ve 4 tail onun istemi dışı geliyor hatta buyüzden Yamatodan fırça yiyor kendi gücünü kullan kyubi çıkmasın vs vs diye zannetmiyorum bu denli Narutonun hakim olamıyacagı birşeyi Jiraya Narutoya ögretsin.Taillerin artmasınında sebebi sealın günden güne zayıflaması Naruto Kyubi konuşmasında kyubinin chakra formunun nekadar sealın önüne geçtiği gözüküyor zaten.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 spoilerlari okuyunca aklıma direk ilerde bu kyubi narutonun icinden cikar, narutoda bunu dover geldi. cok ilerde tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 olur tabi, oda olur elbet. bütün olay kage bunshin no jutsu da bitiyor ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 aslında naruto manga diye bir topic acmak gerekiyor mangayıda animeyide aynı yerden konuşmak zor oluyor :) [spo]Bu haftaki sasuke vs Orochimaru kavgası gayet değişikde gerçekleşebilir eğer curse sealin sasuke üstünde bir yaptırımı varsa Orochimaru zannetmiyorum sasukeye herşeyi öğretip kendini bukadar savunmasız hale getirsin elbet kafasında bir fikir vardır[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 [spo]evet o curse'de zaten benim ilk aklıma gelen hyuuga'da ki olay oldu. direk kill çekmesin sasukeye : ) eğer öyle düşündüğüm gibi olursa muhtemelen bu sefer naruto orochimaruyu öldürüp sasuke'yi kurtaracak [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 esasen bu konoha cidden yarım akıllı, çocuk gizli parşömenden yasak tekniği şak diye öğreniyorken bir gecede bırakın okusun ne kadar düşman varsa tokatlasın. hala kage bunshin kasıyor 5 yıl sonra, tom miks'in 2 sayıda yüzbaşı olup sonra bir daha hiç terfi etmemesi gibi acıklı bir durum.. yalnız diliyorum ki çizim kalitesi bu ayarda kalır hep, fillerlarda bir ara feci hale gelmişti. iki tane salak kardeş vardı acı kuvvet uygulayan, ilkokul resim dersinden fırlamış gibiydi kendileri ki bu denli popüler anime'de rezaletin daniskasıydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 isterseniz manga tartışmasına naruto manga konusundan devam edelim.. böylece spoiler hedehödösünden de kurtulalım. [ Mesaj 27 February 2007, Tuesday - 12:07 tarihinde, Mum_Chamber tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Sam'in dedii kardeşler Fujin Raijin di mi :P Bildiin yumurta kafaydı onlar. Bi de fillerlar felaketti resmen. Bıraktım zaten 205. bölümde falan. Direk shippuuden'e atladım. Bu arada Sasuke'yi hala sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 sasukeyi seven ölsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 amaçlarına ulaşmış o zaman adamlar.. sevilmesin diye yapmışlar sasukeyi.. gerçi.. shippuudende blok edilemeyen katanayı vermişler çocuğa.. bi kanım ısındı bi kanım ısındı... Rock Lee nin tırnağı olamaz gerçi :D! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 yeni bolum cıktıkca torrent linki atilirsa guzel olur. cok uzaklasmisim anime olaylarinda takip edemez oldum,burdan takip ediyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 mininova ftw torrent için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Naruto Shippuuden 004 subbed by DB http://yhbt.mine.nu/t/ns004.torrent savaşı mangada daha güzel yansıtmışlardı çok monoton yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Valla öyle, "Eeee, hadi ama, bu mudur" dedim izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 gaarayı odun gibi çiziyorlar part2 animelerde. bir de ilk double episodedaki kalitede değil çizimler nedense 3 ve 4te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar