Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

American History X

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Güzel filmdir. Eğer bu filmi izlemediyseniz ve son zamanlarda eli yüzü düzgün bir film bulamıyorsanız mutlaka izlemelisiniz.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Mesaj tarihi:
ırkcılık temasini olabildigince guzel kullanan ,izlerseniz bir seyler kazandiginizi hissettiren eser ..aslinda film ırkcılık yaninda cesitli paradoxlarida onumuze seriyo. gencligin elden acımasizca kaymasi,ideallerden vazgecmenin getirdikleri,bir abinin bir kardes icin ne kadar onemli oldugu gercegi ;bunlar filmde islenen sosyolojik olgulardan sadece birkaci...[signature][hline]
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Topic up lamayi pek sevmiyorum ama filmin sonundaki alintinin kimden oldugunu asiri derecede merak ettim....
Hani su hate is a bag and life is too short diye baslayan...
Kimdir bu? MLK falan mi... Cunku filmin sonunda fasist bir alinti yapacaklarini sanmiyorum, olsa olsa pasifist bir liderden gelmistir.. Belki de Gandhi falandir...
Neyse bilen yazsin, ozel mesaj gondersin... Acele bekliyorum cevabi...[signature][hline]Bal adam...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
MeSh, 08 Haziran 2005 22:06 tarihinde demiş ki:
7 ay geçmiş aradan ben hala izleyemedim şu filmi ehue

izledim ulan.. sonunda buldum. Manyak ötesi bir film. Feci etkilendim filmi izlerken. izlemeyen kalmasin derim.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
faşizm gibi hassas bi konuyu bu kadar dengeli vermesi apayrı bi mükemmellik bu süper filmin , başlarda mantıklı gösteriyo, sonlarda kötülüğünü[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy"
Mesaj tarihi:
film cidden iyi;
zaten edward norton var hastayım o herife.
Cidden iyi anlamlı bir film,
ama abi o kaldırım sahnesı ne ole offff..
bide
şarksını attı arkadaş hanı şişman olanın soyledıgı
the white man marches
=)[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten

ondan sarisin ftw
  • 1 yıl sonra ...
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
evet vizyonada geldi tvyede, güzel ve etkili bir film... tv de izlemek bir ziyan olur gerçi filmin en önemli sahnelerinin sansürlendiğini göz önüne alırsak :p
Yeditepe Üniversitesinin Sinema bölümü bu ay oynatıyordu filmi galiba, gidin izleyin :p
  • Yeni Oluştur...