-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bence o kadar pesimist olmayın. Tamam archangel bayan olmuş olabilir bunda ne var ki? Ayrıca biraz oyunun havasına göre düşünürseniz o kadar garip ve itici gelmez... Ayrıca 4 videonunda 4 ünü stream değil download seçeneğiyle indirirseniz oyun hakkında fikirlerinizin değişeceğine nerdeyse kesin gözle bakıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ben heroes 3 te en çok lich i severdim o zewkten dört köşe olmuş gibi gülümseyişi çok hoşuma giderdi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 EN iyisi yenisi cikana kadar eskileriyle idare etmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 http://www.mightandmagic.com/teaser/uk/archives.php?mois=8&annee=2005#11882[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 sey diyecem ... angel erkek angela bayan değilmidir yaw ? fevzi fevziye misali ... o aklıma geldi ... eğer bayan yapacaklarsa adıda angela olsun :) ... :):(:):(:)[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... 1 agustos 2005 hüramiral ... Aldığınız her Amerikan malı bir ıraklının ölümüne sebep olan mermi, bomba ve PKK lıya kalaşlikof olarak geri dönmektedir.AMERİKAN MALI KULLANMAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Angela nedir yahu. Meleğin erkeği dişisi mi olur? Fevziye mi onlar:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 he yaa angelin ayrı bi karizması vardı..kalelerin 3boyutlulugu guzel ama creature lerin 3boyutlu hali halaa yalan bence...3te bi karizmaları vardı bunda pek bişii goremedim..monk gitmiş priest gelmiş pikemen gitmiş peasant gelmiş..priest tırstırcak bayaaa sanırsam..karizma karizma karizma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 3 videoyu da izledim. Harika.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Demolarda beni bozan,Savas alanı çok küçük önce saldırmak dışında hızın fazla bi önemi kalmamış gibi gözüküyor. Hotseat ve random map şart, ki bunlar heroes3 ü hala oynanmasının en büyük sebepleridir. Çıkmasına daha çok var umarım şuanki halinden farklı olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 valla heroes 4 de tüm skillleri gm warior yaparsan tek basına koskoca bı orduyu alıo adam[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halueth-Nwn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 hereos 3 un tadında pek olucaga benzemıyor hereos 3 rules (herkesle kapsırsm ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ayni sekli de heroes4 te gm chaos skiliin olursada harcıyosun bende sadece mage vardi tek heroda karamurat gibi dolasiyodum[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Bunları yeni buldum biri werdimi bilmiyorum ama ben linki koyuyorum. http://www.3dgamers.com/news/more/1096482542/[signature][hline]Liv Tyler [WOW]Frostwhisper - Human Mage Lvl 19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Eveet heso nunda belirttiği gibi sonunda 3.kale tabiki necropolis açıklandı,scr ler koyuldu videoyu dört gözle bekliyoruz. :D[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Inferno belli oldumu?[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 İnferno zaten ilk açıklanan 2 kaleden biri.[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Ya necro olurum yada Tower wari bi kale gelirse oolurum ben.[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 necro yaratıkları neler nerden bulcaz[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Toplamda yine baya kale olcak şimdilik en az 7 gözüküyor ama 3 ü belli.İnferno kalesi birimleride belli şöyleki; http://www.mightandmagic.com/teaser/uk/archives.php?mois=8&annee=2005#11926 Necro da ise şimdilik iskelet ve vampir gördüm ben ama yakında çıkar tüm birimlerin açıklması vs.[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 walla peasantlar geeri gelmiş demekki bol bol exp we iskele t alcaz castle dan muhaha[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. [Bu mesaj LasT_SuRviVoR tarafından 21 Ağustos 2005 16:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morkin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 heroes iyidir yaw, ama hiçbitanesi heroes of might and magic 2 nin yerini tutamaz benim gözümde.zaten yıllar geçtikçe görsellik artıyor ama oyananabilirlik gidiyor.devam oyunlarında da bu böyle. sid meiers pirates istisna tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Infernonun concept art'ı super olmuş[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 valla şimdiden ağzım sulanmaya başladi ...pffff sayili gün çabuk geçer di mi ..:D[signature][hline]*Ben Kimim ??? *The Voice of RELAXOLOGY *Anime listem için PM atın , görüşelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Herşey harika da şu combat area keşke biraz daha büyük olsaydı ya..[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 evet orası doğru biraz daha büyük olabilirdi.3'ün ki çok iyidi [signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once [Bu mesaj Masteis tarafından 23 Ağustos 2005 09:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar