Chasten Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 [signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!"
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 heheh süper olmuş gerçek far gibi aynı..:) aynı şekilde sinyalleri de yakabiliyo musun..:? :)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. [Bu mesaj Loli-pop tarafından 14 Aralık 2005 19:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 yılandan korkmam photoshoptan korktuğum kadar[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ben yakamıyorum ama yakan vardır :p[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!"
Osso Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 yakıp rengini bile deiştiriolar sinyalin :)[signature][hline]fear leads to anger,anger leads to hate,hate leads to suffering...
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 hmm doğru aslında far gibi yapıp ctrl+u yapar rengini ayarlarıs olur :p[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!"
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Bende yaktım. Sağolasın. ;)[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Rica.[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!"
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Helal../[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Bu kolay ama.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Oylemi B@b.[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!"
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Ben yakamıyorum ama yakan vardır :p :D
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Lens flare kolay bişey bununla gözlerinizi parlatabilirsiniz tabaklara çanaklara arabaların kaputlarına parlaklık yansıma verebilirsiniz[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Aynı yöntemle neon falan takabilirmiyiz acaba?[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 neonlar yuvarlak olmuyor ki onu dikdörtgen çizip yapman lazım ayrıca neonlar parlamıyor =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
Öne çıkan mesajlar