aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Ben de unutulmuşum.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 bi an kendimi çok önemli hissettim saol.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Ayıpsın Sly-One Tabi Önemlisin.. Ama ßenı de Unutmu$lar :( Oysa Ne de güsel nickim vardı ah ahh :([signature][hline]ßuyrun buradan geçin.. | ßi kere tıkla noLur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyagi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 benimkide burada yok valla olmadı bööle bea ama arastırman için tesekkürler[signature][hline]ddr2621 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 benim gibi bi 7 bayanlı playboy u unutmuşunuz...:-p[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ünlü oldum.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 lan puşt nerdeyim lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Sakin...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 "listede ben yokum" ve "beni unutmuşsun" diyenler; menemenci Cintonik Loli-pop Polly fastreload Guzin_Abla Private Rush Azure_Knight SmoLaFein nba unac beybin Half_Cow B0nzi HocaEfendi ShadowFury aktiftablet miyagi Lexius Masteis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: Cintonik, 08 Ekim 2005 18:39 tarihinde demiş ki: ben yokum haha seni komple özel bi kafese koymalılar zaten :D:D:D:D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Jedi bu olayın anlamı nedir abisi?[signature][hline]Silent dance with death... Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki: Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 abisi nicklerden populasyon tahlili yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: Solonor, 09 Ekim 2005 00:37 tarihinde demiş ki: Jedi bu olayın anlamı nedir abisi? bırakın adamı force ile bütünleşmeye çalışıo[signature][hline]Günün doğuşu hiç bu kadar güzel olmamıştı.. Sıradan bir hikaye.. Lonely Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 forumun en entrasan nicki olarak ben niye yokum :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 en sallama ve en tembel nicklerinden biri olarak ben de girmek isterim o halde... dasaaa dasaaa dasaaa[signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 09 Ekim 2005 00:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 darılanlar listesi de yap, bası cekicem[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 benim nikimi nerden aldığımı bil sana 100 dolar[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 istatistiki bilgi veriyor adam nesi kötü :)[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Sovereign: 1.Jaguar modeli 2.ing. egemen, kendi başına hakimiyet süren, başkasının tahakkümü altında olmayan 3.uss enterprise-e nin mensup olduğu federasyonun gelmiş geçmiş en iyi gemi sınıfı. 4.abd'de ulkenin kuzeydogusuna yayilmis bir banka adidir ps:feci sözlükten c/p yaparım[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... [Bu mesaj kingpin tarafından 09 Ekim 2005 02:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Bu listenin amacı nedir ? Girmek için mesaj felan atanlar varda, çözemedim.[signature][hline] Bağlılık, riyad, itaat etmek; bu üç zor fiili gerçekleştirmenin en şaşalı yolu, dervişin mürşidine sunduğu bir zarftır. Boş bir kağıt, bir kalem, bir de silgi. Kağıt ömür demek. Kalem ile silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek. Ben hiç azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel demek; istediğin gibi yaşat istediğin gibi öldür demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 "olm bana artisnik yapma anana söğerin bak!!" daki söğerin'i sovereign olarak mı yazdın yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ben hala yokum..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 adam boş iş arıyormuş bulmus[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 boş mesaj atarak sanki boş değilmişde bişiler peşindeymiş izlenimi vermekten iyidir be dory... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar