Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

heroes of might and magic V

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence o kadar pesimist olmayın. Tamam archangel bayan olmuş olabilir bunda ne var ki? Ayrıca biraz oyunun havasına göre düşünürseniz o kadar garip ve itici gelmez...

Ayrıca 4 videonunda 4 ünü stream değil download seçeneğiyle indirirseniz oyun hakkında fikirlerinizin değişeceğine nerdeyse kesin gözle bakıyorum...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
sey diyecem ...
angel erkek angela bayan değilmidir yaw ?
fevzi fevziye misali ...
o aklıma geldi ...
eğer bayan yapacaklarsa adıda angela olsun :) ...
:):(:):(:)[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

1 agustos 2005 hüramiral ...
Aldığınız her Amerikan malı bir ıraklının ölümüne sebep olan mermi, bomba ve PKK lıya kalaşlikof olarak geri dönmektedir.AMERİKAN MALI KULLANMAYIN
Mesaj tarihi:
he yaa angelin ayrı bi karizması vardı..kalelerin 3boyutlulugu guzel ama creature lerin 3boyutlu hali halaa yalan bence...3te bi karizmaları vardı bunda pek bişii goremedim..monk gitmiş priest gelmiş pikemen gitmiş peasant gelmiş..priest tırstırcak bayaaa sanırsam..karizma karizma karizma
Mesaj tarihi:
Demolarda beni bozan,Savas alanı çok küçük önce saldırmak dışında hızın fazla bi önemi kalmamış gibi gözüküyor. Hotseat ve random map şart, ki bunlar heroes3 ü hala oynanmasının en büyük sebepleridir. Çıkmasına daha çok var umarım şuanki halinden farklı olur...
Mesaj tarihi:
valla heroes 4 de tüm skillleri gm warior yaparsan tek basına koskoca bı orduyu alıo adam[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş...
Mesaj tarihi:
ayni sekli de heroes4 te gm chaos skiliin olursada harcıyosun bende sadece mage vardi tek heroda karamurat gibi dolasiyodum[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Mesaj tarihi:
walla peasantlar geeri gelmiş demekki bol bol exp we iskele t alcaz castle dan muhaha[signature][hline]No matter what situation I am in ...
Resistance will not fall and I will survive.

[Bu mesaj LasT_SuRviVoR tarafından 21 Ağustos 2005 16:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
heroes iyidir yaw, ama hiçbitanesi heroes of might and magic 2 nin yerini tutamaz benim gözümde.zaten yıllar geçtikçe görsellik artıyor ama oyananabilirlik gidiyor.devam oyunlarında da bu böyle.
sid meiers pirates istisna tabii.
Mesaj tarihi:
evet orası doğru biraz daha büyük olabilirdi.3'ün ki çok iyidi [signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once

[Bu mesaj Masteis tarafından 23 Ağustos 2005 09:59 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...