Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkek bebek ismi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lewent bora baran berk bilge caglar[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35!
Mesaj tarihi:
benim yigenimin adı Rüzgâr. bence çok gzl isim :)
bnm oglum olsa adını Rüzgar koyardım[signature][hline]kitty:) kitty kitty kittyyyy
ik hou van je pascal :) jeej
Mesaj tarihi:
rüzgar olmasın arkın adı rüzgar onun arkının adı da poyraz.dersane gitmişler rehberlikçi anlamamış isim yazdıramamışlar.sonra gelin demiş

gece olsun gece[signature][hline]ı know the pieces fit
Cause ı watched them fall away..
Mesaj tarihi:
olmaz, küçüklü büyüklü koyalım. darkness ezik işi olur. daRkneSS [signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
said:
IsAbeLLa, 05 Aralık 2005 20:23 tarihinde demiş ki:
OLMAZ...GOTHİC KIZLAR WERİOMUŞ

ne veriyolarmış?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
IsAbeLLa,
isim koyulacak cocuk erkek, bize ne gothic kızların kime verdiginden, sevgisini, kalbini umudunu ve hayallerini.
edik: virgul şeysi
[signature][hline]All I wanna say is that
They don't really care about us

[Bu mesaj dory tarafından 05 Aralık 2005 20:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
evet mesela bi arkadaşım var ilem.

ilhan & emine nin birleşimi olarak türetmişler :-)[signature][hline]Quisalan Elevas!
Our love, forever...

I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight
Mesaj tarihi:
said:
uninvited, 05 Aralık 2005 16:21 tarihinde demiş ki: (Sercenk, Aybok gibi)

aha hala gülüyorum :)

ahmet/selçuk/salih/emre şahin uyumlu duruyor mesela
bu arada ikisini birlikte mi kullanması için 2. isim şahin
bence tek isim koymak daha iyi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
tayyip koy çok popüler bu ara[signature][hline]-Cleglaw-, 05 Aralık 2005 20:59 tarihinde demiş ki:[/b]
oha ciddi ciddi gay mi bu dela?
Mesaj tarihi:
Kara koyun, Kara Sahin olsun adi, sokaklarda kotulere savas acsin, new yorku suctan temizlesin...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

Sevisiyorum o halde varim...
  • Yeni Oluştur...