Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu iki ekran kartını karşılaştırsak...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o/c açısından söylemiyorum, 9550nin üstünlüğü ortada da, hani öyle aşırı bi fark var mı? bunu merak etmemin nedeni şu:

ortada iki bilgisayar var. biri p3 800 512mb sd-ram a9550ge var. öteki de p4 1.7 1024mb ddr-ram fx5500 var. ama p3 800 olan makinede oyunlar ötekiyle aynı, hatta daha üstün çalışıyor. formatlayınca da değişmiyor. yani hem işlemci hem de ram yönünden üstünken sadece 9550 sayesinde bu iki makine eşitlenip, hatta eski olan yenisini geçebilir mi?[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı!
Prudent a.k.a Sorrowful
Mesaj tarihi:
oynadıgın oyun p3700, 256 ram max özellikte çalışıyosa farkı zaten hissedemezsin.ama iki kart arasında dağlar kadar fark yok.hatta bu kartların 128mb ı ile 256mb i arasındada fark yok desem? (fps düşürür okdr :P )[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 25 Aralık 2005 16:51 tarihinde demiş ki:
oynadıgın oyun p3 700, 256 ram max özellikte çalışıyosa farkı zaten hissedemezsin.ama iki kart arasında dağlar kadar fark yok.hatta bu kartların 128mb ı ile 256mb i arasındada fark yok desem? (fps düşürür okdr :P )

oynadığım oyunlar pop t2t, nfs most wanted, fable, the movies ve hl2.

pop'da 1024*768'de özellikler biri high biri mediumda hiç kasmadan oynuyorum. most wanted 800*600'de anti alias yarım, diğerleri full hiç kasmıyor. fable 1024'de shadow hariç diğerleri full, shadow yarım, hiç kasmıyor. the movies 1024*768'de çoğu medium, birkaçı highda hiç kasmıyor. hl2 1024'de, alias hariç her şey komple açık hiç kasmıyor. gidip de broken sword oynamıyorum yani[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı!
Prudent a.k.a Sorrowful
  • Yeni Oluştur...