Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Naruto!!

Rhoube

Öne çıkan mesajlar

evet öyle şeyler yapsalar en güzeli, hem hikayenin gidişatı etkilenmez hem eğlenceli olur, fazla kasıldı zaten son bölümlerde..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Bekleyin hele dönüşü muhteşem olacak[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

İlk önce mangadaki gibi başladı ( Hinata'nın çalışmakta olan Neji'ye çay getirmesi ve Kiba'nın Hinata ile Naruto hakkında dalga geçmesi dışında ). Sonra iki tane sirkten fırlamış karakterle içine ettiler bence..

2 bölüm daha izleyeceğiz bildiğim kadarıyla bunu ama böyle uzatmaya devam ederlerse bu 2 bölümde bitmez..[signature][hline]Click!
Penthesilea - Xaer_Aloneheart
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Spidee, 08 Temmuz 2005 12:07 tarihinde demiş ki:
İlk önce mangadaki gibi başladı ( Hinata'nın çalışmakta olan Neji'ye çay getirmesi ve Kiba'nın Hinata ile Naruto hakkında dalga geçmesi dışında ). Sonra iki tane sirkten fırlamış karakterle içine ettiler bence..

2 bölüm daha izleyeceğiz bildiğim kadarıyla bunu ama böyle uzatmaya devam ederlerse bu 2 bölümde bitmez..

o aralar beraberdik beraber cene bi sittir cektik dimi? spi[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live!
---Kenshin Himura---
Sosyal ağlarda paylaş

Daha önce de belirtmiştim Akatsukinin lideriyle olan komplo teorilerimi

[spo1=Spo]Itachi, kardeşine Mangekyou yu benden başka sadece 2 kişi daha kullanacak tahminimce diyor, bunlardan birinin Sasuke olduğunu düşünürsek diğer de Itachi'den daha güçlü olmalı ki o da herhalde Akatsuki dir[/spo][signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Sosyal ağlarda paylaş

bu naruto'da sürekli "el elden üstündür" formülüyle güçlendiriyorlar kötü adamları, akatsuki'yi biraz gösterecekler hooop başka birisi çıkacak onlardan güçlü. o yenilecek hooop başka biri aslında daha güçlüymüş diye görülecek filan. iyice ona dönmese bari iş..

bir de her önüne gelende abuk sabuk bloodline olmaya başlaması hoşuma gitmiyor, doğru düzgün adam olsun ama teknikleri filan nedeniyle güçlü olsun. varsa yoksa sirk kaçkınına döndü herkes..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

akatsukiden sonra bir naruto vs sasuke maçı daha olacak ve ondan sonra anime biteceğinden bahsediyorlar...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

sadece 1-2 bölümde onların geçmişlerinden parçalar gösteriliyor, öldüler nasıl geri dönecekler ki.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Kimimaru ile iligili bölümde geçiyor Zabuza ile Haku. "Aaa bu şey lan" diyene kadar gidiyorlar gerçi. Bu arada sonunda 143. bölüme kadar izledim. Artık her hafta takip edebilirim :) (Çok kıl oldum gerçi. Her bölüm arkası yarın şeklinde bittiğinde ökbür cdyi takıp izliyordum ne güzel :) Şimdi elim cd arar oldu :D[signature][hline]Ah ulan imzayı değiştirecektim ama unuttum ne yazacağımı. Neyse hatırlayınca...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...