Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Ya doldurma bölümü geyik bölüm yapsalardı çok daha süper olurdu. Mesela Kakashi sensei n yüzünü görmeye çalıştıkları bölüm gibi[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 evet öyle şeyler yapsalar en güzeli, hem hikayenin gidişatı etkilenmez hem eğlenceli olur, fazla kasıldı zaten son bölümlerde..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Bu arada Naruto Movie - Princess of Snow Country filmini izlediniz mi? Epeyce güzel. Normal Naruto dizisinden daha kaliteli çizimler. 3D falan serpiştirmişler. Hikaye de fena değil. Tavsiye ederim[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Ben çok kaliteli bulmamıştım, bir Rasemgan bir Chidori gördük işte öyle yavandı yani. One Piece 4. moviede Naruto daha 1. Hiç uraşmıyorlar canım[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Bekleyin hele dönüşü muhteşem olacak[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ah be tam gaz uo gittik bahk ne güzel animeleri kaçırdık böhühühü. şimdi getright ile şu 207 bölümü birden indireyim teker teker izleyeyim de . böhühühü her hafta bekleyip heyecanlanıp onu tatmak vardı. Hayatımı yedin ultima . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 142 de gereksiz bir bölüm gibi geçti of ya baydı artık anime abi ne güzel manga gibi gitseler bekliyoz hala bakalım[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 İlk önce mangadaki gibi başladı ( Hinata'nın çalışmakta olan Neji'ye çay getirmesi ve Kiba'nın Hinata ile Naruto hakkında dalga geçmesi dışında ). Sonra iki tane sirkten fırlamış karakterle içine ettiler bence.. 2 bölüm daha izleyeceğiz bildiğim kadarıyla bunu ama böyle uzatmaya devam ederlerse bu 2 bölümde bitmez..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mangayla Anime arasındaki bölüm farkını korumak için batırdılar her şeyi[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Spidee, 08 Temmuz 2005 12:07 tarihinde demiş ki: İlk önce mangadaki gibi başladı ( Hinata'nın çalışmakta olan Neji'ye çay getirmesi ve Kiba'nın Hinata ile Naruto hakkında dalga geçmesi dışında ). Sonra iki tane sirkten fırlamış karakterle içine ettiler bence.. 2 bölüm daha izleyeceğiz bildiğim kadarıyla bunu ama böyle uzatmaya devam ederlerse bu 2 bölümde bitmez.. o aralar beraberdik beraber cene bi sittir cektik dimi? spi[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Valla çektik, Kakashi's Gaiden istiyoruz =)[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Bu haftaki mangasının da çok iyi olduğunu söyleyemeyeceğim; [spo1=ama]ama Akatsuki elemanlarının geçmişlerini öğreneceğiz yavaş yavaş sanırım. Sasori'den başladık.[/spo][signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ben aslında sadece bunları topyekün nasıl bağlayacaklarını merak ediyorum... Sıradan bir "Gücü arıyorsanız Akatsuki'ye katılın" muhabbetine dönecekse, o zaman en güçlü olan kim? Bu kadar yetenekliyi toplamayı ve birarada tutmayı başaran? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ve onu kim nasıl dövebilir...[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Daha önce de belirtmiştim Akatsukinin lideriyle olan komplo teorilerimi [spo1=Spo]Itachi, kardeşine Mangekyou yu benden başka sadece 2 kişi daha kullanacak tahminimce diyor, bunlardan birinin Sasuke olduğunu düşünürsek diğer de Itachi'den daha güçlü olmalı ki o da herhalde Akatsuki dir[/spo][signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bu naruto'da sürekli "el elden üstündür" formülüyle güçlendiriyorlar kötü adamları, akatsuki'yi biraz gösterecekler hooop başka birisi çıkacak onlardan güçlü. o yenilecek hooop başka biri aslında daha güçlüymüş diye görülecek filan. iyice ona dönmese bari iş.. bir de her önüne gelende abuk sabuk bloodline olmaya başlaması hoşuma gitmiyor, doğru düzgün adam olsun ama teknikleri filan nedeniyle güçlü olsun. varsa yoksa sirk kaçkınına döndü herkes..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 akatsukiden sonra bir naruto vs sasuke maçı daha olacak ve ondan sonra anime biteceğinden bahsediyorlar...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Ben Akatsuki liderinin saçlarını Obito'ya benzetiyorum. Tabi gölgesinden de bir yere kadar =)[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyamoto_musashi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 hepsi bi yana da, hayatta ihtimal vermediğim şey kakashi sensei nin birisine yenilmesi. kaçar filan yine yenilmez adam. süper filan yani. hastasıyım.[signature][hline]samurai's way is to know how to die. No more no less.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Bir oha falan oldum yani eksik kalmış tebrik ediyorum.[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Manga bu haftada çok iyi değildi bence Artık sasori kavgasından sıkıldık naruto nun yeni hareketlerini görek dimi biraz. Abi bide herkes acıların çocuğu biri sadece eğlenceli olduğu için kötü olsun artık :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Zabuzayla Hatu geri dönüyorlar mı? Çok pis koydu 19. bölüm ya. Yamuldum resmen.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 sadece 1-2 bölümde onların geçmişlerinden parçalar gösteriliyor, öldüler nasıl geri dönecekler ki.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Kimimaru ile iligili bölümde geçiyor Zabuza ile Haku. "Aaa bu şey lan" diyene kadar gidiyorlar gerçi. Bu arada sonunda 143. bölüme kadar izledim. Artık her hafta takip edebilirim :) (Çok kıl oldum gerçi. Her bölüm arkası yarın şeklinde bittiğinde ökbür cdyi takıp izliyordum ne güzel :) Şimdi elim cd arar oldu :D[signature][hline]Ah ulan imzayı değiştirecektim ama unuttum ne yazacağımı. Neyse hatırlayınca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Bende şu ana kadar 23 bölümünü izledim. Ama yani, gidip o karakterleri koysalar aha tüm bölümlerde oynatcaz deseler hayır demem. Bu arada fark eden oldumu bilmiyorum ama Zabuza-Alexander benzerliği sezdim biraz=)[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar