ghaldszar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Son 3 gundur ADSL hızım 8k yı gecmiyor. Ne yapıp ettiysem de duzeltemedim. Virus vardır dedim yok. Netlimiter yüzündendir dedim o da değil. Acaba telekomdan mı? 8k gorunce paranoyak oluyorum resmen. Kabloneti bırkma nedenimdi bu. Aylarca 8k takıldım en az 50 kere arayıp düzeltin dedim ama düzeltmeyi beceremediler. Şimdi ADSL de cekemicem aynı şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Telekomdan.Benimde aynı durumda ya.Bir kaç arkadaşta aynı durumda olunca bu kararı verdim.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
husgiz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bana da aynı durum oldu ama ne yaptıyasm nedenini bulmadım ama Allah tan formattan sonra kendine geldi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar