Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yasli herifler kendinden kücük kizlardan ne isterler ?

vaniLLe

Öne çıkan mesajlar

geçmiş olsun ya :) ben senin yerinde olsam herhangi bir erkekten tek başıma özel ders bile almam aslında :)

sağı solu belli olmuyor bunların canım (?)

Şaka bi yana, hırlısı hırsızı sapıı var bu kadarına da şükretmek lazım. Napalım artık matemetiğe bayan hoca ararsın :-P[signature][hline]Quisalan Elevas!
Our love, forever...

I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dynun, 22 Aralık 2005 15:21 tarihinde demiş ki:
Napalım artık matemetiğe bayan hoca ararsın :-P

onunda garantisi yok ki:( ya sapiksa yine? o daha korkunc
bence sen git kitap al şoyle bol ornek çözümlü konu anlatımli, en sağlam ve guvenlisi;)[signature][hline]you have no chance to survive make your time!
ha ha ha!
Sosyal ağlarda paylaş

@doriye :evet hatta pergeli alip adamin münasip bi yerine ... arghh!!
hehm.[signature][hline]Same Shit , Different Day.
[/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 22 Aralık 2005 15:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya kitap sapıksa?

mesela Helga'nın Hans'ı arzulama oranı, Helganın John'u arzulama oranının 2/5'iyse ? nolcak o zaman ?

Neyin garantisi var ki :)[signature][hline]Quisalan Elevas!
Our love, forever...

I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight
Sosyal ağlarda paylaş

birey guzel bak, bence onu cözsün. yoksa ben yollayabilrim burdan:D
*!anne modeon*
bilindik yayın evinden al kızım, tanımadıgın bilmedigin yayın evinin kitaplarını cozme, etraf sapik kaynıyor, boyu devrilesiceler, tepesi üste düşesiceler, şemsi pasa pasajında sesi buzuşesişlejler[signature][hline]you have no chance to survive make your time!
ha ha ha!
Sosyal ağlarda paylaş

bikaç hafta önce günlükte az biraz durumunu anlamıştım demek bu noktaya getirmiş herif..öğrenci fantezisi olan ve kendini öğretmen sananlardan tiksiniyorum.ayrıca evet her fırsatı kullanıyolar laf atma olayında...yılışma,yavşamak için...geçmiş olsun vanille tavrını koymuşsun senden de bunu beklerdim ;)[signature][hline]Headbangers Rules!
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun. Ucuz atlatmışsın. Bu tip sapık düşünceli heriflerden uzak durmak gerek. Niyeti ortaya çıktığı andan itibaren görüşmeyi kesmeli mutlaka.

[spo1=Konuyla ilgisiz öz düşünceler silsilesi]

Yaşlı herifler kendinden küçük kızlardan ne isterler?

Daha iyi anlayabilmek için önce başlığı düzeltir. Sonra bir daha okur. Yaşlı heriflerle, belli bir yaşın üstündeki bütün erkekler kastediliyor. Hımm geniş zaman kullanıldığına göre bütün yaşlı erkekler, ilk fırsatta küçük kızlara musallat oluyorlar.

Matematik kendinden iğrenir. Eğer ölmez de 40 yaşına gelmeyi başarırsa, yani çok yaşlanmadan önce beynine bir kurşun sıkarak kendini öldüreceğine dair söz verir.

Kızlar hakkında genelleme yapmayın diyenler kimlerdi acaba diye düşünüp hatırlamaya çalışır.[/spo][signature][hline]U-D-O-R-K ":)"
Garbage
Dep dep diyon depemiyon
ayayekokocambo, 29 Kasım 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
Ne oluyo değil, Ne oluyor. Alıyomuş değil alıyormuş.

[Bu mesaj matematik tarafından 22 Aralık 2005 16:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

^öeh , bütün yasli erkekleri kastedecek kadar büyük bir salaklik yapmam heralde .
bir anda yazilan bir baslik . sonucta basligimin iceriginde tüm erkek milletini suclayacak türden yazilar yazmiyor degil mi ?
e o zaman sorun yoktur sanirim.
ayrica türkce dersi de almaliyim galiba tesekkür ederim uyardigin icin.[signature][hline]Same Shit , Different Day.

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 22 Aralık 2005 16:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

@matematik
Çok düzgün türkçe konuşan kaç kişi tanıyorsun etrafında?[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

Vanille

Sübyancılığın ne kadar hoş bir şey olduğunu, olurda 35'ini geçtikten sonra hala bekar kalırsan anlarsın;)...

Bu arada konuya espriyle yaklaşayım dedim; ama yine de dayanamadım. Şimdi, ders aldığın öğretmenin sana duyduğu ilgiyi açıkça belirtmesi yanlış; fakat senden yaşça büyük olması küçük kızlardan hoşlanmasını, hatta hatta onlarla bir ilişki yaşamasını engelleyici bir durum değil. Şerefsiz kelimesini başlığa oturtacak kadar da ileri gitmen hiç hoş değil. O adam Şahin K yerine, Brad Pitt'e benzeseydi, açtığın başlık da "Matematik Hocama Aşık Oldum (aramızda yaş farkı var:()" olurdu!!!

Adamın en büyük hatası ergenlik döneminde olan ve kendisini anlaması mümkün olmayan bir kıza asılması olmuş...[signature][hline]Hatalıysam 155

[Bu mesaj Keyzar tarafından 22 Aralık 2005 16:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Keyzar, 22 Aralık 2005 16:31 tarihinde demiş ki:
Vanille

Sübyancılığın ne kadar hoş bir şey olduğunu, olurda 35'ini geçtikten sonra hala bekar kalırsan anlarsın;)...

Bu arada konuya espriyle yaklaşayım dedim; ama yine de dayanamadım. Şimdi, ders aldığın öğretmenin sana duyduğu ilgiyi açıkça belirtmesi yanlış; fakat senden yaşça büyük olması küçük kızlardan hoşlanmasını, hatta hatta onlarla bir ilişki yaşamasını engelleyici bir durum değil. Şerefsiz kelimesini başlığa oturtacak kadar da ileri gitmen hiç hoş değil. O adam Şahin K yerine, Brad Pitt'e benzeseydi, açtığın başlık da "Matematik Hocama Aşık Oldum (aramızda yaş farkı var:()" olurdu!!!

Adamın en büyük hatası ergenlik döneminde olan ve kendisini anlaması mümkün olmayan bir kıza asılması olmuş...

nil küçük bi kız değil, öyle hocasına aşık olacak.
ayrıca yakışıklı hocalara kızlar her daim aşık olur diye bir kaide de yok.
adamın en büyük hatası da evliyken kendi öğrencisine asılması, evli olması bir yana aradaki yaş farkını ve öğrencisinin zorunluluktan kendisinden ders almakta olduğunun bilincinde olarak bundan yararlanması.
ıslak odunu hak ediyorsa bundan ediyor, aşık olduğu için değil (ki aşık olduğunu hiç zannetmiyorum, öle 3-5 günde aşık oluyorsa az bi gitsin. )[signature][hline]beş hececiler
Hiç Bitmeyen Efsaneler
msn: [email protected]
Heffer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Keyzar, 22 Aralık 2005 16:31 tarihinde demiş ki:
Vanille

brad pitt'i begenmem.
ville valo gibi bir adam olsa bile , evli ve tanimadigim bir adam ile iliskiye baslamami gerektirmez bu . hocalara asik olma olaylarini gectim coktan .
sadece yakisikli buldugum icin de baslamam iliskiye yani ki baska birisini seviyorum .
belki haklisin , evet söylememesi gerektigi konusunda katiliyorum.
yoksa hoslanabilir , dogaldir falan ama midemi bulandiriyor bu sekilde bana sulanmasi . sahin k ise isin esprisiydi .
cogu kadinin begenecegi türden bir adam kendisi .
+ adami tanimiyorum , direkt olaya girismesi gözümde tabii ki sapik , abaza etkisi yaratacak . [signature][hline]Same Shit , Different Day.

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 22 Aralık 2005 17:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Başlık soru şeklinde olmuş, cevap: tabiki seks...

Sana gelince böyle bir olaydan kurtulman iyi olmuş fakat bu bir çok ülkede din/dil/ırk/cinsiyet farketmeksizin sürüp giden bir olay.Etik birşey değil evet ama işte yanlız kalıpta abazalaşmaya başladımı bizim insan ırkı ne bulursa saldırıyo bu insanda olabiliyor, hayvanda :)

Şahin K türk kadınlarının favorisi ise, milletimiz acınacak halde vallahi yani nesini beğeniyorlarmış merak ettim, kilosunu mu?kıllarını mı?Ayımsı gülüşünü mü?Şeyimi çok büyük?

Şerefsizler demen bence biraz fazla kaçmış, sanırım yaşadığın üzüntü ve gerginlikten dolayı bilmeden yazmışsın.Daha hayatta ne büyük şerefsizler ve şerefsizlikler görüceksin...[signature][hline]Arloth "You shall burn in flames"...
Waiting for Dark & Light and Dungeons & Dragons Online
-What is done , can not be undone-
-I come from the depths-

[Bu mesaj Arloth tarafından 22 Aralık 2005 17:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

anlattiginda feci dumur olmustum bne de, gecmis olsun.

ben matematik yan dal yapiyorum vanil, ders gerekirse veririz senin gibi güzel bi kiza ahah : )

said:
'' Ne kadar beklemesi lazim ehüee?''

buna cok güldüm bu arada : D[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Sosyal ağlarda paylaş

*!hemen gazeteye ders verilir ilanı gönderir*

her türlü ders veririm, başvurmadan önce bi bikinili boy bi de vesikalık foto yollayın...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki:

anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...