Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyunu nerden indircem link pls

wIrus_hckr

Öne çıkan mesajlar

http://www.minasniribzisreteykoc.ru/

rus sitesi ondna öyle garip adi

valla[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 22 Aralık 2005 01:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

senin derdin oyun oynamak deil anlasılan hergun gunde 2 tane baslık acan kınaytcılardan bıktım uste sabitlenmis konu var kocaman yazıo kormusun gormuyosun yeni bi kullanıcı olmadıgında balonun olmadıgı için dusunuyorum e aramayı bilmiyomusun kac konu kitlenmis gormuyomusun yeter be kardesim baslama oynama oyunuda zaten senin gibiler basladıkca seviyede KINAYT ONLAYN dan farkı kalmıcak[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion
Calia Und WarLock - EU Chromaggus
Sosyal ağlarda paylaş

wIrus h4x0r kardeş bilsisayarım yazan yeere tıkla masaustunde ordan cye gir ordan windowsu sil oyunu h4x0rlamış olucan ve yuklenicek otomatik olarak[signature][hline]Lianna Human Paladin
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Sosyal ağlarda paylaş

monitorun kaç inch? 17 ve ustu ise tum gucunle gerinip kafanı monitorun tam ortasına hızla hareket ettir 15 ve altı ise monitoru sırtına bagla en az 6. kattan aşağı atla :-p[signature][hline]Lianna Human Paladin
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Sosyal ağlarda paylaş

aman haaa! lan nabıolar. gitsinler uo felan oynasınlar, o da beleş.

edit: porsuk, bence sebeplerden bazıları şunlar
1. oyun beleş
2. gerçek serverdaki ciddiyet yok ve bu nedenle gmleri kandırmak daha kolay ve konuşarak, tanıdıkları devreye sokarak aklanmak mümkün ve atılsan da bişi olmaz yeni char kurarsın. çünkü beleş
-gerçek serverda da gmler azcık hoşgörülü olsa, azcık kuralların ihlaline göz yumsalar varya nasıl şeyler oluo gör sen haha. ya bu kadar kural varken bile ne bug ne exploit vidyoları var :D ayrıca mesela arcane bugu olduğunda bazı mageler biliodu, adamlar kral gibi geziodu sanki dünyayı kurtardı haha sölemiodu nasıl yapıldığını hıyarto.

[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)

[Bu mesaj muzcu tarafından 22 Aralık 2005 20:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...