Zopik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Hayır kartpostala ait değil :) Genelde insanlar açıklamalara bakmak yerine direk fotoğrafa bakıyorlar. O yüzden açıklama kısmına ne yazsam boş oluyor. Neresi olduğunu bilsinler istedim. ilk fotoğrafı yüklediğimde ilk yorumlayanlar yabancı kişilerdi. ikinciyede aynı ilgi olur belki diye milletin gözüne sokmak istedim yani :)[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 cok güzel. ic ferahlatici .. günesi özledim =)[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 neden? sizin ordan görün müyor mu ? :)[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesertRose Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Zopik, 24 Aralık 2005 14:54 tarihinde demiş ki: Hayır kartpostala ait değil :) ilk fotoğrafı yüklediğimde ilk yorumlayanlar yabancı kişilerdi. ikinciyede aynı ilgi olur belki diye milletin gözüne sokmak istedim yani :) Şimdi 2.fotoğraf kartpostal yani???Altında açıklaması olduğuna göre..Değil mi Zopik?:) [signature][hline]"Çamur mu sürmek istiyorsun başkalarının duygularına?Önce senin ellerin kirlenecek.. Suyla mı gidiyorsun bir başkasının yanan yüreğine ? Bu yürekte hep yerin olacak..." [Bu mesaj DesertRose tarafından 24 Aralık 2005 19:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Değil birader değil. Ama illa bastırayım ben bunu dersen print size'ı şu an bile yeterli olsa gerek. Kafa atcam görceniz haa :)[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesertRose Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Görsel bir yanılma var sanırım hala ÇANAKKALE/ TÜRKİYE yazısını okuyabiliyorum.Neyse..Öyle diyosan öyledir..[signature][hline]"Çamur mu sürmek istiyorsun başkalarının duygularına?Önce senin ellerin kirlenecek.. Suyla mı gidiyorsun bir başkasının yanan yüreğine ? Bu yürekte hep yerin olacak..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Hocam ya dalga geçiyorsun ya da gerçekten ben seni anlamıyorum. Evet yazdım ama kartpostal çalışması olarak yapmadım. Altı üstü çektiğim fotoğrafın altına yerin adını yazdım. Olurda ordan oraya dolanırsa fotoğraf, özellikle yabancıların eline geçerse görsünler Türkiye'de bir yer olduğunu bilsinler. Ok?[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesertRose Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 tamam..[signature][hline]"Çamur mu sürmek istiyorsun başkalarının duygularına?Önce senin ellerin kirlenecek.. Suyla mı gidiyorsun bir başkasının yanan yüreğine ? Bu yürekte hep yerin olacak..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Döver haa!! Ellerine sağlık Zopik. Çanakkale güzel ya.Keşke Marmara Uni.de böyle bir yerde olsa.Egzos dumanlarının travesti ve yankesicilerin ortasında kalmış gariban bir yerde okumaktan yüz kat daha iyi böyle "vaad edilenleri" veremeyen bir yurt bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloaded Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ne güzel bi yurtmuş orası öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar