matematik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Bundan gayrı doktor eldiveni giymeden hiç bir yere dokunmuyorsun. İnsanlarla aranda en az 2m mesafe veriyorsun. Umumi tuvaletlere ise kesinlikle girmiyorsun... Eğer bunları yaparsan sana bulaşan bakterileri 5 seneye kadar yenebilirsin. Yapmazsan 1 haftaya kadar ateşler içinde yanarak öleceksin. Dikkat et kendine. Bir de terli terli su içme.[signature][hline]U-D-O-R-K ":)" Garbage Dep dep diyon depemiyon ayayekokocambo, 29 Kasım 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Ne oluyo değil, Ne oluyor. Alıyomuş değil alıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bıraktım sigarayı hayata rahat[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 37 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 sigaradan gelcek zararların yanında ınsan dudagından gelcek bi mikrobun lafı bile edilmez diye düşünüyorum.[signature][hline]Prince of Darkness, your satanic highness Prince of Darkness the devilish serpent The dreaded Lucifer Prince of Darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Benim kürt arkadaşlarım da var çok da iyi insanlar hemde dostuz herşeyimi paylaşabilirim. Ama bu üstte ablattığım kişiler daha farklı orda burda gezen sigara değil esrar bile içen kızlara laf atan tipler ondan dedim :)[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin by Brigand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 O yanına gelen kürt değil de başka biri olsaydı eminim ki bu topic açılmayacaktı . Neden insanları kimliklerine göre yargılıyorsunuz ki ? Tenleri kara , zamanında devlet kurmak istemiş , bir kısmı ülkeyi bölmeye çalışmış diye hepsini hastalıktı olarak yargılamak çok iğrenç bişey . Yazdığın yazıyı şiddetle kınıyorum arkadaşım . Kürtler benim sigaramdan bir fırt aldı hasta olur muyum ? Get a life .[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 olmaz öyle şey.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Xaenin, 22 Aralık 2005 18:14 tarihinde demiş ki: O yanına gelen kürt değil de başka biri olsaydı eminim ki bu topic açılmayacaktı . Neden insanları kimliklerine göre yargılıyorsunuz ki ? Tenleri kara , zamanında devlet kurmak istemiş , bir kısmı ülkeyi bölmeye çalışmış diye hepsini hastalıktı olarak yargılamak çok iğrenç bişey . Yazdığın yazıyı şiddetle kınıyorum arkadaşım . Kürtler benim sigaramdan bir fırt aldı hasta olur muyum ? Get a life . konuyu açan arkadaşın bu maksatla açtığını sanmıyorum ama bu maksatla açtıysa sana +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 öpüşmeyle aids bulaşmadığı gibi mikropta kapmazsın..ama dudağında yara olmıcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: huun, 21 Aralık 2005 22:17 tarihinde demiş ki: gecmis olsun . en fazla 3 ay omrun var . [signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ''Kürt'' diye tanımladığın kişilerin senden ne gibi bir farklılıkları ve eksik yanları var ? Yapmayın şu olayı allah aşkına..[signature][hline]Gün doğdu hep uyandık Stadlara dayandık ..[b] [b]Msn İçin : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 sigara öldürür![signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Katılıyorum[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar