NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 SeLamLar.. Bir kaç arkadaş Call Of Duty 2 oynuyoruz oynasana.com serveri üzerinden.Fakat tabelaya baktığımızda hayrete düşüyoruz.Herkes 40-50 pinglerle oynarken bizim pingler 200 lere vuruyor.Cafe felan değil hepimiz evimizde oynuyoruz.Günlerdir bu sorunu araştırıyoruz fakat bir çözüm bulamadık.Genelde sistemlerimiz benzer. p4 2.0 1gb ram Geforce 5900 üstü ekran kartları Hemen hemen bu sistem ve üstü sistemlerimiz var ve hepimizde 512 k sınırlı internet var.Bütün firewall ve koruma programlarını (Hatta güvenlik duvarını bile) kaldırmamıza rağmen neden ping sorunu yaşıyoruz anlamıyorum.Hiçbirimizde trojan vb şeyler yok defalarca kontrol ettik. Lütfen bunun cevabını bilener varsa yardımcı olsunlar. Şimdiden Teşekkürler.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Diğer oynayanlara oyun içinde sorsanız belki çözüm bulabilirsiniz.[signature][hline]msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 sistem ile pingin hiçbir alakası yok öncelikle onu belirteyim. port açın modemlerinizden call of duty için.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 fistan güldürme beni oyun oynarken tabikide sistemde önemli oyunun akıcı olması gerekir ping olayına gelince oynasa.com a güvenme başka bir server deneyin olmadı dedikleri gibi port açmayı deneyin ama bi işe yaracağını pek sanmıyorum onun haricinde belki interneti sömüren spy bulaşmıştır[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Sistemin pingle alakası yoktur!Sistemin oyunun akışı ile alakası vardır! Port PC otomatikmen açmış zaten açmasa oyuna hiç bağlanamasın burası tamam. Bence problem Serverdan kaynaklanıyor..Sizin bağlantınız iyi ama bağlanmaya çalıştığınız server ne alemde acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: xlaidehlevar, 21 Aralık 2005 22:30 tarihinde demiş ki: fistan güldürme beni gül abi napiyim :) sistem ile pingin alakası yoktur dedim ben sen oyun akıcı olması için hede hödö diyosun :) pingin 50 olur ama makina hareket etmez mesela haha.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 atıp tutma fistan senin klavyede bastığın tuş kadar test yaptım ben bilgisayarlarda fps arttıkça işlemci rahatlar ve ping düşer bilmiyorsanız susun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ping nedir bi tarif edermisin ? :) şüpheliyim bu konuda.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi [Bu mesaj Fistan tarafından 22 Aralık 2005 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 sanırsam akıllıca programlanmış bir oyunda sunucu bağlantısı ile ilgili işlemler grafiklerden vs. den öncelikli olarak işlenir. yani yavaş işlemcide öncelikli kaybın pingden değil, grafikten yani fps den olur. (ha belki winmodem denen eski dial up da böyle bi sorun olabilir bilemiyorum, zira onlar bi ton işi işlemciye yıkıyordu.) soruya dönersek, birincisi oyun oynarken arkada açık program olmasın, misal msn sorun çıkarıyor, download/p2p olmasın, windows updateleri kapat, haber siteleri falan zinhar açık olmasın zira gerzekler refresh ederken oyun kafayı yiyor, firefox falan update var mı diye bakıyor o da can sıkıyor. sonra bilgisayarı spyware/anti virüs programlarıyla tarat onlar da veri aktarımı yapıyor kendi şirketlerine.. bi de oyun içindeki ayarlar var onları kendine bağlantına uygun ayarlaman gerekli eğer cidden kötü ayarlandıysa belki o şekil bi ping verebilir.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 23 Aralık 2005 02:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Önce Call of Duty 2 ve 512k adsl için /rate 25000 uygundur, oyunda konsoldan bunu yaz. Problemin nedenine gelince, modem, trojan gibi upload yapan şeyler, telefon hattın olabilir. Büyük ihtimal telefon hatlarının kötülüğünden sorun, çünkü trojan/spyware bulamadım demişsin, modem de en fazla 5-10 ping etkiler. ben 512k adsl ile 20-40 ping arasında ve paket kaybı olmadan oynuyorum oynasana serverlarında, ama arada herkesi etkileyen lag dalgaları oluyor.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 fps arttıkça snaps yani sn'de serverdan alınan frame miktarıyla bizim makinemizdeki fps miktarı arasındaki ucurum artar, böylece ping düşeceğine yükselir bile, bir şeyler bilip de yazalım. Mesela kendin bunu görmek için Q3 mp oyna, maxfps'yi 300 yap, ekran kartın çok kötü değilse 300 fps'yi görürsün ama pingin haraket ettikçe artar, tabii serverlarda %99 125fps sınırlı oluyor ama ararsan sınırlama olmayan bulursun belki :).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball [Bu mesaj Silphatos tarafından 23 Aralık 2005 03:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Kaskepesky indirin belki bi trojan falan spyware falan girmiştir. Benim de soldatta bile 250 ping falan oluyodu. Onları kurup elemanları silince Alet düzeldi..[signature][hline]Norolim Asfaloth! www.antipopvideos.com A Elbereth Gilthoniel, silivren penna miriel o menel aglar elenath! Na-chaeredpalan-diriel o galadhremmin ennorath, Fanuilos, le linnathon nef aear, si nef aearon! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hepiniz kafadan atıp tutturmaya çalışıyorsunuz mesela düşünün aynı firmanın 2 ayrı oyununun server ı war mesela counter strike diğeri de doom 3 olsun emin olun arada en az 5-20 ping lik fark olacak çünküdoom3 doğal olarak daha çok zorlayacağı için işlemciyi ping de artacak her neyse siz yine kendi kafanıza göre ama bi bakın en azından bi deneyin bakalım gerçekten dediğim gibi mi yoksa sizin attığınız gibimi lütfen burda gelip de bu işin içinde olanlara en azından bilmediğiniz konularda biraz saygı gösterin neyse bu forum artık bitti nasıl biliyorsanız öyle yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: xlaidehlevar, 23 Aralık 2005 14:10 tarihinde demiş ki: hepiniz kafadan atıp tutturmaya çalışıyorsunuz mesela düşünün aynı firmanın 2 ayrı oyununun server ı war mesela counter strike diğeri de doom 3 olsun emin olun arada en az 5-20 ping lik fark olacak çünküdoom3 doğal olarak daha çok zorlayacağı için işlemciyi ping de artacak her neyse siz yine kendi kafanıza göre ama bi bakın en azından bi deneyin bakalım gerçekten dediğim gibi mi yoksa sizin attığınız gibimi lütfen burda gelip de bu işin içinde olanlara en azından bilmediğiniz konularda biraz saygı gösterin neyse bu forum artık bitti nasıl biliyorsanız öyle yapın Bunun ping ile değil, senin download miktarınla alakası var... Yani sen download yaparken oyun oynamaya kalkarsan netten, ping yükselir. Çünkü o anda sunucudan sana gönderilen veriyi alacak hat açıklığın yoktur. Doom 3'ün grafik özellikleri yüksek olduğu için, tabi ki stabil bir sistem için CS'den daha kastırıcı olacaktır. Ama bunun Ping ile zerre kadar alakası yok. Önce biraz teknoloji, internet, network gibi şeyleri öğrenelim, yoksa çocuk mantığı yürütelim gerçeklerden sıkılınca... FPS artınca sistem rahatlar teorisi de çürüyor böylece... Çünkü fps artınca, her saniyede indirmen gereken -sunucudan alman gereken- veri miktarı artar. Bu da gene hattında darboğaz yapar. yani sadece senin yazdıklarınla oynayarak, hem senin dediklerini senin saçmaladıklarınla çözüme kavuşturmuş, hem de olayı anlatmış oluyoruz. Belli aralıklarla konuş ama sen, başka başlıklarda da komik olmuştun =)[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 xlaidehlevar, arkadaşım oyunlardaki ping değişimi oyunun motorunun netcode'unun stabilitesine ve nasıl yazıldığına bağlıdır. hiçbir şey bilmiyorsun konuşup durma sinir etme bizi.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball [Bu mesaj Silphatos tarafından 23 Aralık 2005 17:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 selam, Silphatos seni sakin olmaya davet ediyorum ;) saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 selam, ama para abi eleman atıp tutuyor, buna kayıtsız kalamam bap. saygılar.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar