Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Televizyon Makinesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Okan Bayülgen in yeni programı "televizyon makinesi" 29 Ekim Cumartesi 00.15 Kanal D de başlıyor.

Herkes bunu konuşuyor formatında olucakmış.Ama daha canlısı.
Sözlük yorumlarına göre.

Programdaki müzik grubunun adı ise Zaga olarak kalıcakmış.

Programın sitesi[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
eskisinin tadı yok ewet ama buda güzel[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı

Mesaj tarihi:
bnce bu daa ellenceli olmuŞ. sorular kısmı fln..okan bayurgen aynı oka....gen

[hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN..

[Bu mesaj MaUWw tarafından 25 Aralık 2005 01:58 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj MaUWw tarafından 25 Aralık 2005 01:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
"kadın verecek!"

:D[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN..
Mesaj tarihi:
valla zaga'yı hiç sevmezdim ama ne bilim bunu daha çok sevdim.

Bu hafta çok bayıktı yıldo çok şaçmaladı konuklarda çok iyi değildi :) O milli piyangocuya bittim sfsdfsd.

Geçen haftaki program çok iyiydi.

Bu televizyon makinesinin müziğini nereden bulabilirim ?[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Mesaj tarihi:
kafam >> okan
anladınız siz anladınızz

*espiri şablonu: milamber :D[signature][hline]Yerde Cenx

[Bu mesaj cenx tarafından 25 Aralık 2005 03:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ehueh..bn de bi tane arama yapıp TelevizYon MakİnasI die bi konu açmıştım....=) (konu malum kitlendi)
televizyon makinesi diil, hatam yok yani:P...:D[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN..
  • Yeni Oluştur...