_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Bir arkadaşım sıkı wow oyuncusurudr nicikini vermeme kızıyor öyle bir takıntısı var :). O bir ara bir konu göndermiştim a bu ne biçim site dedim ne dandik forum falan sonra bi baktım patiden çıkamaz oldum :). Peki ya siz? EDIT: Garbıç mı yoksa? [Bu mesaj _FaTaL_ tarafından 23 Aralık 2005 22:17 tarihinde değiştirilmiştir]
malik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 garbıç olsa daha ii gibi:)[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim..
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Garbıç a bile yakıştıramadım valla :-p[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs
SbNN Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ben tanıştığımda Pepelek idi kendileri[signature][hline]Gün doğdu hep uyandık Stadlara dayandık ..[b] [b]Msn İçin : [email protected]
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 burdaaynı konu ismi açılmış aslında. :P bakabilirsin ordan da. ben de bida sölüyüm, ultima.[signature][hline]I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ultimatr,çoğu kişide öyledir heralde.Gerçi,KO içinde bayaa insan geldi yeni olarak..[signature][hline]Önce bi acıdı,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hatırlamıom :D[signature][hline]FB Rh+
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 eski okuldaki arklar ve uo sayesinde[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you
dory Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ben legbra ve arkadaslarım sayesinde geldim, üye oldugum gün dün gibi aklimda *!gözleri dolar, fırt*[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha!
malik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bende kendercikten gördüm,ne lan bu dedim.öle:) hey hey:)[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim..
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ultimatr 1günde1milyon kazanicaz diye o adayi freeshard da aramaktan canim çikmişti.
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Birbirimize çarptık ve benim kitaplarım onun ise konuları yere düştü,göz göze geldik ve o gün bu gündür beraberiz...[signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me!
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 buzx +1 :D[signature][hline]Dünya'ya Bir Faydanız Olsun http://www.worldcommunitygrid.org
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ben geldiimde de Pepelek'ti. Gerçi tam hatırlamıyom; UO için script arıyodum o zaman mı düştüm, yoksa kablonete tepki göstermek için kullanıcı grubu ararken mi... 2-3 sene girmeidkten sonra yakın zamanda tekrar bğalandım; tam bağlandım.
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Arkadaşın biri paticikten linkler verip verip "bak olm çok komikkk" diyip duruodu bende "de get olm ne uraşçam" diodum... Sonra böyle oldu işte[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ultimatrde nasıl skill kasarım diye okurken kazara tıkladım...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 cintonik in sayesinde..:D[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Killer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ultimadan paticik serverın adıydı bu da onun forum sitesiydi :)[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ultimatr ayrıca bu topic açılmıştı niahhaha[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Elbrech Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 benim yurtta canım sıkılırken Wildpervert paso burda bişeylerle uraşıodu. sora olaylar gelişti. onun sayesinde yani.[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 dal.net'in #zurna kanalinda tanistim sonunda cik olunca bagyan oldugunu ummustum :([signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 -selam. ateşiniz var mı acaba? =o= malesef. :( -olsun ben zaten sigara içmiyorum sizinle tanışmak için şeyettiydim... =o= :) selam ben paticik - bende fistan =o= post kas - 0kok[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı [Bu mesaj Fistan tarafından 23 Aralık 2005 22:51 tarihinde değiştirilmiştir]
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 arkadas vasitasi ile paticikle tanistim.. hayatim deisti artik diger egzersiz aletlerini kullanarak kendimi yormuorum gunde 5 dakikami ayirmam yetior.ustelik cok az yer tutuo.hemde bedava.Sizde halen paticikleştiremediklerimizdenmisiniz ?.o halde hemen paticik dat kam a uye olun, mutlu olun.. =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Fistan, 23 Aralık 2005 22:50 tarihinde demiş ki: -selam. ateşiniz var mı acaba? =o= malesef. :( -olsun ben zaten sigara içmiyorum sizinle tanışmak için şeyettiydim... =o= :) selam ben paticik - bende fistan =o= post kas - 0kok Yalan...İşin gerçeği.... (f-fistan) =o= -selam. ateşiniz var mı acaba? F-malesef. :( =o=-olsun ben zaten sigara içmiyorum sizinle tanışmak için şeyettiydim... F-:) selam ben Fistan meşhur post kasıcı =o=-bende paticik=) F-Post kasıcam söylenme sora... =o=-OKokok (fistan beğenmediysen söle editlerim)[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 0kok[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı
Öne çıkan mesajlar