Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warlock'un nesi olsun

safran

Öne çıkan mesajlar

1. valla magelerin o 10 kaplan gücü kaldırılsın . mübarek conan gibiler.
2. warlokların aşk iksiri kaldırılsın
3. rogue ların o 2000 lik vuruşları ve 3 saat süren stun edişlerinin izleri bile kalmasın
4. warriorlar da bi değişiklik yapmaya lüzum yok
5. druidlere de laf yok
6. horde paladin olmadığı için bi alıp veremediğim yok
7. shaman zaten şamar olmuş yazık ne diyim
8. EN ÖNEMLİSİ hunterlara biraz önem verilmeli bence.
uzaktan çakarsa çakıyo başka hiç bi halta yaradığı yok grup pvp sinde.

ya itemların armorları arttırılmalı yada yeni vuruş özellikleri getirilmeli. bi hunter 20 kez 150 vurup 1 kez 1700 vuruyosa arada da ayıp olmasın diye 300 400 vuruyosa (talentlarda ve itemlada bi sorun olmadıgı halde) e demekki hunterlar bu alemin cort diye 3 vuruşta yere serilenlerinin başını çekiyo demektir.

Bakmayın siz Battlegroundlarda sıralamalarda hunterların üst sıralarda yer almasına.
Beleşçi forvet futbol oyuncusuda en cok gol atan futbolcudur. ama 2 li mücadeleye geldiği zaman bi iş beceremez.
çünkü o güç yoktur.
özetle hunterların bu ezikliklerine bi çözüm bulmalılar 1 şekilde.

genel eleştiri:
-elflerin o kulaklarını azcık traş etsinler

-gnomelar pvp de görülmüyo azcık kilo aldırsınlar

-undeadleri tümüyle oyundan kaldırsınlar iskelet koysalar daha uygun olurmuş

-taurenler rejime girmeli

-orcların kamburlukları giderilmeli

-insan ırkının erkek olanları tam bir gay gibi dans ediyo ve aynen bi homoseksüel gibi koşuyo. daha delikanlı bi imajları olmalı.

-elflerin dans edişleri (erkeklerinin) micheal Jackson tarzı hepınızın bildiği gibi. elfler daha cool olmalı . ne o öyle moonwalker gibi ya

-stun sırasındaki yürüyüş olayı daha bi beter.
eşcinseller yürüme yarışmasında gibi görünüyolar.

-dwarflar herhalleriyle süperler!!!!!

-troller de iyidir.

-elflerin binek kaplanlarının kıç kısmı çok küçük. koca bir kafa ve küçük bi kıç kısmı olunca görüntü kirliliği yaratıyorlar.
sinir bozucu.

-humanların atları karşıdan bakılınca origami sanatının en güzel örneklerini bizlere yansıtıyo.
atlara üstten biraz baskı uygulamak lazım . sanki kamyon altında kalmış gibiler.

-taurenlere daha büyük bi hayvan bulamamışlarmı. hep merak ettim ama bi cvp bulamıycagım ıcın fazla bi yorum yapamıycam.

1 yılda gözüme çarpan bazı sinir bozucu şeyleri yazmaktan çok mutluyum .
saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi hunterlar yeterince buff yediler ztn.En zorlu rakibim hunter şu anda bir druid olarak,Adama vuramıyorum ki feign death+trap bayıyor bı yerden sonra.
Ayrıca,survival gitmiş hunterdan ağzıma sıçıyor resmen.Yani adamın yanına gitsen ayrı gitmesen ayrı.
Tamam marksman olanlara buff gelebilir,
ama survivalları nerflesınler bıraz.[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten

ondan sarisin ftw
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Phlox, 22 Aralık 2005 21:01 tarihinde demiş ki:
kusura bakma da 1 yılda classlar hakkında hiçbirşey öğrenememişsin :)

nedir olay yani ? hepsi dengelimi ? yoksa her biri bir diğerine üstünlük mü sağlıyo?
anlaması zor deil zaten karşılaşınca bi ırkla neyin ne oldugunu anlıyosun.
Druidlerle karşılaştığımda eğer tam techizatlıysam zorlanmıyorum. shamanlarla da bi sıkıntım olmadı.
ama magele karşılaştıgımda 3 vuruşta gidiyorum.
warriora karşı zaten bi üstünlük sağlamaya çalışmam saçma olur
bunun nesini anlamamışım anlamadım. hersey zaten ortada.
eger yanlışsın diyosan o zaman hunterın çok güçllü oldugunu düşünüyo oldugunu düşünmeye baslıycam. yada tam olarak bi acıklama getırırsen ona gore bı cvp yazabılırım.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Suark, 22 Aralık 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
ya abi hunterlar yeterince buff yediler ztn.En zorlu rakibim hunter şu anda bir druid olarak,Adama vuramıyorum ki feign death+trap bayıyor bı yerden sonra.
Ayrıca,survival gitmiş hunterdan ağzıma sıçıyor resmen.Yani adamın yanına gitsen ayrı gitmesen ayrı.
Tamam marksman olanlara buff gelebilir,
ama survivalları nerflesınler bıraz.

marks için eleştirdim hunterı evet ...
survival ı hiç denemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ferhat, 22 Aralık 2005 21:00 tarihinde demiş ki:
1. valla magelerin o 10 kaplan gücü kaldırılsın . mübarek conan gibiler.
2. warlokların aşk iksiri kaldırılsın
3. rogue ların o 2000 lik vuruşları ve 3 saat süren stun edişlerinin izleri bile kalmasın
4. warriorlar da bi değişiklik yapmaya lüzum yok
5. druidlere de laf yok
6. horde paladin olmadığı için bi alıp veremediğim yok
7. shaman zaten şamar olmuş yazık ne diyim
8. EN ÖNEMLİSİ hunterlara biraz önem verilmeli bence.
uzaktan çakarsa çakıyo başka hiç bi halta yaradığı yok grup pvp sinde.

ya itemların armorları arttırılmalı yada yeni vuruş özellikleri getirilmeli. bi hunter 20 kez 150 vurup 1 kez 1700 vuruyosa arada da ayıp olmasın diye 300 400 vuruyosa (talentlarda ve itemlada bi sorun olmadıgı halde) e demekki hunterlar bu alemin cort diye 3 vuruşta yere serilenlerinin başını çekiyo demektir.

Bakmayın siz Battlegroundlarda sıralamalarda hunterların üst sıralarda yer almasına.
Beleşçi forvet futbol oyuncusuda en cok gol atan futbolcudur. ama 2 li mücadeleye geldiği zaman bi iş beceremez.
çünkü o güç yoktur.
özetle hunterların bu ezikliklerine bi çözüm bulmalılar 1 şekilde.

genel eleştiri:
-elflerin o kulaklarını azcık traş etsinler

-gnomelar pvp de görülmüyo azcık kilo aldırsınlar

-undeadleri tümüyle oyundan kaldırsınlar iskelet koysalar daha uygun olurmuş

-taurenler rejime girmeli

-orcların kamburlukları giderilmeli

-insan ırkının erkek olanları tam bir gay gibi dans ediyo ve aynen bi homoseksüel gibi koşuyo. daha delikanlı bi imajları olmalı.

-elflerin dans edişleri (erkeklerinin) micheal Jackson tarzı hepınızın bildiği gibi. elfler daha cool olmalı . ne o öyle moonwalker gibi ya

-stun sırasındaki yürüyüş olayı daha bi beter.
eşcinseller yürüme yarışmasında gibi görünüyolar.

-dwarflar herhalleriyle süperler!!!!!

-troller de iyidir.

-elflerin binek kaplanlarının kıç kısmı çok küçük. koca bir kafa ve küçük bi kıç kısmı olunca görüntü kirliliği yaratıyorlar.
sinir bozucu.

-humanların atları karşıdan bakılınca origami sanatının en güzel örneklerini bizlere yansıtıyo.
atlara üstten biraz baskı uygulamak lazım . sanki kamyon altında kalmış gibiler.

-taurenlere daha büyük bi hayvan bulamamışlarmı. hep merak ettim ama bi cvp bulamıycagım ıcın fazla bi yorum yapamıycam.

1 yılda gözüme çarpan bazı sinir bozucu şeyleri yazmaktan çok mutluyum .
saygılar

Hunter kral oldu sen ne diyosun ayrica elestirilerin rezalet sen bu oyunu birak git KO felan oyna hic bisi den cakmiyosun...
Bide class in osu busu kaldirilsin diyosun o zmn oyun Ko ya döner....[signature][hline]Yakında gelicem....Öküz gibi gelecem....

Fear leads to anger.Anger leads to hate.Hate leads to Suffering...
Sosyal ağlarda paylaş

senin nasıl oynadığına ve hangi karakterle oynadığına bağlı olarak değişir bu. bütün classların kabul ettiği şeyler de var, mesela hunterların ve druidlerin revamptan sonra gayet güçlü olduğu, warriorların endgame itemlarla çok güçlü olduğu vs :)

bir classla oynadıktan sonra anlıyorsunuz sadece overpowered olup olmadığını, kendi classım için konuşursam 2-3 bug fix dışında birşey ihtiyacımız yok. 4k hp ve leather armorla warrior gibi gelip saldırmamızı beklemiyorsunuz herhalde ? o 2k dediğin şey ambush ve sadece stealthtan yapılıyor, o vuruşlar veya stunlarımız olmasa hiç şansımız olmaz.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist
It's actually a popular misconception that everyone was a noob at some point. Some of us were just born pro.

[Bu mesaj Phlox tarafından 22 Aralık 2005 21:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hunter kral oldu sen ne diyosun ayrica elestirilerin rezalet sen bu oyunu birak git KO felan oyna hic bisi den cakmiyosun...
Bide class in osu busu kaldirilsin diyosun o zmn oyun Ko ya döner....

Bana eleştirilerimin rezalet olduğunu söyleyenin beni eleştiriş tarzının benim uslubümden daha iyi olduğunu söylemek biraz zor sanki.

bunu da bi atasözüyle pekiştirmek isterim.
"dinime küfreden müslüman olsa."

ayrıca çek git şunu yap bunu yap diyebilcek bi cürreti kendinde hangi hakla buldugunu da merak ediyorum ama ben yeterli cevabı verdiğime inanıyorum...
sonuçta oyunun beni rahatsız eden bölümlerini eleştirdim ben.
oyun hakkındaki eleştirim senin bi yanına mı dokundu da sinir ve hırs yapıp salya sümük cevap verirsin be arkadaşım.
neyse fazla uzatmaya gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Puahah ferhat abi helal valla o kadar kasıp yazmışsın ama yazının içeriği alakasız nerde kaldın abi sen us closed beta zamanlarındamı? Rogue stunlock olayı için yetenek ister öle herkes stundan çıkarmadan kesemez, mage nerde 10 kaplan gücünde, hunter malee de neden güçlü olsun? gibi şeyler demek istiyorum sana
Sosyal ağlarda paylaş

Neyse klasiktir nerf shaman....
Bide resistlerle bi oynamak lazım aslındada neyse şimdi o iş yine kasar dengeler kayar...
Hunterları biraz daha güçlendirsinler bence olay kaantır sıtrayka dönsün...Herkes hunter açar nerf olayları biter...
...Ehm...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

yau bırakın ya. patch note'a döndü :D

pyro ---> nucleer bomb
shadow bolt ---> gas bomb (gaz bombası, zehir bombası gibidir, ortamdaki herkesi boğar sadece camlar kırılır)
vb...[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

Penth dogru soze ne denir.Hll olsun guzel cevap gelmiş.Şu an dengelerdeki sorunalrdan biride resist olayları bence onlara bir el atılma zamanı geldi aslında... Bilmiyorum dikkatinizi cektimi ama druidler ayı formundayken daha cok resist yapıyolar.Alakasız bir mantık ama çok karşılaştığım olaylardan biri.Belkide sadece tesadüften ibaret kim bilir.

Ayrıca Ferhat arkadaşım hunter uzaktan o dmgleri gorurken yakındanda o dmg lerimi gormesini istersin?O zaman talent kavramına gerek yok yani de :) herkes hunter olsun...

uzaktan çak sen 1700 leri yakına geldimide bi execute vur yeter dimi başka bişi istermisin?

[Bu mesaj silent tarafından 22 Aralık 2005 23:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hunterin aimed shoot u Armer a göre olsun tek cıkar yolu o yüksek armor daha çok hasar alirken düşük armor ortalam alsin misal
paltelia dama 1k civari critlior mageye demo olyan warlock a 2k civari armor a göre yapsinlar
herkeze 1k caksin hepimiz mutlu olalim
+
Viper sting nerf!
277 mana 2 nsyde bir e setli adamda var 5.5k civari hp neyle kescen.
+
Fire resistanceyi de frost gibi yapsinlar dmg düşürmesin.

*hayal kurar*[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Signature Avatar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...