abramelin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 runuo da ph yi nasıl aktif hale getiriyoruz bir de artifact (darkfather ve doom bossları) düşme şansını nasıl ayarlıyoruz?yardım edebilirseniz sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abramelin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 kendim birşey yaptım doğrumu değilmi bi yazarsanız sevinirim df den arti düşme şansını %3 , diğer bosslardan ise %2.5 yapmak istiyorum if ( boss is DemonKnight ) chance = 2760 + (luck / 5); else chance = 2380 + (luck / 10); return chance; böyle ayarladım sizce doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 İnanılmaz yüksek bir rakam %2.5 ~ %3 haberin olsun 1.5 bile fazla haberin olsun sonra başın ağrımasın ;)[signature][hline]Andid UD Rogue [Burning Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar