geffen Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 e bana da nuri alço kalmış.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: Penthesilea, 21 Aralık 2005 23:06 tarihinde demiş ki: Power Rangers - Blue Ranger Ayrica kimberly'i de kendimin olarak görürüm hala, acimam : ) sen yazınca aklıma geldi bende eskiden kendimi power rangers'da ki pembe rangers olarak görürdüm :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Fistan, 11 Aralık 2005 14:31 tarihinde demiş ki: üflemeyle olmaz pompayla şişirek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ben power rangerstan hep tiksindim. teletubbies geldi. ama donatelloya hastaydım ninja turtles'da.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: Sabrina, 15 Aralık 2005 23:07 tarihinde demiş ki: Corpse Bride' ım ben =P ben de :)[signature][hline]allah belanı versin naci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 polat alemdar aynı ben :p[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 pardon :) [Bu mesaj pogodi tarafından 22 Aralık 2005 17:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Pala :)[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishment Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 8 mile eminemmmmm:D:D:D:P[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYıN proud to be armenian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Lord Of The Rings-Faramir (filmdeki değilde daha çok kitaptakine benzetirim kendimi ) :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 eternal sunshine of the spotless mind'da (eternal sunshine de geç işte, ne bıdı bıdı..) joel (jim carrey). resmen kendimi gördüm bütün film boyunca ve şu anki düzelmemi (belki de bozulmamı, bilemicem) bu filme ve jim carrey'nin kusursuz oyunculuğuna borçluyum büyük oranda. hele küçük joel "why do i fall in love with every woman i see who shows me the least bit of attention?" diye düşünür ki, orada çırılçıplak kalırım, patır patır dökülürüm filmin geri kalanında.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: sir, 15 Aralık 2005 23:53 tarihinde demiş ki: peter north (as himself) hayallerimi yıktın =) bende aynen.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 39 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Sabrina, 22 Aralık 2005 10:23 tarihinde demiş ki: said: Asgard, 21 Aralık 2005 18:17 tarihinde demiş ki: legolas Ahua bakmayın "kim olmak isterdim" demesine, insan bu kadar mı legolas'a benzer gerçekte de =P yalanmı simdi;)[signature][hline]Zergling günlerden bir gün demiski: Ne giriyon lan charımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pati Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 roko :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Nemesis! =P[signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 King Kong.. aynı ben..[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hani samara var ya özgür ruh(ama gerçekten ruh)o bence[signature][hline]All I can do is try... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Çarli vardı bi tek.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 gandalf cok demode ama olagan ustu hakimiyet var adamda kardesim.. yane irade super, liderlik mukemmel, gucu harikulade.. daha ne olmak isterki insan ? DARTH VADERR !!!! =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caucasus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 aragorn(the lord of the rings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Delikadir "Yakarım ülennn"[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Donnie Darko[signature][hline]We've had our share of hard times but that's the price we paid and through it all we kept the promise that we made I swear you'll never be lonely... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar