Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 al oku. mayhemde yardımcı olur gerçi zor değil =P Hoşgeldin arkadaşım.ben Fistan.14/f/ant.sana bu forumlarda ne gibi özellikler var,hangi konuyu nereye danışmalısın vs. hakkında biraz bilgi vereceğim.bu arada hem forumlarımıza alışırsın hemde alışma zorluğu çekmezsin. Forumlarımız hakkında öneri, şikayet, hata gibi konular,paticik.com hakkında bilgiler bölümü için ; Paticik.com bölümümüze bakabilir, bu konular hakkında konu açabilirsin.Artık sende bi üye olduguna göre daha sonraki günlerde Yeni Gelenler bölümünde yeni gelen arkadaşlarımıza hoşgeldin diyebilirsin. Bir Anime,Çizgi film hastasıysan Çizgi Dünyası , şiir, hayal, düş, umutlar vs kısaca yazı yazmak, içini dökmek ve gönderilen diğer şiir ve yazıları okumak yorum yapmak için Karalama Defteri , Sinema,TV, dizi, filmler hakkında Vizyon , yerli yabancı gruplar,eski,yeni şarkılar ,sanatçılar,gitar,bateri vs ilgileniyorsan Müzik , İnternet hakkında herşey,flash siteler, hız problemleri, bulunan değişik siteler vs için İnternet , her türlü donanım sorunu için Donanım , Klasik anlamda rpgler, sistemler, dünyalar ilgileniyorsan Masaüstü , geçmişte neler oldu? diyorsan tarih bilgini bizimle paylaşıp,yorumlamak istiyorsan Tarih , her türlü kişisel konu için,itiraflar vs yani community feeling denmiş kısaca Kişisel , Çizimler, tasarımlar, görsel sanatlarla ilgili herşey için Görsel Sanatlar ,Üniversite tavsiyeleri, ders seçimleri, yardımlaşma için Eğitim , eğer sende bir hayvanseversen,pet konuları için Pati Pet , Tavsiye edilesi lokanta, restoran, bar, vb fikirleri paylaşmak istersen Gezdim Tozdum tam senin için :) Bunların dışında geniş bi MMORPG bölümlerimiz var.Ayrıca Pazar Alanı 2. el alım satım konuları için hizmetinde.Paticik bünyesinde ki soldat serverı için Soldat bölümü, Mame serverı için Mame bölümleri forumlarımızda mevcut.PC oyun meraklısı isen Bilgisayar Oyunları bölümü, Playstation, Xbox gibi konsol meraklısı isen Konsol bölümü tam sana göre ;) Bunların dışında eğer okumadıysan karpuz arkadaşımızın yazdığı FAQ ı okuman iyi olacaktır.Bu bir c/p dir.ben bunu oturup senin için yazdım.bu yazdıklarımı okumadan çalarlar.ben fistan eheh.çalanlarda gay.lol. konu açarken büyük harfle yazman, hatta anlatırken bile büyük harf kullanman athea başta olmak üzere diğer üyelerimizide rahatsız edebilir.bu yüzden buna dikkat etmelisin.ayrıca imza konusunda şu konuyu okumanı tavsiye ederim. nasıl imza seviyoruz? Eğer bi konu hakkında topik açacaksan da ilk önce o konu hakkında daha önce yazılmış bişi varmı diye Arama linkine girerek kontrol edebilirsin. Saygılar.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hoşgeldin[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Seni kim programladı ??[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]www.07Genclik.net - AntalyaSpor Taraftar Grubu Forumları.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hoşgeldin[signature][hline]kiss the rain when ever you need me Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 hoşgeldin[signature][hline]karakteri bıraktım. yeni bir rogue ile başlıycam. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 mAyhem klasigi...[signature][hline]İnsanı ayakta tutan kinler ,öfkeler ,inatlar vardır.Aşılmaz engelleri aşırtan duygular vardır.İşte ben o duygularla beslendim Selimiye'de... O duygular kan oldu damarlarımda... KAN!.. Yılmaz Güney Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 nefret ediyorum bu şekilde yazan kızlardan! direk aşağılayıcı ve iğrenç bence. ojbuldum eki nedir ya cidden yazık bize...[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki: resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 tmm da niye upladın nefret ettiğini bu kadar çokmu acıga vurmak istedin?ve bundan bize ne :P[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 haha fistan harbi güldüm şimdi:) evet ama haksız mıyım ya? ayrıca senin de bilmeni istedim nefret ettiğimi:) uplıcam işte ben sevmiyorum haberiniz olsun =P[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki: resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bende sevmiyorum! madem bu kadar nefret ortamı var bende katiliim =P[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 evet tamamdır! sevmiyoruz biz fistanla haberiniz olsun upladım,gerekirse yine uplarım,uplarız...[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki: resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 upupupup[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 hoş gelmişsen.[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 hoşgeldn[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 hosgeldın[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 hosgeldin...mutluluklar sizee :)[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 niye böle post kasma ihtiyacı duyuyosunuz hiç anlamıyorum.hayır madalyan olcak veya olmucak ne farkeder[Bu mesaj Padi tarafından 19 Kasım 2005 11:22 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 hg[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bir mayhem yetiyordu patiye :p[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 meraba :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 mayhem yawaştan sarıo bak patiyi dikkatli olun:)[signature][hline]Unlimited Reseller Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ehum öldü mü nedir:) 14 mesajdan sonrası yok[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FireTiger Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hoşgeldin[signature][hline] Dün gece yatağıma uzanmış Empire Strikes Back'i izliyordum. Sonra düşündüm de, tavana plazma televizyonu kim yerleştirdi??? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Neti gitti yavrumun, kablo net baglanıcak 1 haftaya kadar gelir tekrar aramızda. Bağımlılık yapmadı daha =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Kojiroh, 08 Kasım 2005 18:31 tarihinde demiş ki: said: dory, 08 Kasım 2005 18:24 tarihinde demiş ki: hoşgeldin de azicik saha anlayabilecegimiz gibi yazarsan daha cabuk ısınabiliriz sana +1 İçmişsin gibi duruyo yazılar :D mayhemle aşk sarhoşu bence bunlar hojfgeldean[signature][hline]www.otostopcu.org Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.