Chemical Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 omnis.com geber! bu gerizekalı herifler. ne yaptı. www.kafamgirsin.com domainim vardı ya. bunlar önce bir güzel domaine el koymuş. Sonra www.rankhosting.com üzerine kayıtlı göstermiş domainimi. whoisleride bir güzel sıfırlamış. Kendilerin gibi göstermiş. Sonra www.rankhosting.com dada parket dedirtmiş, bi güzel reklam doldurmuş domainime. ve rankhosting diye bir hosting yok, oda başka parked bir domain. Yani omnisin bir kolu bu, domainleri oraya aktarıp reklam koyup hit aldıkca kendi bannerlerine yöneltip para kazanıyor. Sonra birgüzel www.omnis.com accountumu temizlemiş. Hiç domain almamış gibi göstermiş. Hacklendi dicem, hiçbir şekilde mail gelmemiş ve domain hacklense öyle durmazdı. Süresi bitti dicem, geri al diye mail gelmemiş ve sadece 6-7 ay geçmişti. Hit aldı ya telekom protestosundan, omnis de para kazanmak için el koydu domainime. Ve sanal kartımdaki 50ytl civarı parayıda çektiğini düşünüyorum karttan bişi alayım dedim olmuyor. [spo1=buradan devamı küfür ve bela içeriklidir]PARKED DOMAİNE EDEYİM DOMAIN PİYASASININ KAFASINA EDEYİM + O ŞEKİLDE KAFAM GİRSİN! nefret ediyorum! EÖÖ ŞU DOMAİNİ ALDIM GEL 10000 DOLARA VERİYİM PİYASASINA DA UYUZ OLUYORUM! ALLAH BELASINI VERSİN OMNIS.COM GIBI DOMAIN ŞİRKETİNİN! GOOGLEDE ARADIM BENZER OLAYLARDA VAR! ULAN NE HAKLA ULAAAAAAAAAN! BİNANIZI ALIR BAŞINIZA YIKARI ULAN ADRESİNİZE GELİİRİM ULAAAN ALLAHIN BELALARI! HAREHRHAUFH[/spo][signature][hline]guns don't kill people, bullets do. [Bu mesaj Chemical tarafından 25 Aralık 2005 01:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 yazık olmus[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Güvenilir şirketlerden alacaktın Chemical.kendi düşen ağlamaz.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloaded Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 arkadaş önermişti! arkadaşa buradan selam söylüyorum! pekde güvenmişti! 27-jun-2007 E KADARDA ALMIŞ! YUH BE! YA DOMAİNDE DEĞİLİM BOŞTU ZATEN ŞU ESNADA OLAYA SİNİR OLDUM OLAYA ><[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 O kadar hit'i görünce atladılar tabi. Bu devirde... ...yacan.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Chemical isyanın aynı Cartman gibi olmuş :) Geçmiş olsun valla ne diyelim. Bekle bir süre belki domain düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 İşte ben bu yüzden domainlerimi Turkticaret'ten alıp orada barındırıyorum.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Bir arkadaşta paticiğin aynısını alıp koymuştu, domain almakla bitmiyor işte.[signature][hline]Fistan, 23 Aralık 2005 03:14 tarihinde demiş ki: mayhem.antalyaya falan uğrama ailecek dalarız sana yani çantaya. ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 HAYIR ÖĞRENDİM! ENTRİKAYA KURBAN GİTMİŞİM! yarın tam detayları yazıcam.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 DIcın cın cıcıınnn!!! Kemikıl nasıl entrikaya kurban gitti! Dolandırıcılar iş başında! Tüm detaylarıyla yarın ana haberde![signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 olaya bak domain alırkende 5 dk düşüncez artık[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 39 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Oha olaya bak ya.Acaip valla... Geçmiş Olsun Chemical..[signature][hline]~Push The Tempo~ duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: domuza asik oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bu kadar kızıpta hala terbiye sınırlarını aşmamayı başardığın içinde kutluyorum seni.[signature][hline]Yerde Cenx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 tuketicihaklari.org.tr felan gibi sitelere, yazabildigin boardlara felan yolla bence su olayi.[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege (Roguenler/Diez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yazık olmuş. falla.[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 detayları neymıs merak ettım :( serefsiz heriflere bak[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki: OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bu devirde kimsee güvenmicen artıkın[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass [b]selam ben seksapel [b/] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Yabancılardan alacan abi sorun olmuyor ev1server en sağlamları register de ole ommismiş turkticaretmiş pehhh at hepsini denize.[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: SoulCube, 25 Aralık 2005 03:13 tarihinde demiş ki: olaya bak domain alırkende 5 dk düşüncez artık [signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 :( çok ugrasmıstım o siteyi yapmak için. heryere yaydım. tüm link sitelerine ekledim. google'a ekledim. ekside bile gorunuyordu adres ağlarım ulan yazık bana[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 vay ...... şerefsizlere bakl ya gördüler hit olan şeyi. Ama her zaman güvenli yerlerden almak gerekiyormuş demekki.[signature][hline]Duke_Guybrush, 24 Aralık 2005 19:13 tarihinde demiş ki: benim tanıdık blacksmith var. pmden ulaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 başka domaine yonlendiricez adresleri. kafamgirsin.com artık yok. bu sefer portal yapacam forum ve üyelik de olucak. daha iyi bi calısma yapıp aynı zamanda omnis.com'a da kafa yerlestiricem. sadece telekom için değil protesto edilmesi gereken diğer olaylar için de ayrıca eklemeler yapabilicez dinamik web sitesi olacagı için. yani anlıycagınız gündeme göre neyi protesto etmek istiyorsak destek aldıgımız sürece o işi protesto edicez. mesela bugun telekom ise yarın dubai towers vb..[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tornavida Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ayni sucu isledigi icin su anda Cumhur Onat isimli kisi hapiste degil mi? Internethaber.com'un sahibininde buraya gelip yaygara yaptigini hatirlamiyorum.. O zaman bence sen burada vakit kaybetmek yerine yasalar onunde vakit kaybetsen daha dogru olur. :) Kolay gelsin diyorum simdiden, ama pesini birakma sakin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yazık olmuş bence yaptıklarını duyurabildiğin tüm sitelerde duyurda herkes öğrensin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar