Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

omnis.com

Chemical

Öne çıkan mesajlar

omnis.com geber!
bu gerizekalı herifler.
ne yaptı.
www.kafamgirsin.com
domainim vardı ya.
bunlar önce bir güzel domaine el koymuş.
Sonra www.rankhosting.com üzerine kayıtlı göstermiş domainimi.
whoisleride bir güzel sıfırlamış. Kendilerin gibi göstermiş.
Sonra www.rankhosting.com dada parket dedirtmiş, bi güzel reklam doldurmuş domainime.
ve rankhosting diye bir hosting yok, oda başka parked bir domain.
Yani omnisin bir kolu bu, domainleri oraya aktarıp reklam koyup hit aldıkca kendi bannerlerine yöneltip para kazanıyor.
Sonra
birgüzel www.omnis.com accountumu temizlemiş. Hiç domain almamış gibi göstermiş.
Hacklendi dicem, hiçbir şekilde mail gelmemiş ve domain hacklense öyle durmazdı. Süresi bitti dicem, geri al diye mail gelmemiş ve sadece 6-7 ay geçmişti.
Hit aldı ya telekom protestosundan, omnis de para kazanmak için el koydu domainime.
Ve sanal kartımdaki 50ytl civarı parayıda çektiğini düşünüyorum karttan bişi alayım dedim olmuyor.

[spo1=buradan devamı küfür ve bela içeriklidir]PARKED DOMAİNE EDEYİM
DOMAIN PİYASASININ KAFASINA EDEYİM + O ŞEKİLDE KAFAM GİRSİN!
nefret ediyorum! EÖÖ ŞU DOMAİNİ ALDIM GEL 10000 DOLARA VERİYİM PİYASASINA DA UYUZ OLUYORUM!
ALLAH BELASINI VERSİN OMNIS.COM GIBI DOMAIN ŞİRKETİNİN!
GOOGLEDE ARADIM BENZER OLAYLARDA VAR!
ULAN
NE HAKLA ULAAAAAAAAAN!
BİNANIZI ALIR BAŞINIZA YIKARI ULAN ADRESİNİZE GELİİRİM ULAAAN ALLAHIN BELALARI!
HAREHRHAUFH[/spo][signature][hline]guns don't kill people, bullets do.

[Bu mesaj Chemical tarafından 25 Aralık 2005 01:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

detayları neymıs merak ettım :( serefsiz heriflere bak[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler...
Sosyal ağlarda paylaş

başka domaine yonlendiricez adresleri. kafamgirsin.com artık yok. bu sefer portal yapacam forum ve üyelik de olucak. daha iyi bi calısma yapıp aynı zamanda omnis.com'a da kafa yerlestiricem.
sadece telekom için değil protesto edilmesi gereken diğer olaylar için de ayrıca eklemeler yapabilicez dinamik web sitesi olacagı için.
yani anlıycagınız gündeme göre neyi protesto etmek istiyorsak destek aldıgımız sürece o işi protesto edicez.
mesela bugun telekom ise yarın dubai towers vb..[signature][hline]Holigan Team
The Paticik Cup =o= II
Radio =o= Garbage wj tóqqíé
Sosyal ağlarda paylaş

Ayni sucu isledigi icin su anda Cumhur Onat isimli kisi hapiste degil mi? Internethaber.com'un sahibininde buraya gelip yaygara yaptigini hatirlamiyorum.. O zaman bence sen burada vakit kaybetmek yerine yasalar onunde vakit kaybetsen daha dogru olur. :)
Kolay gelsin diyorum simdiden, ama pesini birakma sakin..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...