Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Yücel Aşkın'ın yargı sürecinde konu hakkında konuştuğumuz için "yargı görevi yapanı etkileme" suçundan hadi savcılığa...[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı [Bu mesaj Fistan tarafından 23 Aralık 2005 20:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Anladım.. Allah kurtarsın. =P[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem [Bu mesaj Mayhem tarafından 23 Aralık 2005 20:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 kaç ay yatarız ?[signature][hline].:Ðєภīح:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 PİŞMAN DEĞİLİM![signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ben konuşmadım[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Hakim bey ben suçsuzum... Suçum varsa bana siyaseti yasaklayın... Valla bak doru diorum Hem hava çok soğuk dışarı çıkamam şimdi[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Frogver savcıydı zaten bilmiyomuydunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hmm acep rte hiç konuşmadı mı o konuyla ilgili¿[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 fistan neyi kastettiğini bilmiyorum. Ama tüm memlekete söylemedin sözlerini. Basılı ve görüntülü medya kuruluşlarında bas bas bağırılmadı görüşlerin...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ewt toplanın savcılığa.[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Rahan, 23 Aralık 2005 20:21 tarihinde demiş ki: hmm acep rte hiç konuşmadı mı o konuyla ilgili¿ kurnaz ya konuşmadı aklı sıra konuşanları "suç işliyor" diye tv de "bunlar hakkında işlem yapılsın" diye bas bas bağırdı.halbuki 3 ay önce kendisinin başka bi davanın sonucu hakkında söylediği sözleri unutmuş... tüsiad yik başkanı mustafa koç,barolar birliği başkanı,chp den bi kaç millet vekili ve bi çok kişi erdoğan'ın tv deki açıklamalarından 13 saat sonra(?) savcılığın harekete geçmesiyle bu kişiler yargı sürecine müdehale etmekten haklarında işlem başlatıldı. bir çok vatandaşta "bizde yorum yaptık" diyerekten ankara başsavcılığına "bende suçluyum, benide yargılama sürecine dahil edin" diyerek dilekçe vermiş.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 o kim[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 tanımazsın. BABAN! (ahah vizontele esprisi =P )[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ahah gece gece savcılıga mı gittiniz? :P[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 fistan haklı said: Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde Hocanın biri sınavda, o günlerde devam etmekte olan bir davanın detaylarını vermiş ve sonucun ne olacağını sormuş. Tabii, bütün öðrenciler ha babam, de babam, sayfalarca yazmaya başlamışlar Ama bir öðrenci kağıdını sınawınilk dakikasında vermiş. Ve buna rağmen 100 almış. Öðrencinin yanıtıtek cümleymiş: "Devam eden dava hakkında yorum yapılmaz." [signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Yoldayız. Otobüs kaldırdık mekana. Ben gitar çalıyorum şu an .) hadi coşalım Yeppa Oturmaya mı geldik buraya[signature][hline]Norolim Asfaloth! www.antipopvideos.com A Elbereth Gilthoniel, silivren penna miriel o menel aglar elenath! Na-chaeredpalan-diriel o galadhremmin ennorath, Fanuilos, le linnathon nef aear, si nef aearon! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Hocam şu imzanı 2-3 satıra indirip birazda küçültsen? Oldukça rahatsız edici bir halde şu anda.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Sen iste abi..[signature][hline]www.antipopvideos.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Fistan, 23 Aralık 2005 20:29 tarihinde demiş ki: said: Rahan, 23 Aralık 2005 20:21 tarihinde demiş ki: hmm acep rte hiç konuşmadı mı o konuyla ilgili¿ kurnaz ya konuşmadı aklı sıra konuşanları "suç işliyor" diye tv de "bunlar hakkında işlem yapılsın" diye bas bas bağırdı.halbuki 3 ay önce kendisinin başka bi davanın sonucu hakkında söylediği sözleri unutmuş... tüsiad yik başkanı mustafa koç,barolar birliği başkanı,chp den bi kaç millet vekili ve bi çok kişi erdoğan'ın tv deki açıklamalarından 13 saat sonra(?) savcılığın harekete geçmesiyle bu kişiler yargı sürecine müdehale etmekten haklarında işlem başlatıldı. bir çok vatandaşta "bizde yorum yaptık" diyerekten ankara başsavcılığına "bende suçluyum, benide yargılama sürecine dahil edin" diyerek dilekçe vermiş. davanın sonucu değil, dava sırasında yapılması yasak olan ayrıca said: forgiver, 23 Aralık 2005 15:31 tarihinde demiş ki: başbakan: türban konusuna ulema kara verir demişti. cumhuriyet başsavcısı inceleme başlatmıştı bu sözleri hakkında. tusiad devam eden bir yargı süreci hakkında yorumda bulundu, savcılık gine inceleme başlattı; yargı sürecini etkilemeye yönelik olup olmadığı hakkında. çok şükür yargı adil. [signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 çok şükür yargı adil de şimdiki incelemenin sonucunda da bişey çıkmayacak...[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Antimodes52, 23 Aralık 2005 20:18 tarihinde demiş ki: PİŞMAN DEĞİLİM! +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Fistan, 23 Aralık 2005 21:54 tarihinde demiş ki: çok şükür yargı adil de şimdiki incelemenin sonucunda da bişey çıkmayacak... çıkabilir bence sonuçta yargılayan adam rte ci olsa o incelemeyi başlatmaz. ama sonuçta dokunulmazlığı var; meslis kaldırmassa veya bu konuda işe yaramıyorsa o kalkan, ne ala.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 benim haberim yok, konuşmadım ben...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 konuştum ulan[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ben bişi yapmadım hep siz yaptınız pis suçlular yargıyı etkilersiniz heeee girin hapisede görün gününüzü!!![signature][hline]HisarOyun,Blog,Nysera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar