bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Okan Bayülgen in yeni programı "televizyon makinesi" 29 Ekim Cumartesi 00.15 Kanal D de başlıyor. Herkes bunu konuşuyor formatında olucakmış.Ama daha canlısı. Sözlük yorumlarına göre. Programdaki müzik grubunun adı ise Zaga olarak kalıcakmış. Programın sitesi[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 eski zagaların şeysi yok bunda.bilmiyorum gerçi belki biz değiştik...[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 eskisinin tadı yok ewet ama buda güzel[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 türk televizyonlarındaki en izlenilesi programlardan biri bnce[signature][hline]viva la vuotaggine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnAemiA Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 biraz daha ciddi olması için böle bi format ama daha çok konuk katılıyor[signature][hline]Life... is like a box of chocolates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bnce bu daa ellenceli olmuŞ. sorular kısmı fln..okan bayurgen aynı oka....gen [hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. [Bu mesaj MaUWw tarafından 25 Aralık 2005 01:58 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj MaUWw tarafından 25 Aralık 2005 01:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Şuanki program beni pek etkilemedi, konuklardan olsa gerek. Ama zevkle izliyoruz tabi her zaman.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Şu uyuz adamları ne çıkarmış ya. Hele bitanesi ölü gibi konuşuyor :) Yıldo da saçmalayıp duruyor.[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Artık telefonlara daha bi düzgün cevap verir olmuş Okan Bayülgen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bu haftaki ciddi bayık. oncekiler (ozellikle ilk program) bayagı iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 "kadın verecek!" :D[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 valla zaga'yı hiç sevmezdim ama ne bilim bunu daha çok sevdim. Bu hafta çok bayıktı yıldo çok şaçmaladı konuklarda çok iyi değildi :) O milli piyangocuya bittim sfsdfsd. Geçen haftaki program çok iyiydi. Bu televizyon makinesinin müziğini nereden bulabilirim ?[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 kafam >> okan anladınız siz anladınızz *espiri şablonu: milamber :D[signature][hline]Yerde Cenx [Bu mesaj cenx tarafından 25 Aralık 2005 03:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bu haftaki program bana göre çok güzeldi[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yıldo muthiş ya. adam bir giriyo emekli moduna yok hz isa yok hz muhammed mevlana falan ahah. bodruma git domates yetiştir abi sen diyesim geliyor yani eho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yıldo imana gelmiş hakkaten:)[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Biz düzeltme yapmak istiyorum Televizyon Makinası programın adı bunu Okan Bayülgen'de söylemişti 2 hafta önce[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Bursa a.k.a. Joe [Bu mesaj Todesengel tarafından 25 Aralık 2005 15:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ehueh..bn de bi tane arama yapıp TelevizYon MakİnasI die bi konu açmıştım....=) (konu malum kitlendi) televizyon makinesi diil, hatam yok yani:P...:D[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar