Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara İçenlere Karşı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Kapalı ortamlarda sigara içenlere çok uyuz olurdum özellikle benim odamda ama çözüm buldum :P lol bunu odama astıktan sonra pek içen olmyuor sigara odamda artık öneririm .)

[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!

Mesaj tarihi:

Bencede içmeyin..Ayıp
[spo1=Günün alam ve önemini belirten resim :)][/spo][signature][hline]I'm walking in Darkness alone , with my dead dream and rotten body...
The God cursed us but we never select the Light way..And The Devil gave to Tzimisces some reward..And We never forget it's say:
Death isnt hard,if you select real way..

Arndiol Khadgar Dunedain DragonFire the Vampire

Mesaj tarihi:
valla sigara içmiorum ama evde içen biri olsaydım şunu o yazından bi şey anlamayıp[bence fazla mantık yok:)] "he adam kıl oluo" deyip içmezdim:)[signature][hline]..
içimdeki şeytanın ensesindeyim..
destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim..
Mesaj tarihi:
Nedense sigara içmeyen arkadaşlarımın odasında sigara içmek daha bi ilginç olduğu için onlardan az küfür yemedim....
*!Sigara yakar*[signature][hline]''Fight club is about winning or losing.It isn't about words.When the fight is over,nothing is solved,but nothing mattered....''
Mesaj tarihi:
Valla ben bırakmadim o beni bırakti :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
O zaman git babana deki. Babacım bu sigarayı daha fazla içmeye devam edersen hem ömrün çok kısalacak hemde yaşadığın hayattan hiçbi zevk almayacaksın. Böylece baban sigarayı bırakmış ve daha uzun ömürlü biri olmuş olur.
Mesaj tarihi:
nefret ederek içmek die bişi olmaz. en azından sigarada olmaz. mesela eroinde olur çünkü vücut artık o maddeyi almadan günlük işlevini yerine getiremiodur. ama sigarada piskolojik olarak biterebilirsen vücudun nikotinsiz de yapabilir. babam ve halam bu şekilde bıraktıkları için bukadar emin konuşabiliriorum.
nefret etseydin bırakırdın bence şimdiye kadar.[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world
Mesaj tarihi:
Sigara içmiyorum, içmeyide düşünmüyorum

İnsanlar kanser olmak için niye bukadar kasarki?[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Mesaj tarihi:
iste senin hic bir zaman anlayamayacagin bir sey bu[signature][hline]Bak milletin aşk falan dediği şey kaybetmenin kılıfıdır eger bana aşık oldum dersen sana kaybetmek uzeresin deriM(dostun tavsiyesi)
Mesaj tarihi:
said:
Persky, 25 Aralık 2005 17:08 tarihinde demiş ki:
Sigara içen herkes ölsün. Çokmu acımasızca oldu ne. :P

herkez bir gün ölecek, ama biz daa erken öleceğiz : )
bıraksammı bırakmasammı diye düşünüoyrum ben de, en ufak bir hatamda beni arkamdan vuracak bir dost gibi sanki...
Mesaj tarihi:
sabah kahvaltı sonrası ve akşam yemekten sonra çayla içtiğim sigaralar hariç gün boyu tükettiğim bi paketten fazla sigara için kendimden nefret ediyorum.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
keske yukarı yazsaymıssın. ben de içmiyorum odamda da içirmiyorum, oyle yapiştirmaya gerek duymadım ben, direk rezillik cıkardım içmeye calişinca birileri:P gelen giden fazla olmadıgı için sorun olmuyordu zaten:)[signature][hline]you have no chance to survive make your time!
ha ha ha!
Mesaj tarihi:
said:
pegasus_end, 25 Aralık 2005 18:33 tarihinde demiş ki:
iste senin hic bir zaman anlayamayacagin bir sey bu

zaten sigara içmekte marifet dimi? zift ve fare zehiri dahil 2000 ü aşkın zehir içerne bişi tüketmek ii bi b*k dimi?
Mesaj tarihi:
said:
BeIlow, 25 Aralık 2005 15:52 tarihinde demiş ki:
Kapalı ortamlarda sigara içenlere çok uyuz olurdum özellikle benim odamda ama çözüm buldum :P lol bunu odama astıktan sonra pek içen olmyuor sigara odamda artık öneririm .)

hahaa süpermiş.. doru diyo ama adam.. :D[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni..
  • Yeni Oluştur...