Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

üstü saray altı harabe (topkapı sarayı)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dogru bi haber yanlız haberdeki bi şeyi düzeltmek isterim. bu oalyı keşfeden zaman gazetesi degil Arena progrmaıdır ugur dündadrdır. her sene 1 ekre yayınlarlar bi 3 ay önlem alınır sonra bu eserler gene çürümeye bırakılır.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever,
Kim ki canın için cananın sever, canın sever."
Mesaj tarihi:
Zamanında Uğur Dündar girmişti

tam bir rezalet yahu daha neler var neler
Dolmabahçe nin de bundan pek farkı yok[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Mesaj tarihi:
gerçektende çok yazık.insan acır gözerinin önünde tarih çürüyo resmen[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
yazık ya, accaip içim parçalanıo var ya bunları böle gördükçe.. :([signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni..
Mesaj tarihi:
said:
tony_montana, 25 Aralık 2005 21:27 tarihinde demiş ki:
ilber ortaylı buraya atandığında çok sevinmiştim bu adam toparlar diye ama maalesef içler acısı...

o adam atandıktan 3 ay sonra kovuldu die biliorum ben?!?!? (eften püften bi sebepten) yanlış mı biliorum?
Mesaj tarihi:
abi turkiye burası ne bekliyosunuz yaa ayıp bi de tarihimizle ovunuoz ama korumuyoruz bu nasıl memleket anlamadım ya avrupada olsa bole mi olur...[signature][hline]Luci Yalan Olmak Uzere...
Mesaj tarihi:
bu hukumetın mustesarlarından bırı bana her yerımız tarıhı eser hangı bırıyle ılgılenıcez demıstı
o zaman saka yapıyor demıstım ama demekkı yapmıyormus[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
  • Yeni Oluştur...