Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eberron Campaign Setting


nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Eberron hakkında bir topic var biliyorum ama benim ihtiyacım farklı. Acilen Eberron Campaign Setting'e ihtiyacım var e-book olarak. Nereden e-book bulunur bilmediğim için de danışayım dedim.

En azından Warforged'lar hakkında geniş bilgi bulabileceğim bir link verebilir misiniz? Eberron'da yeni bir oyun oynamaya başlıyoruz, warforged warrior oldum. Ama karakterimin kişiliğini yaratmak için detaylı bilgiye ihtiyacım var. DM kitabı ödünç vermedi ben de Paticik'e danıştım. Yok mudur oynayan, bilen falan?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ha eberon oynamak istiyen bir kişi gördüm ilk defa

ben zamanında shareaza da görmüştüm ama....


aslında wizards ın kedi sitesinde emin ol işine çok yarayacak bir çok makale bulacak sın o robotalar dahil, yine sanırım ama ben kesin öyle bir yazı warforge ile ilgili gördüm ama...

kurallara filanda kısaca değinirler zaten...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sevilmeyen diil de biraz itici geliyo sanki bu eberron olayi ozellikle eski oyunculara. bir miktar kozmolojiden kaynaklaniyo biraz da herbiseyi koyalim muhabbeti yuzunden corba olmasindan galiba.

misal planescapede de mechanus vardir. modronlar ve bilimum bio-mekanik ucubik bulunur orda. acheronda da warforged benzeri biseyler bulursunuz mutlaka biraz bakinirsaniz. olay o diil yani =)[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bana biraz insanlar sevsin satın alsın diye yaratılmış bişey gibi geldi. zaten yarışma falan yapıp bunu seçmişler aradan. wizards dünya yaratacam diye kasmıyo bile. atraksiyon olsun diye konulmuş çok şey var.
ondan itici geliyor. pdfsi vardı sanırım bence upload edebilirsem ederim[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
dilinizden utanmayın!
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh valla eğer fantastik ve mekanik öğelerin bir arada olacağı bir oyun oynayacaksanız Arcanum oynayın masaüstünde.Kuralları bilmek için oyunu bir kez etraflıca oynamanız yeter.En az FR kadar kapsamlı bir dünya ve en az da DL kadar epic.Mükemmel bir oyun.Arcanum mmorpg yapsalar aynı grafikleri koysalar aynı sistem aynı harita olcak deseler ; ayda 30m isteseler oynarım.Arcanum bağımlısıyımdır.4 sene oldu nerdeyse hala kurar oynarım hala da ufak tefek detaylar özellikler güzellikler bulurum oyunda.Neredeyse sonsuz çeşit karakter ve kişilik var oyunda.
Misal evinden dışlandığı için kendini doğadan somutlamış teknoloji aşığı elf olursunuz rpg oynarken ; elinizde tüfek sırt çantanızda dinamitiniz.Belinizden shocking axe'ınız sallanır.Biraz da büyü beceriniz vardır atalarınızdan kalan...Doğruca Tarant'a dalar köşedeki kahvehanede sıcak kahvenizi yudumlarsınız.Daha sonra sokağa çıktığınızda birisi size lağımlara yüzüğünü düşürdüğünü söyler...Siz de bana ne gir kendin al dersiniz.Adam cak cuk eder.Siz de tabii.Sonra belinizdeki axe'la adamı şok edersiniz...Guardlar gelir.Pistolleriyle size ateş etmeye başlarlar.Siz ise lağım kapağından aşağıya atlayıp mekanı terkedersiniz...mır mır mır...Arcanum işte sonsuz olanaklar dünyası :) Bu işi oyunda yaptım.Sadece basit bir bul-getir göreviydi.[signature][hline]pff aklıma yazcak bişey gelmiyor...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arcanum'da büyü nadirdir.Bu yüzden de kıymetlidir. :)

Genel oldu ama güzel bir deyiş bence.Arcanumda büyü her yerde var.Hatta dikkat eersen cüceler büyü kullanıyorlar bir kaç yerde.Whellstone girişindeki ilüzyon,stone elementaller vs.

Hem oyunun en kişilikli karakteri Virgil'de büyücü dikkatini çekerim :) .I can't believe it sözlerini hala unutamadım biliyor musun? (hani şu oyundaki ilk sözler)[signature][hline]pff aklıma yazcak bişey gelmiyor...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Banada ilk başta garip gelmişti ama bi kere dm liğini yaptıktan sonra bayaa ısındım eberron a.
Kendi yazarlarının deyimiyle teknolojiyle büyünün karıştığı bir yer değilde, büyünün direk teknolojinin yerine kullanıldığı bi dünya.
En çok hoşuma giden adamların bizim yıllardır diğer dünyalarda bize saçma gelen şeylere el atmaları oldu.

Sende dc varsa rahat bulursun.yanılmıyosam torrent sitelerinde de vardı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

saçma bulunan olaylara el atmayı açabilecen mi?
merak ettim de[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
dilinizden utanmayın!
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İlk aklıma gelen alignment sisteminin özgürleştirilmesi.Evil deity nin good cleric i felan...Biz zaten eberron dan öncede alignment olayını iyice sallamıştık.Bence alignment sisteminin bu hali iyi oldu...
Bunun yanında epic lvl karakterlerin olmadığı (epic CR li yaratıklar,dragonlar felan hala var) bi dünyada oynamak güzel bir değişiklik oldu.Faerun u çok severim ama epic karakterlerin çok fazla olması bi eksi bence.
Npc class ların sıkça kullanılması güzel olmuş.Temple a gittiğinizde içerde 5-6. lvl adeptler olunca 9. lvl clerici oynayan adamın karakteri başka bi karizma kazanıyo.
Büyünün teknoloji niyetine kullanılması hoş olmuş.Bu tür bi gelişme bana mantıklı göründü.

Ama dediğim gibi bunlar bana ve bi kaç arkadaşıma güzel görünen noktalar.beğenmeyenler olabilir.
Sonuçta bu bir oyun nasıl eğlenceli buluyorsanız öyle oynarsınız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...