Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter hakkındada birseyler söleseniz

KaraSafak

Öne çıkan mesajlar

Ya ben Rogue actım sarmadı.Warrior eh ama lvl 50 sıkıldım acıkcası.bide Hunter deniyim dedim< inanılmaz hosuma gitti. Yanımdakı kaplanım ve ben maceradan maceraya gidiyorum lvl 26 hayattada sıkılmadım sıkılmamda. ama kım gorse ''yazık ezik'' diyor.ya yokmu bu herıfın bi artısı allah askına. pro lar yazsın bıseylerde bızde bılelım. saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

kim ezik dio lan. haha hunterın sağlam olduğunu (buff sonrası) herkes bilio. hadi onu geçtim kesinlikle ezki deil :D kim dediyse sen ona its fine learn2 play r klass n00b çek git. ancak war ve rogue ile tatmin olamadıysan seni caster paklar die düşünüyorum. ya git şaman aç en imbası. laf edenin kafayı al.[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild)
60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
shippy, 23 Aralık 2005 23:45 tarihinde demiş ki:
warrior 60 dan sonra itemlerle ölebi güçlenioki warriora devam et bence.

eet tamamen bwl mc epic'lerini toplayınca 2000 üstü MS vurabilir hale gelirsin anca :p

geçin abi, warrior iyi güzel de, item toplayacam diye aylar harcaman lazım.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 24 Aralık 2005 00:17 tarihinde demiş ki:
hunter insanni kendine yakisani giymesidir

yanlış

hunter insanın üstüne herşeyi giymesidir...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki:

anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...