Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yasli herifler kendinden kücük kizlardan ne isterler ?

vaniLLe

Öne çıkan mesajlar

vanille seni öldürmek istiyorum okurken ekmek yanmıs tost makinesinde işin yoksa çık bidaha ekmek al grrrrrrrrrrr
şaka bi yana geçmiş olsun iyi kurtulmuşsun allahtan adam bi halt etmeye kalkmamıs derslerinde de dersane ögretmenlerinden yardım almayı denersen(lise olduğunu varsayarak yazıorum) daha iyi sonuçlar alabilirsin bence[signature][hline]"Every creature will taste death"
Sosyal ağlarda paylaş

Vanille sen Almanya'da mı yaşıyorsun? Şahin K. artı adamın almancasının iyi olmaması kısmından çıkarımda bulundum :P
Eğer Almanyadaysan bu gayet normal bir olay bence.Burda ki insanalr duygularını bastırabiliyor ama özellikle avrupa da insanalr medenilik ve kendini ifade özgürlüğü altında "modern sapık modunda gezebiliyorlar" :)

BU arada yaşlı adamlar ya a orta yaşlı adamlar vs. genç kızlardan hoşlanabilrler de bu adam hem evli hem de zor durumdaki birine yardım ediyor ; para kazanıyor.Bu adam patipet kısmında incelenmeli bence.[signature][hline]pff aklıma yazcak bişey gelmiyor...
Sosyal ağlarda paylaş

bilmem nerde 12 yaşında bi kıza tecavüz etmiş HACI bi adam!
sana da gçmş ossun..kibarlığına gelmiş, tersliyememşsn.
trigonometri:D lise iki mi oluodu?=) nihahahaha bn geçtim oraları heyt, bol bol başarılar sana da...
bi daaaa bu kdr kibar olma..her an her yerde karşımza çıkıo maaleseff..=)[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN..
Sosyal ağlarda paylaş

@matematik : arkadasim , nickinle cok güzel yakisiyorsunuz dopige tamam da bu senin gelip söylemek istemedigim birseyi iki de bir istedigin yöne cekecegin , ve beni sinir edebilecegini zannedecegin anlamina gelmez okkeeeaa?!?
illa o yöne cekeceksin yani. peki tamam dedigin gibi olsun o zaman , bütün yasli herifler serefsizdir. hatta babama bile güven olmaz. cünkü babam da yasli. ve
sende yaslaninca sen de serefsiz olacaksin.
aslinda hepimiz serefsisiz.
oldu mu ?
mutlu muyuz ? hadi eller havaya yovv yovv.

@deadwoll: evet , almanyadayim.[signature][hline]Same Shit , Different Day.
[/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 23 Aralık 2005 00:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hayir , bu topiginde garbage'a gitmesene izin veremem.
durun gencler!! yapmayin.
ayrica uu yeee.[signature][hline]Same Shit , Different Day.

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 23 Aralık 2005 01:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle çok geçmiş olsun diyerek başlayayım mesajıma. Bir erkek olarak bu durumun zorluğunu tam kavramam zor olsa da az çok tahmin edebiliyorum. Çok rahatsız edici olduğu kesin.

Konuya gelirsek şimdi durum çok iğrenç ona lafım yok. Ama baştaki iltifatlara hemen tanıyı yapıştırmak bence hata. Yani çoğu kız arkadaşımla (hani kız olan arkadaş anlamında) böyle takılırız birbirimize yarı şaka iltifat şeklinde, yani öylesine yapılabilir böyle şeyler. Tabii ki adam o şekilde yapmamış belli.

Fakat sonradan adam bence niyetini belli etmiş. Baştan fazla yumuşak davranmışsın, belki de seni fazla yumuşak ve savunmasız gördü diye de yüz bulup daha rahat hareket etmiş gibi. Yani mesela "mesajımı aldın mı niye cevap atmadın" dediğinde bahane falan gibi anlaşılacak bir sebep yerine direk "gelmeyecek olsam haber verirdim zaten gerek görmedim" gibi daha kesin cümleler kursan, ya da ne bileyim "ben de birini düşündüm ama söylemem" falan dediğinde "zaten ilgilenmiyorum" diye tutumunu daha sert belli etsen çok daha iyi olurdu bence. Bir de adamın durumunu anladıktan sonra ne olursa olsun devam etmen çok yanlış. Yani yine adam iğrenç de olsa en azından zararsız çıkmış. Hele ki sen adamın evine gidiyosan ve adam daha manyak bir tip çıksa, yani allah korusun sana "istediğini" de yapabilirdi hani. Hani evet sonunda cezasını çekerdi ama olan olurdu. Biliyorum bunların konuşulması hoş değil, ama bunları da düşünüp ona göre ileride önlemini alman lazım. Bu yüzden hatırlatmak için söyledim yanlış anlama.

Tekrar geçmiş olsun. Öte yandan matematik konusunda eğer istanbuldaysan tanıdığım arkadaşlara falan bir sorabilirim üniversitelerinde (çoğu sabancı boğaziçi ve itü gibi belli başlı üniv.lerde) kendileri ya da bildikleri biri var mı ders verecek diye. Neden almancadan bahsettiğini anlamadım (Almanyada falan yaşıyorsan o ayrı tabii) ama liseden arkadaşlarım bahsettiklerim ve hepsi 8 sene almanca gördü (ve evet almanyadaysan almanyada okuyan da var, belki denk gelir aynı şehre falan)

Edit: E zaten almanyadaymışsın şimdi son 1-2 sayfayı okuyunca gördüm [signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 23 Aralık 2005 01:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

adamin niyetinden emin degildim pek baslarda dedigim gibi o iltifatlari her normal insan da yapabilir . ille yavsadigi, yazildigi anlamina gelmeyebilir bu .
en son acik bir sekilde '' seni düsündüm '' gibisinden birsey söyledigi zaman ki burda tam bir sekilde emin olabildim niyetinden ve biraktim dersi .
Evde tek basina degildik. Karisi oluyordu genelde evde bazen de olmuyordu .
Hmm yumusak davranma konusunda ise , adamin niyetini bilmiyordum sonucta baslarda . normal bir insana nasil davraniyorsam öyle davrandim. sonradan bu tür birseyin olacagini bilemezdim sonucta. karakter bakimindan da , surat asan , sert bir insan degilim. güleryüzlü ve rahatim genelde , gülüncegi yerde gülüyorum ,yerinde davraniyorum vs.vs.
sonucta yavsayacak olan adam her sekilde yavsar diye düsünüyorum. ama tabii ki haklisin , bundan sonra daha dikkatli olurum artik.
yasadik , gördük ve tecrübe edindik .[signature][hline]Same Shit , Different Day.
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlış anlama ben sana insanlara ya da erkeklere sert ol falan demedim, böyle sıcak canayakın olmak hep iyidir. Ama zaten bir şüphe yaşadığın anda bence böyle bir fren tepkisi koyup sonradan adamın tavrına göre "ha bu adam yavşamıyomuş" diye normale dönmek ya da o hali sürdürmek veya başka önlem almak daha iyi olurdu bence onu belirtmek istedim.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

Konuyla ilgili uzuuunca bir yorumdan ziyade, konu başlığındaki soruya cevap olsun bu mesaj.

Yaşlı erkekler tam olarak genç erkeklerin istediklerini istiyolar. Ama yaşlı olduklarından dolayı daha bi iğreti duruyo...

Onun da nedenlerini anlattırmayın bana şimdi, dağılın...

(Dua et dersin ortasında "Yala beni allahsız" diye soyunmamış, ahlaklı sapıkmış amcam)[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...