Jedi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 büyük-küçük harf leetgiller bLackcha0s AthleT EncorE DueLisT st0ker HalbadaR LoWNeR b1vRiP KoLCu ExecrabLe NuKe LathspeLL wEll BuiCk AshK LucifeL KaMoNJuK PiNg _TaYFo_ IsAbeLLa BoDrUmLu MeLoDu vaniLLe DoGMeaT SaBoTJ CaNNi DrFuNK UrZa ReDDoG DynamicK MeSh SavagE VipeR PrudenT NosFFeratu DiaBLeSSe CusTodeM crimS0n BlacKDagger BiTcH_oFBaT BioHazarD ElricCo UnOLaCoNoCo KaKsi DarKRideR CthuLhu full büyük,alt çizgili, sağına soluna alt çizgiligiller; Christoph_Vassel THARKAS Estel_Anorien SON_SAVASCI Liam_Lynch Arndiol_Vampir _mamut_ S_burti solo_ MOSAD Mum_Chamber Alexi_Septimus Eldar_Knight thug_life AMO Marl0_on Gothic_Angel LasT_SuRviVoR BADDAL orc_lord madam_bolam Kiraz_Kiz queen_of_blood _Rion_ TRA_GS Mr_Hand _SeRu_MeN_ _Dalamar_ BuRiAL_TR FRANCO slayer__ _black_angel_ Dark_Soul Al_Thar rakamsız olmaz diyenler; Darklord77 mulgear33 Agent_47 guide25 Antimodes52 gotzilla112 ronin_01 555 SnAke_15 slayer77 ad3m mert1014 evo5558 crudgel_05 yeahh1986 h1v raistlin14 uyarer05 DesPerado_4 Ghost1989 emre2372 yigito2005 demirbilek2 iki kelimeli bitişik yazanlar(haliyle ikinci kelime baş harfi büyükgiller); RedallHoor HellHound EmiReis OogieBoogie BlackRose LonelyWolf HawkEye ZaugnaKhaldun MagicGladiator ShadowFax KireiMerodii KenshinHimura BullDoG DifferentOne SadGamer DeadSouL microCosmo BabacumMostors SoulCube OhannesBurger KillJoy MartinLGore BonePART NightCrawler AcimasizKemal PatlicanMusakka tire(-) koyanlar Loli-pop Aron-Caldwell -Cleglaw- -Nae Aket-Atum Black-ice lullaby-kit Sly-One Visne-Suyu birde full küçük ve sadece başı büyük olanlar var. Çok fazla oldugu için yazmadım(yazamadım) [Bu mesaj Jedi tarafından 08 Ekim 2005 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Tersten okunanlar var bi de, mesela benimki nileppezdel = led zeppelin[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 oh be araştıramışlar beni :) güzel çalışma ama[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Güzel olmuş Bir de normal nickli olanları yazsaydın, hep tersleri yazmışın ahaha...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Ana ben kategorisiz kalmisim:)[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 buyuk adamin buyuk nicki olur.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ben yokum haha[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: birde full küçük ve sadece başı büyük olanlar var. Çok fazla oldugu için yazmadım(yazamadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 aaa benim nickimde yok ya..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: nileppezdel, 08 Ekim 2005 18:34 tarihinde demiş ki: Tersten okunanlar var bi de, mesela benimki nileppezdel = led zeppelin oh ben de bakıom bakıom ne bu nik diodum (=[signature][hline]Günün doğuşu hiç bu kadar güzel olmamıştı.. Sıradan bir hikaye.. Lonely Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 aryıca benimkide yok[signature][hline]Günün doğuşu hiç bu kadar güzel olmamıştı.. Sıradan bir hikaye.. Lonely Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Linç edin nickiniz yok diye lol[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 normalleri yaz yaz bitmez ya heh bu arada yazılanlar arasında patlıcanmusakka ve acımasızkemal var onları hiç görmemiştim :)[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 zamanın coktu heralde :)[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 nilep oha oha oha oha diyoprum sana bende okum oley[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 patlıcanmusakka =)))))))))))[signature][hline]Günün doğuşu hiç bu kadar güzel olmamıştı.. Sıradan bir hikaye.. Lonely Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 başında rakam olan kimse yoq mu[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ !!! www.edepom.com www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: THARKAS, 08 Ekim 2005 18:39 tarihinde demiş ki: buyuk adamin buyuk nicki olur. Seninki çığlık atan nick resmen ama ya. İrkiliyorum her gördüğümde THARKAAAS diye.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 benim gibisi yok :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Benim nickim yok diyenler mesajın sonunu okumuyor mu? ha üstteki kategorilerdeyseler eğer ekleriz sorun değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 tez mi hazırlıosun[signature][hline]Günün doğuşu hiç bu kadar güzel olmamıştı.. Sıradan bir hikaye.. Lonely Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 fast-reload ama eklemeyiniz gizemli olmayı seviyorum[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 uhuaeh küstüm sana :D Güzel geliştirilip küşe kağıda basmak gerek :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 sacmalamaya basladık iyice[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Lan! leetgillerden değilim ben! sadece bi 0 var diye yapılmaz bu insan evladına.Eskiden bLackchaos du ayıptır :([signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar