Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yasli herifler kendinden kücük kizlardan ne isterler ?

vaniLLe

Öne çıkan mesajlar

Benzer bir olayıda oğrencim bana yaptı...
Sonra şehir dışına çıkacam diğerekten dersini iptal etmiştim.
Aklıma geldikçe nalet ederim o insana..[signature][hline]Tanrıdan Diledim Bu Kadır Bu Kadar Dilek
Bana Kısmet Değil Dızınde Yatmak Aman Aman
Dızınde Yatıpta Yuzune Bakmak Aman Aman

Gel aman aman yanıma kıyma bu yazık canıma
Bir kara kaşın bir kara gözün eriğiyor halına...

Piskopatım Uleeee Tırşık Tırşık
Sosyal ağlarda paylaş

oof ya cıdden iğrenc !!!!!!!!!!! buyuk gecmıs olsun
her ne kadar bu tıp olaylara artık cok rastlansa da ınsan cok rahatsız oluyorr yaa
umarım bu tıpler ne kadar alçaldıklarının farkına warıp kendılerıne cekı duzen werırler[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!!
:))))))

[Bu mesaj Famy tarafından 23 Aralık 2005 16:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

:( Ya aslında biz kızlar tacizin kokusunu 100m'den alırız da aynı arkadaşın yaptığı gibi yüz vermeyeyim, belki düzelir deyince aziyor bu denyolar. Biz evrim dersinde görmüştük, kadınların doğurganlıkları ve dişilikleri 15inden sonra hızla artıyor 22sine kadar, bu sırada tabi erkekler içgüdüsel olarak bu kadınlarla çiftleşmek istiyor, ne kadar iğrenç di mi...[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen sene bilgisayar dersleri veriyordum.Sitenin birinden görmüş telefon mail filan derken ders vermeye başladım.Maddi durumu baya iyiydi şu burnu havada olan kızlardandı sanırım fazla çömedim bende gerçi ama bilgisayar ekrarından çok gözlerime bakıyordu ben bozmadan konuyu anltıyordum ama o hiç anlamak istemiyordu ama bu olay benim hoşuma gitmiyordu kız arkadaşım bir gün uzaktan ikimizi izlemiş bana özgür ben sana güveniyorum ama o kıza güvenmiyorum gibisinden laflar sokuyordu ya nediyorsun sen sadece bir öğrenci o!.Ama arkadaşım haklı idi 1 hafta geçti garip garip sorular sormaya erkekler bole erkekler şöle ben anladım ama bozmak istemedim.Bir gün ders sonunda özgür yarın bize gelirmisin evde kimse yok hem evdeki bilgisayarımda problemler var.!Aha kız niyeti bozdu dedim içimden bana hocam diyen insan birden adımla hitap etmeye başladı ve evine çağırdı gerçi aramızda fazla yaş farkıda yoktu ama benim bir sevgilim var bunu goruyordu onunla ilgili kimi zaman soruda soruyordu.Bende ona malesef yarın ankaraya gitmek zorundayım bende tam sana bunu soliyecektim artık başka bir zaman kismetse dedim kızı gonderdim ben gelince seni arıcam.Artk iş çığrından çıkmıştı o kişinin derslerini başka arkadaşa aktardık.Bana 1 hafta sonra mesaj atı hiç unutmam "Hani ankaraya gitmiştin seni yalancı şey siz erkekler hep bolesiniz hayllerimle oynadın benim"

Ben şok oldum kız arkadaşımın telefonu nerden bulduysa onada mesaj atmış saçma sapan şeyler yazmış.Gerçi beni tanıyan zaten tanıyordu sorun olmadı ama kısa bir süre sonra bu olay beni çok etkiledi bida eğitim vermedim :)[signature][hline]Tanrıdan Diledim Bu Kadır Bu Kadar Dilek
Bana Kısmet Değil Dızınde Yatmak Aman Aman
Dızınde Yatıpta Yuzune Bakmak Aman Aman

Gel aman aman yanıma kıyma bu yazık canıma
Bir kara kaşın bir kara gözün eriğiyor halına...

Piskopatım Uleeee Tırşık Tırşık
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer başka bir mekanda çıktığım biri olmadığı zaman karşıma çıksaydı kaçırmazdım çünkü kız harbi güzeldi ve beni tersliyen arkadaşlarımda oldu sen manaykasın bu kız kaçarmı gibisinden ama Sevdiğim bir kız,ihanet etmiyeceğim bir mesleğim vardı ozamanlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

@Vanille :

Oncelikle atlattigin için sevindim.. Bu arada Almanya'da mi yasiyorsun ? Tr'de Mİ ? Gerci mail adresi, ve hocadan birşeyler anlasiliyor ama emin olmak için.. Tr'de ise ders vericek cok kişi var.. : )[signature][hline]Ya questioned, did I care
You could ask anyone, I even said
Ya were my great one
Now its, over, but I do admit I'm sad.
It hurts real bad, I cant sweat that, cuz I loved a hoe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
matematik, 22 Aralık 2005 18:43 tarihinde demiş ki:
said:
Finrod, 22 Aralık 2005 16:12 tarihinde demiş ki:
@matematik
Çok düzgün türkçe konuşan kaç kişi tanıyorsun etrafında?

Olayı anlamamışsınız. Cümleleri tekrar yazıyorum.

said:
yasli herifler kendinden kücük kizlardan ne isterler ? (serefsizler)

Şerefsiz yaşlı herifler <-- nedir bunun anlamı?

Ben "şerefsiz kadınlar erkeklerden ne isterler" yazsam ne anlarsınız? Ya da "kadınlar erkeklerden ne isterler (şerefsizler)" yazsam... Bu başlığın altına da başımdan geçen kötü bir anıyı eklesem...
Bunu anlamak için Türkçe bilmeye gerek yok.

Sonra vıdı vıdı etmesinler. Kızları genellemeyin diye.

said:
dory, 22 Aralık 2005 16:10 tarihinde demiş ki:
parantez içindeki "serefsizler" onun sıfatı
-nasıl erkekler?
+serefsiz yaşli erkekler.

Bak bu komikti işte.

Şerefsiz yaşlı kadınlar deyince şerefsiz olmayanlara hakaret etmiş olmuyoruz galiba. Güzel taktik.

[Bu mesaj matematik tarafından 22 Aralık 2005 18:47 tarihinde değiştirilmiştir]

Arkadaşım sana küfretmek istiyorum, genelde saygılı bir adamımdır; ama problem çıkarmak için bu kadar da uğraşılmaz ki ya, bir zahmet gidip kendi kıçını tekmeler misin ?[signature][hline]Tomoe
Sosyal ağlarda paylaş

yazılanları tam okumadım aslında üşendim biraz. Öncelikle çok geçmiş olsun standart türk abaza şeklli o ve ülkümizde oldukça fazla bulunmakta.

said:
ben de funktionlarimla oynama , ben vanillus sana cok pis cosinus . diyecektim.

bu lafına çok güldüm :D

bu arada kaçıncı sınıfa gidiyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 22 Aralık 2005 15:07 tarihinde demiş ki:
abazalar ölsünler bi zahmet ya.

"Hayır ölmesinnnnnnnnlerrrrrrrrrrrrrrr...
*!Tv yi açar...Haberlere zaplar...*
-Evert sayın seyirciler şu anda aldığımız bir habere göre kuzeybatı kafkasyada meydana gelen bir deprem büyük bir can kaybına...
*!Tv yi kapatırrr*
Ama ama ama demiştim..."

Neyse Keyzarın dediklerini tekrarlamama gerek yok sanıyorum ama boş mesaj atıp +1de yapmak istemedim...Bu nedenle bu mesajı yazdım...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge

[Bu mesaj Bungala tarafından 23 Aralık 2005 22:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila, 23 Aralık 2005 23:43 tarihinde demiş ki:
yasli herifler kendinden kücük kizlardan ne isterler ?

dayak isterler . dildo ile döveceksin bunlari . (oha)
kafasina kafasina.[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...