Aegean Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 99 da oscara aday olmuştu 6-7 sene bi kaç senden fazla sanki :)[signature][hline]Your Ad Here!
Murk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Güzel filmdir. Eğer bu filmi izlemediyseniz ve son zamanlarda eli yüzü düzgün bir film bulamıyorsanız mutlaka izlemelisiniz.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
streamin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ırkcılık temasini olabildigince guzel kullanan ,izlerseniz bir seyler kazandiginizi hissettiren eser ..aslinda film ırkcılık yaninda cesitli paradoxlarida onumuze seriyo. gencligin elden acımasizca kaymasi,ideallerden vazgecmenin getirdikleri,bir abinin bir kardes icin ne kadar onemli oldugu gercegi ;bunlar filmde islenen sosyolojik olgulardan sadece birkaci...[signature][hline]
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 disleri kaldirimi gecirme sahnesini dusundukce fena oluyorum.[signature][hline]Piiys
Mix Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 o tür sahnelerden bende fena olsamda, nedense kaldırım sahnesinde bisey olmadı bana. ama Butterfly effect te ellerini kalemlige geçirdigi sahnede çok fena olmuştum :)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Topic up lamayi pek sevmiyorum ama filmin sonundaki alintinin kimden oldugunu asiri derecede merak ettim.... Hani su hate is a bag and life is too short diye baslayan... Kimdir bu? MLK falan mi... Cunku filmin sonunda fasist bir alinti yapacaklarini sanmiyorum, olsa olsa pasifist bir liderden gelmistir.. Belki de Gandhi falandir... Neyse bilen yazsin, ozel mesaj gondersin... Acele bekliyorum cevabi...[signature][hline]Bal adam...
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 yine aklıma getırdınız bı daha mı ızlesem :/ super etkıleyecı bir film bu arada[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: MeSh, 08 Haziran 2005 22:06 tarihinde demiş ki: 7 ay geçmiş aradan ben hala izleyemedim şu filmi ehue izledim ulan.. sonunda buldum. Manyak ötesi bir film. Feci etkilendim filmi izlerken. izlemeyen kalmasin derim.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 faşizm gibi hassas bi konuyu bu kadar dengeli vermesi apayrı bi mükemmellik bu süper filmin , başlarda mantıklı gösteriyo, sonlarda kötülüğünü[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy"
Suark Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 film cidden iyi; zaten edward norton var hastayım o herife. Cidden iyi anlamlı bir film, ama abi o kaldırım sahnesı ne ole offff.. bide şarksını attı arkadaş hanı şişman olanın soyledıgı the white man marches =)[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw
Apache Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 ilk olarak az önce izledim.mükemmeldi. hatta ırkçılık üzerine izlediğim en güzel filmlerden birisiydi.
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 25th Hour, Lord of War birde American History X'i tek geçerim.Kesinlikle izleyin, güzel filim. [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 17:15 tarihinde, ssj4songoku tarafından güncellenmiştir ]
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 az önce izledim ooof of diyorum. edwırt kopartmış. zenciyi öldürme sahnesi, sondaki okul tuvaleti, 2 duş sahnesi çok etkiliyeciydi. bi garip oldum.
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Kaldırıma değince dişlerden çıkan ses...
Sevenos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 evet vizyonada geldi tvyede, güzel ve etkili bir film... tv de izlemek bir ziyan olur gerçi filmin en önemli sahnelerinin sansürlendiğini göz önüne alırsak :p Yeditepe Üniversitesinin Sinema bölümü bu ay oynatıyordu filmi galiba, gidin izleyin :p
olasýlýksýz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Norton'un en beğendiğim ve en beğenildiğine inandığım filmi...
Öne çıkan mesajlar