Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Arkadaş Tv Burda da cok iii yorumlar var örnek: yareppim allaam o nasil bir program onlar nasil lakaplar filan o nasil turkce. bugun mesela ben "hoppalanmak" diye bir kelime ogrendim bu programda.[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... Lokantaci, 05 August 2003 20:11 tarihinde demiş ki: Penisinize yaptırdığınız zaman 1 yıl cinsel ilişkiye girmemeniz gerekiyor... MKC Buraya Tıklayaman [Bu mesaj Bonussimo tarafından 66 August 666 66:66 tarihinde değiştirilmemiştir aşağıdaki tarihte deiştirilmiştir] [Bu mesaj Bonus tarafından 10 August 2003 16:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 türkiyenin 1 nolu müzik kanalı o babs ok?[hline][b][i]-->Four String Magic<-- 737 757 787 727 70707 727 787 757 737 [Bu mesaj green_martian tarafından 10 August 2003 18:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 eskiden o 1 numaralı oluşunu tek oluşundan alıyordu şu an ilk oluşundan alıyor[hline]-God! Guys are all the same... -What? Responsible? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 iyi söyledin hehe[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
comfortably_numb Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 bi kere bi tip ideal kız görüşünü anlatırken şişman olmasın kıllı olmasın gibi sözler sarfetmişti de kopmuştum :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Merhaba ; Ben danstan hoşlanıorum ..Evet evet doğru duydunuz danstan hoşlanıorum ve danstan hoşlanıorum hatta dansa bayılırım ve dans eden bi dansçı erkek arıorum ok ?[hline]*!Direct Drive* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 izlemek istiyorum bu programı saatlerini söyleyin bana lütfen...[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 ızleme bagımlılık yapyıor sonra vazgecemıyorsun wallahı hıc tavsıye etmem bne baglandım annemler uyutuyolar ılacla ızlemesın dıye yavas yvas kendıme gelmeye basladım krızlerı atlattım fılan[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 o nası bişiymiş öle yaw? ulem pek merak ettim walla saat kaçta çıkıyo o şey öyle[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 said: narin, 10 August 2003 21:42 tarihinde demiş ki: Merhaba ; Ben danstan hoşlanıorum ..Evet evet doğru duydunuz danstan hoşlanıorum ve danstan hoşlanıorum hatta dansa bayılırım ve dans eden bi dansçı erkek arıorum ok ?[hline]*!Direct Drive* asl pls? ben Osman18m bi ara buluşalım ortamlara akalım ?[hline][b][i]-->Four String Magic<-- 737 757 787 727 70707 727 787 757 737 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 said: gereksiz quote çok kötü bir şeydir /ema Osman18m video klip numaranı var izliycem sonra..Bakıcam kaslımısın ? OKKE ? Bide araba varmı GTİ filan , neyle gezdircen bni ?[hline]*!Direct Drive* [Bu mesaj Emaleth tarafından 11 August 2003 12:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Ay beb şöle puma giyen 2 hafta body e gidip sonra bırakmış olan şöle kaslı bi erkek arıyorum ..[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 denizde kum bizde kas clubbingden geceler boyu zıplaya zıplaya roberto carlosla sylvester stallone karışımı olduk iyi mi.[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Herkes başkası ve hiç kimse kendisi diilse ben kimim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 hmm acaba bir arkadaşının resmini oraya yollabilirmisin?yollasakta çıkar mı aceb[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 oraya resim deil video kayır lzm galiba ama buraya yollayabilirsin hatta yolla süper oluyor tam eğlencelik[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... MKC Frp ortamı Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Resim yollansaydı direik urza yı yollatırdık :P[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan [Bu mesaj Forseti tarafından 11 August 2003 12:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Walla şişmanım çirkinim üstelik çok kısayım 1.60 falan manyağımdırda ne yapacağım belli olmaz.Piskolojik sorunlarımda var hele ki bir magandayım kralı gelse tutamaz arabamda bangır bangır ibo çalarım.Ha arabam mı bişi değil canım sarı renk bir Ferrari modena'ya sahibim :) Buluşalım mı?[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 abicim allah aşkına izleyin ne salak bi kızdır bu :p nedir bu ? sunucu da az deil. yani uplamış olucam ama. hehe yani nedir bu biri açıklasın bana ne bu saçmalık lol ama :) yani adam gibi şeyler söleseler bari. anaokul öretmenlii okudum, ama tiyatrocu olmayı düşünüyorum. bu arada tiyatrocu olmayı düşünüyorum dedim ama ben tiyatroyu pek sewmem, hatta hiç sewmem, sinemayı sewerim. wtf ??? :hmm:[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 hatırlatmayın fena oluyorum.. :lol: herşey bir tarafa da uzun uzadıya hayat felsefesini filan anlatmanın manasını kavrayamadım ben, "gülmeyen insanlardan nefret ederim" gibi abuk gubuk cümlelerle sempati toplanamaz ki..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Meraba ben bilmemne (unuttum) Yaşım 36 (YUH DEDIM) Öncellikle ben çirkin erkeklerden hoşlanırım yüzmeyi severim bide dansederim. Bürst yaş olmuş 36 napıyorsun sen ya? En komiği aynı konuyu arkadaşlarlada tartıştık.Millet über asosyal ya.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 hele erkek tipler daha bi komik oluyo abim şimdi karizma olcak ya tek el cepte böyle sonlarını uzata uzata bi konuşma böyle bi kendinden emin gibi görünme çabası tip tip kıyafetler falan allahım ya niye böyle bi millet olupta çıktık aniden diye bağlayası gelmiyor değil insanın canı[hline]"Do not fear, my son! Awaken the dragon inside For he may guide you, being the worlds hidden eye Through a dark time, when mankind is bleeding within Oh little dreamer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 onu bunu boşverdim de abi bir kızın takma ismi vahşi orkide ydi öh dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 vahşi orkide şişman,kıllıydı,kendisine 9 puan veriyodu,1 puanı bize bırakıyomuş,bu arada çok güzel içli köfte yapabiliyomuş rofl!!!!![hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 o programa çıkanlar için üzülüyorum.[hline]Bakın, nota dediğiniz konu müzik notası değildir. Bunların bir ağırlığı vardır. Aklınıza esince nota verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Program komik, burda tartışılması daha da komik ahahah :lol:[hline]Little by little I'm falling for you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar