Belphegor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 biliyorum daha önceden açılmıştı ama şimdi o eski konulara cevap yazsam olmaz eski konular çünkü. benim; Korn,Metallica ve C.O.F[hline]flyblast, 05 July 2003 13:38 tarihinde demiş ki: [/b]Ramazan ayında yediği çörek bile questleri geri getiremezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 bide Nightwish[hline]flyblast, 05 July 2003 13:38 tarihinde demiş ki: [/b]Ramazan ayında yediği çörek bile questleri geri getiremezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 korn ve metallica seven bi insan aynı anda nası nightwish seviyo anlayamıyorum yahu nightwish ayrı bir olaydır heh[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 smashing pumpkins tek geçerim[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Nightwish i deli gibi sevmiyorum bu ara Smashing Pumkins'e metallica basar korn daha az basar basamayabilirde ama zevkler ve renkler tartışılmaz[hline]flyblast, 05 July 2003 13:38 tarihinde demiş ki: [/b]Ramazan ayında yediği çörek bile questleri geri getiremezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Vazgeçemeyeceğim bi kaç grup: Queensryché Dream Theater King Crimson Pink Floyd Tribal Tech[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 niye kimse dememiş? OPETH OPETH OPETH !!!! olay budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Ark dinleyen ve hatta sevdiini dile getiren birine rastlamak sevinç verici kıvanç uyandırıcı halit kıvançı akla getirici.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 said: PhalanX, 12 August 2003 12:41 tarihinde demiş ki: -Power Therion -Black Cradle Of filth Rotting Christ -Death Children of Bodom 1)Therion power diil.gothic yada senfonik diebliriz. 2)Rottingde Black diildir.heavy dienler war ama brutal wokalde war.Cradle i zaten acıklamıorum pop. 3)Children Of Bodomu deathe koymak ayiptir.Katıksız Black Metal. [hline]Just gris.. [hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 said: Belphegor, 12 August 2003 09:33 tarihinde demiş ki: Korn,Metallica ve C.O.F[hline]flyblast, 05 July 2003 13:38 tarihinde demiş ki: [/b]Ramazan ayında yediği çörek bile questleri geri getiremezdi. Hem Cof hemde korn dinleerek arkadasımız CoF in ne durumlara dustuunu gostermistir.Yazık... Neler Dinlediimide yaziim bare: 1349 Abigor Absu Adorned Brood Agalloch Ancient Ceremony Annihilator Arcana Asgaroth Bal-Sagoth Behemoth Carpathian Forest Catamenia Darkthrone Darzamat Dissection Einherjer Emperor Empyrium Falkenbach Immortal Satyricon Graveland Gorgoroth Siebenburgen Lord Belial Judas Iscariot Mortiis Nargaroth Nazgul Old Man's Child Witchery [hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! [Bu mesaj DarQeR tarafından 12 August 2003 13:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 opeth, anathema, katatonia, empyrium, dream theater, (bıkmadan eski albümleriyle) metallica, queensryche, korn. bi ara moonspell ve in flames de dinlerdim de pek sarmiyo simdi. sonraaa bi de ek olarak travis, coldplay, ratm, audioslave.[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 ilk sataşmayı görür görmez ilk uyarıyı yapayım: arkadaşımız herkesin ne grupları sevdiğini sormuş, kendininkileri de uslu uslu yazmış. bu threadin amacı da bu şekilde belirlenmiştir. birbirinizin sevdiği/sevmediği gruplar ile ilgili "yapıcı olmayan" yorumlar yapmayınız, bunlar cıs'tır, tü-kaka'dır. bunlar bu trheadin geleceğini tehlikeye atan, bizi birbirimize düşüren davranışlardır. bunları yapan dopçiktir, kakamıktır. sükunetli ve sakin, sevdiğiniz grupları yazarsanız, thread sahibi de, mod da, admin de, kullanıcı da mutlu olacaktır. bakınız böyle: -------------------- sadece ilk aklıma gelenleri (dolayısıyla bu aralar yoğun olarak dinlediklerimi) ve aşağı yukarı bütün parçalarını öyle ya da böyle sevdiğim grupları yazıyorum, yoxa yani, her hoşuma giden grubu yazsam, DB patlayabilir :P the sisters of mercy (her zaman her yerde, her koşulda, HASTASIYIM!) anathema (dönem dönem hastası, genelde fanıyım) ministry (bu aralar baya hastasıyım, şahane!) wumpscut (kafam gürültü kaldırabilecek gibi olduğunda hoşuma gidiyo..) bauhaus (babalar!) aphex twin (fazla "deneysel" olmayanları pek hoşuma gidiyor) rechenzentrum (yeni yeni seviyorum bunları) infected mushroom (neden bilmem ama seviyorum, halbuki pek arabesk :P) the smiths (yeni yeni seviyorum, geç olsun güç olmasın) switchblade symphony (bazen hoşuma gidiyo bööle pamuk sesli dantelli kadınlar) the gathering, theatre of tragedy (eskiden hastasıydım, şimdi ara ara bulaşık yıkarken filan eşlik etmek için dinliyorum daha ziyade :P) cradle of filth (hehe, hala ilk albümü sviyorum, diğerlerini sevmiyorum artık. sanırım ilkini sevmem de nostaljik olmasından) paradise lost (lan nasıl unuttum, ilk göz ağrım, uğruna en çıldırdığım gruptu bi dönem. ama o dönem geçti. geçenlerde konserlerine gittim de, yarım bırakıp çıktım, o kıvama gelmişim yanlışlıkla :P) my dying bride (eskileri -3. albüme kadar- severim, ama artık pek dinlemiyorum) led zeppelin (pek severim, pek basictir, pek şahanedir, iyi hisler verir bana) bu aralar bi de gary numan, front 242, kraftwerk filan gibi babalara taktım, araştırmalarım devam ediyor... bu kadar yeter sanırım şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Judas Priest Iron Maiden Dream Theater Black Sabbath Ozzy Osbourne Guns'N Roses Manowar Pink Floyd Queen Megadeth Metallica Alice in Chains The Smashing Pumpkins Dio Alice Cooper Katatonia ACDC(az daha unutuyordum) Iced Earth Led Zeppelin Rhapsody(süüppperrrr) Sentenced 3 Doors Down Anathema Sister of Mercy Nigthwish Paradise Lost Unutup da yazamadıklarım vardır. Aklıma gelince yazarım.[hline]There's a heaven above you baby... [Bu mesaj -Melancholy- tarafından 12 August 2003 13:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 İnatla hala daha Helloween delisiyim pek severim özüdür bi sürü türün müziğin akımın. Judas Priestde aynendir. Bunun haricinde zamanın akışında her insanın değişmeye mecbur oladuğu kadar zevklerde değişmeye mecburdur bunu kabullenerek dinlediğim, keşfettiğim bir sürü grup var bir çoğunuda asla dinlemekten vazgeçmem. Tüm zamanlar kategorisi diye bakarsam asla vazgeçmeyeceklerim şöyle Asia Queensryche Marillion Fates Warning Amorphis (ne yaparlarsa yapsınlar beğeniyorum bir şekilde) Opeth Bunlar dışındada dinlemekten zevk aldığım iç gıcıklayan Doom grupları var bir takım Beseech Lacrimas Profundere Lake of Tears Agalloch Mithotyn Birde bir dönem dinlediğim artık sadece güvendiğim grupları dinlemeye devam ettiğim Thrash ve Power türü var Testament Running Wild (çok severek dinlerim her şarkısını yıllardır) Motörhead AC/DC (buraya koyulurmu bilmem ama saf eğlencedir.)[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dely Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 audioslave,queen of the stone age,rashit,rhcp,white stripes,foo fighters,placebo,good charlotte, (james lavelle) bitmez....[hline]WKII Clan Page - Turkmap Oyun Editing Siteniz don`t worry,be happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 dream theater anathema my dying bride nightwish lake of tears the gathering var tabi .. within temptation lacuna coil gregorian blackmore's night soad a da bayılırız bunlardan ayrıca korn .. biraz katatonia bg yi de söylemeden geçmek olmaz biraz rock dersek nirvana radiohead red hot HIM türkçe olmaz denmediğine göre mor ve ötesinden de vazgeçmem[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Ben Katatonia da dinliyorum Zülfü Livaneli de, Children of Bodom da dinliyorum Moğollar da, Opeth de Vivaldi de... Nedir yani bu iki farklı tür görünce "aha bunu dinleyen adam bunu dinleyemez" mantığı anlamıyorum. İsteyen istediğini istediği kadar dinler, siz bir adama dinlediği müzik konusunda yıkıcı yorum yapamazsınız, yok böyle bir hakkınız. Anlayın artık şunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 said: Etos, 12 August 2003 17:06 tarihinde demiş ki: Ben Katatonia da dinliyorum Zülfü Livaneli de, Children of Bodom da dinliyorum Moğollar da, Opeth de Vivaldi de... Nedir yani bu iki farklı tür görünce "aha bunu dinleyen adam bunu dinleyemez" mantığı anlamıyorum. İsteyen istediğini istediği kadar dinler, siz bir adama dinlediği müzik konusunda yıkıcı yorum yapamazsınız, yok böyle bir hakkınız. Anlayın artık şunu. +1 helal ve eyvallah[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Savatage Iron Maiden Ozzy Ac Dc The Tea Party Pink Floyd Led Zeppelin Starsailor Sepultura Manowar Karman çorman bir sebze çorbası gibi oldu.[hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 said: Etos, 12 August 2003 17:06 tarihinde demiş ki: Ben Katatonia da dinliyorum Zülfü Livaneli de, Children of Bodom da dinliyorum Moğollar da, Opeth de Vivaldi de... Nedir yani bu iki farklı tür görünce "aha bunu dinleyen adam bunu dinleyemez" mantığı anlamıyorum. İsteyen istediğini istediği kadar dinler, siz bir adama dinlediği müzik konusunda yıkıcı yorum yapamazsınız, yok böyle bir hakkınız. Anlayın artık şunu. Dinleyemez sewgili kardesim.cunku bmnin felsefesi farklıdır zulfu livanelininki farklı.sende bunu anla![hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 metallica, opeth, blind guardian, nirvana. her türden müzik severim. Ama bunlar1n içinde en sevdiim metallica d1r[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki: HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Kesinlikle Sentenced! Kesinlikle :yapma:[hline]Legbra - The interpreter of gods. Only he can translate peoples prayers and transmit them to the invisible powers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 said: thelegbra, 12 August 2003 20:29 tarihinde demiş ki: Kesinlikle Sentenced! Kesinlikle :yapma:[hline]Legbra - The interpreter of gods. Only he can translate peoples prayers and transmit them to the invisible powers. evet unuttum sentenced 1n da güzel sark1lar1 var.Örnek:Killing me killing you, farewell, suicider[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki: HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Dipnot: bi nedenden dolayi (anlamadim) alfabemizin 11inci harfi olan "i" nin noktasizi na bastigim zaman 1 ç1kk1yo. Neden anlamad1m. Sinir olanlar varsa özür dilerim.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki: HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 said: Solonor, 12 August 2003 20:36 tarihinde demiş ki: Dipnot: bi nedenden dolayi (anlamadim) alfabemizin 11inci harfi olan "i" nin noktasizi na bastigim zaman 1 ç1kk1yo. Neden anlamad1m. Sinir olanlar varsa özür dilerim. tam da sinir olmuştum neden böyle yazıyo bu karizma mı yapıyo diye, iyiki açıklama yaptın, güldürdün beni burda :)[hline]Legbra - The interpreter of gods. Only he can translate peoples prayers and transmit them to the invisible powers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar