Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kablonet ve kablomodem beni sinir etti.

Bone

Öne çıkan mesajlar

Bir saattir gözüm kablomodeme bakmaktan boynum ağrıdı.
Bir online ışığı yanıp sönüyor, bir activity lambası yanmıyor, hepsi olsa bile paticik'e veya başka bir siteye giremiyorum.

Acaba problem neyde olabilir? Her kabloyu tek tek söktüm taktım. Kablomodeme resetler attım kaç kere. Ama hep bağlantı kopuyor. Bunu kablomodemde de görmüyorum, nedensizce hiçbir siteye bağlanmıyor. En kolay açılan site paticik, ona rağmen buraya bile giremiyorum.

Şimdi iyice sinirlendim, tüm kabloları söktüm tek tek kontrol ettim, üstüme sildim, üfledim (gameboy hesabı), son kez internete girmeyi deniyorum. Eğer bunu gönderemessem, bugün bilgisayarı camdan atıyorum..

TR internet hattında mı problem var? Benim kablo internet kablosunun telinde mi sorun var? Modemde mi sorun var? Yoksa apartman kablotv hattında mı sorun var?[hline]By Gamers For Gamers
Sosyal ağlarda paylaş

aynı şey bendede oluyor, bazen icqyu falan hiçbirşeyi açmıyorum paticik'e yazı yazıyorum online yanıyor göndere basıyorum gidiyor sonra yine net gidiyor :) buaralar kablonette problemler var, en azından bursada var.. biz çok işkence çekiyoruz şehirce..[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

evet geçen sene bursadaydım sorun yoktu ihsaniyedeydim bu sene antalyadayım burada hiç sorun olmuyor gibi birşey ama bursadaki kablonet kullanıcılarının antalyadakilere oranla pingleri resmen tavan yapmış durumda.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional |
| Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun |
| Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...