Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aa adam solakmış[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset
unforgetting what was made a bond so strong and ever so real...
The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath
i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
Mesaj tarihi:
size mantarlı mısırlı falan makarna tutoriali yapacaktım dün. sora baktım kamerada pil yok zaten gece olmuş uraşmiim dedim makarna yapmaya üşendim dierlerini yaptım yedim oh olsun =P bugün yapacaktım ama çok tokum yemek yapmak için. belki gece yaparım ama mantarları falan bitirdim dün kahretsin.[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

blog
Mesaj tarihi:
Allah mustakınızı versin.. nerden grdim buraya işten yeni geldim ve acimm.. simdi markete gidip kofte alıcam... Ekmekte.. Biber tursusu ile salatalık tursusuda.. sonra doru eve .. ( kesinlikle topuklar arka tarafımızdakı yuvarlak kısımlara degecek sekılde evın yolunu tutmalı ) neyse sonra yakacam ocaa atacam koftelerı sole bol salcalı bol tursulu bi kofte yapacam... Sonra resmini cekecem burya bırakacam.. Inat deılmı bırakacam.. du hele bi markete gıdemde..[signature][hline]Sabahları akşamlar doğurur,
Gün ışığında yanan kızıllığı yaşatır mevsimler,
Bir mavi perde olur ellerim;
Merhaba der yaşayan ölülere.............
Mesaj tarihi:
abi ağzım sulandı...fastreload kafam girsin demekten kendimi alamıoyorum...canım çekti ılaaaaaan![signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
abi yapmışsında o ekmeğin içinde ki güzelim köfte domatesin üstüne ketçaapp dökülür mü ya ama yapalıım bunu ztn şimdi trapt kardeşimizle snn taktiinle hazırlıoruz :D
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Ketçabı çok severim ama domates koyarsan gerek kalmıyo...

Yani domates+ketçap gereksiz bişiy. İkisinden birini koysaydın bence

Ya domates+soğan+salatalık turşusu koycaksın yada ketçap+mayonez+hardal...

Buarada sıvı kaybından ölcem heralde... Baya bi salya aktı[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bu thread hala burdamı ya..
Bende yemek tutoriallerime geri döneyim de görün sis..[signature][hline]I still feel the pain..
I still feel your love..
I still feel the pain..
I still feel your love..

Mesaj tarihi:
ehe hakkaten burdaymış bende şaşırdım ehe
yukarda çıktı zart diye mesajınız var ibaresi :)[signature][hline]FASTRELOAD
Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...