Brigand Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Babam lise son olduumdan adsli kapamıştı ben halbuki baba 29ytl ayda çok değil kapama dedim ama dinletemedim neyse işte bu ay dial-up'tan 100 milyon borç gelmiş 90'ı net ohh walla ii oldu sizle paylaşmak istedim şimdi ee napalım gibi cevaplar atmayın ("gerçi atmayın dediim için kesin bikaç kişi atar") :)[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin by Brigand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bi dahaki ay 250 getir 512 sınırsız adsl aldır :)))[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bende dasl almadan once 200 ytl fatura geldi almak zorunda kaldılar :)[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion Calia Und WarLock - EU Chromaggus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 fazla dialeri olan var mı arkadaşlar ? :-P[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin by Brigand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 otur össye çalış lisesonsan[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: fastreload, 22 Aralık 2005 17:28 tarihinde demiş ki: otur össye çalış lisesonsan çalışıyom mrk etme :) ama kuru kuru olmuyo arada bi iki size de selam çakmak lazım dimi :) sizle konuşabilmek için adsl alıyom bee kıymetimi bilin :)[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin by Brigand [Bu mesaj Brigand tarafından 22 Aralık 2005 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 aman dikkat pc elden gitmesin?[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 evet tek sorun o zaten, babam ev telefonunu kapatamaz adsl almazsa ya bilgisayar uçar ya böyle paraları vermeye devam eder. Ama kapattırmadan önce kapatma demiştim, kapattırdıktan sonra da al diye çok dedim yalvardım be. İnat etmiyorum daha ama bi edersem 300 ytl gelir direk fatura :) zaten hesaplı hat telefon bi noktadan sonra kontor ücreti aşırı pahalı.[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin by Brigand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 her ay öle gelirse sakat o iş.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
localize Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 hattımı faturalı yap demiştim babama yapmamıştı sevgilimi aramak için babam tatile çıktığında ev telefonunu kullandım 10 günde 789 küsür YTL fatura getirdim (: her trip attığında atıyordum 1 saat trip çekiyodum :D sonra babamla 1 ay kadar görüşmedim en son gittim yanına siniri geçmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 pirince giderken bulgurdan olmada.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 çık çık çok yazık gençliğin haline bak :) bende o zamanlarımda 250 ytl fln getirmiştim ama neyseki daha fazlasını kazanıyordum :-)[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- MMOTURK Online Oyun Tanıtımları 4- Ucretsiz Blog Hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 aynen 89ytl gelmişti bizede direk adsl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 2001'de 270 milyon fatura getirdikten sonra kablo internet aldırmıştım. Şimdi ADSL kullanıyom ama ailecek kablo interneti özlemiş durumdayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: localize, 22 Aralık 2005 17:40 tarihinde demiş ki: hattımı faturalı yap demiştim babama yapmamıştı *!'baba o sincapı istiyorum' mantığı aklına gelir*[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Bence bu yontemı deneme denedım bılıorum guzel degil bi garantisi yok :([signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki: OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Bende 16 yaşından beri faturalı hat kullanıyordum,millet nasıl olsa seninki faturalı diyip benden istiyodu telefonu isteyenede yok diyemıyosunuz cok fazla gelmeye ba$ladı vijdanen ben rahatsız olup kontorlu aldırdım zorlaa,allahım mal gibi bide zorladım :) babam napacan kullan işte falan diyodu ne salakmı$ım ya,şimdi eşşekler gibi pi$manım. benim gibi evlat bulunmaz heralde :)[signature][hline] www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ewt abı aynısı benımde basıma geldı faturalı hattı verdım mis gibi ayda 300 gelıodu ama neden bı sorun cok yardım sever bı ınsanım ben o zamanlar turkcell yenı kurulmustu :) destek cıkalım diye[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki: OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: Tcpip, 22 Aralık 2005 18:04 tarihinde demiş ki: çık çık çok yazık gençliğin haline bak :) bende o zamanlarımda 250 ytl fln getirmiştim ama neyseki daha fazlasını kazanıyordum :-) hey gidi dünler heyyy :P[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Benim babam hem adsl bağlatmamıştı hemde bilgisayarı kaldırmıştı. Çok şeker bi adam seviyorum kendisini.[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Ne kadar içten soledı sevgısını :) hanı baban yanında olsa bence sana bende seni derdi :)[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki: OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 asla adsl almak zorunda kalır diye bi mantık yok ona göre ayarlayın kendinizi, eğer alıyosa almak istediği için alıyodur sen 12312 ytl fatura getirdin diye değil bu konuda hiç dikleşmeyi nebnce :D[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu okuyunca bundan 3-4 yıl öncesine gitti aklım... Adsl türkiye çapında yayılmaya başladığında ben hala dial up ile sürünüyordum.Ve bundan 4 yıl önce tel faturamız dial up sebebi ile 250 - 300 tl geliyordu, düşünün ;) Ve her fatura geldiğinde adsl' e geçelim hem fatura kabarmasın hemde ben rahatlayayım diye defalarca söyledim, baskı yaptım aileme. Ama yok dinlemediler. Bi müddet daha dial up ile süründüm sonra adsl' e geçtim gittik turk telekoma başvuru formunu valide ile beraber doldurduk ;)[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Baya kücükken dial up zamanlarımda 450 milyon geldigini hatırlamaktayhım. O zamanlar telekomun faturaları zarf içinde gelmiodu..[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Annem kapatmıştı kabloyu bende dial-uptan 350 getirttim şimdi 256 :D:D:D:D o zmanlar aklım ermiyodu heraldeki ki akşam makroya bırakıyodum[signature][hline]Janitschar, 11 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki: Orkun konu dışının içine ettin gerçekten, o kadar da konu dışı değil burası ya. [Bu mesaj Mille tarafından 23 Aralık 2005 12:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar