druenler Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bu oyunu bir turlu calistiramadim. farkli java versionlarindan farkli cozunurluge kadar her kombinasyonu denedim (hatta ip sorunu olabilir diye proxy felanda denedim). bikac arkadasa daha soyledim ayni sekilde onlarda giremedi. herhangi fikri olan var mi?[signature][hline]Nick: Roguenler Lvl: 6x Nation: Orc Server: Diez Status: Satilik bedava kosp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 yok mu hic oynayan rs?[signature][hline]Nick: Roguenler Lvl: 6x Nation: Orc Server: Diez Status: Satilik bedava kosp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Girebilsek oynayacağızda giremiyoruz :lol:[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Tüm javaları teker teker deneyip. İe de firefox da netscape de denedim. Yok abi bende giremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 edit: prd benim bahsettiğim planescape ti karıştı :D [Bu mesaj BioHazarD tarafından 25 Kasım 2005 18:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 yahu serverlar tiklim tiklim. nasil oynuyor bu herifler.[signature][hline]Nick: Roguenler Lvl: 6x Nation: Orc Server: Diez Status: Satilik bedava kosp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Bence kandırıyolar bizi,orda kimse oynamıyo,tribe girelim diye yapıyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Budur dimi hata? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bunuda biliyorum :-P aynı hatayı ben ve bi arkadaşıma da vermişti..[signature][hline]Satılık GuildWars Serial Key(account) İlgileniyosanız PM Atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 allahim resimde gorunce bile deliriyorum. evet ta kendisi.[signature][hline]Nick: Roguenler Lvl: 6x Nation: Orc Server: Diez Status: Satilik bedava kosp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 hehe yıllarca denedim bende hep aynı muhabbet. yok böle bi oyun bence kekleniyoruz :))[signature][hline] smiling in the midst of the moor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 There are currently 124335 people playing! Reklam falanda almış çok güzel.Daha bi merak sardı bak kimse giremeyince :p Eğer cidden yalansa tam dumurluk bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 türkiyeyle alakalı olabilir. belki bazı ülkelerin girişleri kapalıdır.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Proxy deniyim içimde kalmasın madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Ben bunun nasıl olacağını biliyordum da unuttum hatırlaynca yazarım ayarları :P ama internet özelliklerinden bişiler yapıp bi kaç şeye izin veriyorduk sanırım yanlış hatırlamıyorsam :)[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Aynı hatayı bende alıyorum.Bulabilirsen iyi olur şu ayarı :-) Meraktan iicene hırs yaptım :P[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar..Listem Efsane topic La Gazette De Lo İnternetto ' nun yazısına göre " Türkiye de internet bağlantıları min. 100mb ye yükseltilecek fiyatıda 31 ytl olacak . Bana bu bağlantı çok diyen kullanıcıları da düşünen TT onlar için 2mb ve 4mb gibi düşük bağlantı hızları brakacak ve bu bağlantıları almak isteyen kullanıcılarına değeri 2000$ olan bilgisayar verecek . Bu düşük tarifelerin fiyatlarıda 10 ve 13 ytl olacak . " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: BeIlow, 26 Kasım 2005 09:12 tarihinde demiş ki: Ben bunun nasıl olacağını biliyordum da unuttum hatırlaynca yazarım ayarları :P ama internet özelliklerinden bişiler yapıp bi kaç şeye izin veriyorduk sanırım yanlış hatırlamıyorsam :) hmm eger bunun gibi bi sorunsa cozulur. ama error mesajindan da bi halt anlasilmiyor. herifler bastan savmislar. "user oyuna girerse oynasin, giremezse direk su gif'i cikart" gibi bi code yazmislar.[signature][hline]Nick: Roguenler Lvl: 6x Nation: Orc Server: Diez Status: Satilik bedava kosp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Beilow sen hiç girebildiğine eminmisin :D Proxyde yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 su an oynayan yabanci bi arkadas buldum. sanirim bi cozum gelecek :P[signature][hline]Nick: Roguenler Lvl: 6x Nation: Orc Server: Diez Status: Satilik bedava kosp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 port ayarlarini yapmalisiniz... bende gayet iyi caliiosior .. =)[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Runescape rullaz dır.Oyun smilasyon gibi.Tabi savaş falanda var :) Kablonet kullanıcıları sun javayı yüklese girebiliyorlar.Bende adsl var şu an o sorun ile uğraşıyorum :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Alis, 06 Aralık 2005 11:08 tarihinde demiş ki: port ayarlarini yapmalisiniz... bende gayet iyi caliiosior .. =) sunu biraz acarmisin?[signature][hline]Nick: Roguenler Lvl: 6x Nation: Orc Server: Diez Status: Satilik bedava kosp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=162434 said: Stykx, 06 Aralık 2005 04:27 tarihinde demiş ki: ben girdim oyunada cok pek begenmedim dru bunlar runescape in adamları,planlı herşey,ortada bi komplo var.harcanıyoruz bak söliyim.[signature][hline]SAÇMALIYOSAM UYAR BENİ Buzkiprisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 valla arkadas bayagi eskilerinden, bu gmlerle felan msn muhabbetinde bi adam. benden neler yaptigimi, isp'leri vs.. cok genis bilgiler istedi bende yolladim. msn'den felan sormayacam dedi bilgilendirmem lazim diye, yani ciddi bir sekilde konusacak. acin portlari! durduramazsiniz! turkiye geliyor!!! (bu gokdeniz neredeee var ..)[signature][hline]Nick: Roguenler Lvl: 6x Nation: Orc Server: Diez Status: Satilik bedava kosp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Ses yokmu hala?[signature][hline]Hepinizi teker teker dövmek çok zaman alacak. O yüzden hepinizi beraber dövücem. Buzkiprisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar