Gallant Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Way, 23 Aralık 2005 19:37 tarihinde demiş ki: gallant balinda ile galvangar aynı mesele de vs dersen adama de get derler..ally lar ib gy i aldıgında ve ilerlemeye calıstıklarında galvangar i oldurmek zorunda degiller..ve oraya ulasmanın 1313 tane yolu var guard lara hic dokunmadan..horde sh gy i almaya calıstıgına oraya gidene kadar 131 tane guard var..ve sh gy e gitmek icin baska yolda yok.. dedigim gibi 40 kisi saldırıp sh gy i alamazken 40vs40 ta..2-3 ally nası bizim tower ları gy ları capture edebiliyo??birileri gelip noluyo ya olmaz bole sey demiyo mu? stonehearth ı almak için belinda yı kesmek zorunda değilsin aynı şekilde iceblood ı almak için(iceblood tower ı indirmek lazım geliyor onu katmıyorum) galvangar ı öldürmek zorunda değilsin. eğer bir takım galvanger i veya belinda yı kesmek isterse ikisininde ulaşım imkanları aynı, orta alanı geçip kapıdaki guard ları kesen herkes bu iki boss u kesebilir. 2-3 ally nasıl capture ediyor kısmı tamamen ninja gy olayı, yukarıda leoparı örnek verdiği gibi, bizden tek rogue west tower ı indirmişti vaktinde, adamın assault ettiğini kimsede fark etmemişti(nasıl oynuyorlarsa artık), aynısını horde da yapabilir(ki yapıyorlar). 40 kişi attack la yaramıyorsan bir yeri yolla 5 kişi ninjasın boş bir yeri bunun factionla alakası yok ki:) vaktinde internal affairs le nihillium bolca yapardı av de bizde ağzımız açık bakardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 AV de Horde un yenmek icin harcadıgı emek > ally ın ki diyorum.. buna katılmıyosan sorun yokta ben katılıyorum bu sozume :) esit sartlar olsa horde olarak yenen daha kolay yener yenemiyen de en azından 1 saatte oyun vermez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazetul Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Horde kazanmak istediği zaman 10 kişiyle bile 30 allyı takla attıra atıra kazanmıştır birçok kez. Map le fazla alakası yok..Bunlar genelde gece saatleri olur . Birde horde deki elemanlar doymuş durumda . AV kasan olmuyor fazla Horde , nedeni ise guildlerin çogu MC-BWL yapıyor.. Ugrasmaz yani AV deki iki-üç kuruşluk silah için. Bir diger etken ise yaş seviyesinden.. Horde deki adamlar ortalama 24-45 . Bu adamlara laf geciremezsin. Git sunu yap, bunu al desen.. Miktirgit kendin al der sana.. Ama Alliance da durum farklı.. Kendimde allyda oynadım BL de ordan biliyom. Yaş seviyesi gerçekten cok düşük.. 15-16 yaşında ortalama.. Bu cocugu kandırırsın bişekilde .. İkna edersin bebeyi , git bekle koçum şu GY de dersin.. Adam AV bitene kadar orda bekler .. Bunlar olayların arka yüzü tabi.. Ama asıl önemli olan etken kazanmak için AV ye girmem.. Bu Horde de yok malesef.. Allydaki bu azmide tebrik etmek lazım.. Sizlere bi olay anlatıyım da Allyların neden kazandına iyi bir örnek ; Dört gün önce AV'ye girdim sıkıntıdan.. Herzaman arka tarafı kontrol ederim acaba kurt kesip deri toplayan ally varmı diye.. Bi baktım ki bi tane Ally Rogue cat cat kesiyor .. Tam bi mobu daha kesti ve saldırdım ben adama .. O ara adamı stundan kaçırdım. Dönüp bana vursa belki öldürcek.. Ama adam o aradaki 2-3 snlik boşlukta bana vurmak yerine döndü kestigi mobu lootladı.. Bu adam kazanmıcakta AV de .. Benim cave de farm yapan Shamanlarım mı kazanacak ?? Ayrıca Nerf Shaman artık herkesin diline dolanmış durumda .. Ama inanın BL de hiç alakası yok.Burda ki shamanlar ne oynadıgından habersizler emin olun.. Undead Rogue (Burning Legion) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Way, 23 Aralık 2005 21:49 tarihinde demiş ki: AV de Horde un yenmek icin harcadıgı emek > ally ın ki diyorum... Biraz bu görüşün horde olmanla ilgisi olmasın:) bana soracak olursan ben böyle bişi söyleyemen, 16 saat süren av görmüş birisi olarak:)(nasıl devam ettin diye soran olursa gece 3 te sıkıntıdan bıraktım sabah 11 de sıraya girdim aynı av den devam ettim, katılanların yarısı da geceden kalma ekipti:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 @way=map konusunda daha önceden hiç horde tarafından oynamadığım için bişey söyleyemiyorum. ama bunkerın towerdan farkı nedir? şekli değişik. ama nedir yani bu kadar über olmasını sağlayan? nedir abi bunkerı alınmaz yapan? isteyen çokda güzel alıyor bunkerı, towerda kullanılan taktiğin aynısı bunkerdada yapılır. bütün mobları çekersin dışarıya, dışarda onları bi şekilde tutarsın ( belki palanız yok ama mageinizdemi yok? çakar bi frost nova hepsi tamam) orda tutarken bayrağı alırsın, zaten üst tarafın heryeri açık atlarsın aşağı olay biter. nedir bunkerı alması imkansız derecede zor, towerdan farklı yapan cidden anlamadım. @khazetul= çoğunluğa katılsamda ally yaş ortalaması ve sadece küçüklerin kurallara uyduğuyla ilgili savına kesinlikle katılmıyorum. zaten benim demek istediğim bütün av boyunca gyde bekleme değilki. arka bölgede duracak 5 kişi belirlenir, bunlar hem questleri felan yapar, riderlar için hide felan toplar, hemde gylere yakın yerlerde durur, ihtiyaç olunca gider. kimse bütün av boyunca bi gydde beklemez zaten, ab gibi kısa değilki saatlerce sürüyo.[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle... Talaras, Lvl 60 NE Druid of Eclipse-BL (En sonunda...) [Bu mesaj Leopar tarafından 24 Aralık 2005 00:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 sana bunker la tower arasındaki farkı soleyeyim..evet paladin gibi class olsa bunker da kolay capture edilirde sole bi sorun var bunker in etrafında 1312 tane guard icinde yine aynı sekilde guard ve elite commander var tower da yok..tower dan cok kolay pull ediliyo guard lar bunker dan ole kolay olmuyo vs vs..belki taktik gormemem nedeniyle bu tur bisey soluyorum ama bunker la tower i esit tutan biri oyunla alakası olmayan biridir..diyecegimi d edim yani 1 paladin 1 rogue koskoca towerimizi :) capture ediyo..horde da yukarı cıkana kadar sana 213 1tane guard ve elite commander dalıyo..tower larımızın yeri cok kotu ib gy denilen yer i yine aynı sekil cok kolay capture lanıyo cunku hordelar genelde bayragın oldugu yerden gecmiyo..sh gy denilen yerinize ninja yapmak cok zor hadi diyelim oraya kadar geldin res lenen seni onunde buluyo hadi diyelim gormediler bos oldugu ana denk geldin guard ları cektin nereye cekicen onunde 1 bunker daha var arkaya gitsen orda da guard lar var..var oglu var kısaca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 yani aynı şekilde horde dan 1 druid 1 rogue tower assault layamaz mı assault lar, bunker ı aynı kadro assault layamaz mı yine assault lar. Way öyle bir anlatıyorsun ki, horde acıların cocugu, alliance zengin cocuğu gibi:) neredeyse horde oldum kız vermediler undead sin yarı ölüsün dediler diyicen walla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 tower assault lar bunker assault layamaz..acıların cocugu gibi davranmıyorum sadece olanları yazıyorum.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 abi iide; delikanlı olan zaten gucsuzun yanında yer almaz mı?[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Öncelikle hem ab hemde av olsun ally lehine tasarlanmış haritalar.. Hiç merak ettinizmi neden allyler ab de ilk bayrağı alıor hep? Yada neden lm yolu ally baseinden daha yakın??Ya da bs flag neden bize dik konumda onlara paralel??Bunları geçtik av de horde npcler ile ally npclerin güçlerini karşılaştırın.. Bizimkiler inanın peşinizden koşarak armut topluor ama ally npcler 200*300 ok sallıya sallıya peşinizde neree giderseniz gidin gelirler.. Hade bunu geçtik Captain Balinda ve Galvanger konumlarına bakın.. Eğer balindayı indirmeden geçmek istersek diğer yolda 2134 tane mob ve elite war ki siz galvanger öldürmeden direk yoldan basıp girebiliosunuz bile.. Ayrıca Balondin die bir classınız war içerdeki her mobu çekip 1 rogue ile tower down... Birileri demiş druid alın yapın da o eliteler kaç vuruor farkında deil galiba balonun altında!! Bi de hiç dikkat ettinizmi sp gy ile allylerin map giriş yerleri ne kadar yakın.. Lakin o daracık köprüden geçmek çok kolaymış bi rolleri deişelim bakalım kim daha kolay geçior.. Horde kampına normal kapı hariç 2 yükseltiden zıplyarak girebiliorsunuz..Nereye girmek daha kolaymış?? Ab olsun av olsun ally lehine haritalar..[signature][hline]Saga continues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Cloth user charı olan bir insan olarak o elitelerin kaç vurduğunu çok iyi biliyorum. Terrain yapısı tartışılacaksa ayrı bir mesele ama tower assault ta paladin çekiyor, balon açıyor, vs. Paladin in balonu bu noktada sadece bahane, 2 li 3 lü gruplar halinde tower ları indiren hordelar mevcut, ben mage başıma rogue yla tower aldığım zamanda oldu ice barrier+mana shield+nova+cold snap+ice barrier+mana shield+nova şeklinde. Rogue un tek başına west tower ı indirdiğini de gördüm. Genel ekip olarak druid le rogue beraber gördüğümden örnek verdim. Bunker assault layan horde grubunun da 5 kişi olduğunu ekleyim. Öyle bir anlatıyorsunuz ki bir divine shield(bende kıl oluyorum özellikle duel de açıldığı zaman) ile bütün tower ları bunkerları yıkıyoruz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 AV cok dengesiz. Egri oturup dogru konusalim. Horde larin baseini savunmasi alliance in baseini savunmaktan cok kolay. Dar-kapali alanlardan gecmek gerek. Alliance tarafi acik hersey yanyana-aid station yakinda. Horde un aid stationi taa en dipte. Bizim serverda alliance in daha kazandigini gormedim ama 2 warlock vs olan bir grup olusturuyo allyler ve coldtooth mine i farmliyolar, her oyun kaybediyoruz ama diger alliancelar savasirken bu grup bu questten 1000 e yakin rep getiriyo her av en az. En az diyorum dikkat ederseniz, eger biz horde u daha uzun oyalarsak bu sayi artiyo..[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney-Retired Hilton Sydney-Bar Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 tower ları bir rogu bug (exploit?) sayesinde rahat alıyor. kulenin tepesinde sanırım bi noktada hem kos dışında kalıp hem de bayrağın olduğu odaya girmeden dışardan bayrak ninjalanabiliyor. magtheridonda mightymouse nickli dwarf rogun av de tek yaptığı iş bu nerdeyse. geri alması kolay ancak dikkat dağıtan saçma bi olay. bir de sf gy de sanırım vanish - shadowmelt sayesinde bir ne rogue tarafından rahatça ninjalanabiliyor. buna kendim tanık olmadım ama resmi forumlarda bunla ilgili topicler vardı. magda gördüğüm kadarıyla sfyi rahat elde tutmaları dolayısyla allyler kolayca sf -> general > tower > ib yapabiliyor. ib gidince horde 234234 km tünel koştuğu için towera hiç yeterli destek gelmiyor. fw graveyard da zaten kabak gibi ortada. bence stormpike'a göre savunması daha zor. dar bir geçide değil geniş bir alana odaklanmak lazım. ancak horde base'i gerçekten ally için daha dezavantajlı. bu şekilde gylarla biraz dengeleniyor. 5 6 hordun saatlerce base'i savunduğunu gördüm. tabi tower bugı burda da sorun.[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ally lar surekli av maclarini kaybediyorlardi. ardarda. bunun uzerien harita ile oynana oynana gelinen sonuc bu. oncelikle gy flag inin ortasina mob koymak ve spawn alanini bunun arkasina yerlestirmek kimin fikri ise developer team den kutluyorum onu. ( orjinal forumlarda da zamaninda kutlamistim) horde o gy den hic bir zaman tam olarak cikamiyor. warriorlar ozellikle digerleri cikabilsin diye o alanda surekli olur, cloth class larin ise asagi atladiklarinda cani cikiyor zaten. bu da horde un stone gy ye siddetle bastirmasina engel oluyor, ortalik alanda bir avuc horde butun bir alliance a karsi direnmeye calisiyor. yardima gelenler de yari hp ile geliyorlar. bunkerlar tower lardan cok daha zor, buna kesinlikle katiliyorum. guardlari cekmek bunkerda 2 tank 2 healer gerektiriyor horde tarafinda, ally tarafindan bakildiginda 2 kisilik bir ekip bile surekli savas alani gerisinde mide bulandirabiliyor. [Bu mesaj Namessar tarafından 24 Aralık 2005 14:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Afterdeep, 24 Aralık 2005 08:04 tarihinde demiş ki: AV cok dengesiz. Egri oturup dogru konusalim. Horde larin baseini savunmasi alliance in baseini savunmaktan cok kolay. bunu inanarak solemissen sana diyecek bi soz bulamıyorum :) savunulması cok kolay da ally gibi reslendigimiz gibi frostwolf gy e 2 sn lik kosma mesafesinde miyiz? reslenince ne oluyo geri puskurtme gibi bi durum olusuyo mu? komik komik konusmayın :)frostwolf keep i 2 tane bunker mi koruyo?(girisini) .. topic i acma amacım ally iyi oynar kotu oynar horde sole bole degil map in horde tarafına haksızlık ettigini dusunuyorum sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undertaker34 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Hangi faction haritada daha avantajlı onu bilemem ama burada bazı arkadaşlar horde genellikle kazanıyor demiş.Bu serverden servera değişir.BL'de girdiğim son 8 av de kazandık.Ama ab de sürekli kaybediyoruz askiles sağolsun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Bende hiç kazanmadan exhalted olmuştum[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar