KaraSafak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ya ben Rogue actım sarmadı.Warrior eh ama lvl 50 sıkıldım acıkcası.bide Hunter deniyim dedim< inanılmaz hosuma gitti. Yanımdakı kaplanım ve ben maceradan maceraya gidiyorum lvl 26 hayattada sıkılmadım sıkılmamda. ama kım gorse ''yazık ezik'' diyor.ya yokmu bu herıfın bi artısı allah askına. pro lar yazsın bıseylerde bızde bılelım. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hunter avcı demektir[signature][hline]Düşmanlarımız aptaldır ve farklı bir bakış açısına sahiptir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaraSafak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hay allahım ne kadarda yaratıcı bır zeka. saol. baska ampul olan aydınlatacak olan varmı_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 kim ezik dio lan. haha hunterın sağlam olduğunu (buff sonrası) herkes bilio. hadi onu geçtim kesinlikle ezki deil :D kim dediyse sen ona its fine learn2 play r klass n00b çek git. ancak war ve rogue ile tatmin olamadıysan seni caster paklar die düşünüyorum. ya git şaman aç en imbası. laf edenin kafayı al.[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild) 60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lumiere Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bi mage olarak pek iyi şeyler söyleyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 warrior 60 dan sonra itemlerle ölebi güçlenioki warriora devam et bence.[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 2 şey söylicem ben hunter weapon!!11!11!! NERF HUNTERZZZ!!!11!1!!!![signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hunter insanni kendine yakisani giymesidir[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: shippy, 23 Aralık 2005 23:45 tarihinde demiş ki: warrior 60 dan sonra itemlerle ölebi güçlenioki warriora devam et bence. eet tamamen bwl mc epic'lerini toplayınca 2000 üstü MS vurabilir hale gelirsin anca :p geçin abi, warrior iyi güzel de, item toplayacam diye aylar harcaman lazım.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Hunter,Mr and Mrs Brown are goin to the seaside[signature][hline]All da killin' Twice da Humor Half da İntelligence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Penthesilea, 24 Aralık 2005 00:17 tarihinde demiş ki: hunter insanni kendine yakisani giymesidir yanlış hunter insanın üstüne herşeyi giymesidir...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hayır işte. hunter dinlediğin müzik, gülüşün, komşuların, ve saatindir.[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild) 60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 abi ezik diene, sağ tıkla duele bas.[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ben hunter a hunter demem hunter benim olmayınca ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar