DaSKiLLeR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 yürü be army ahah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solcir Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Ya acaba resimleri yetkililere gönderip(msn ile mesela)öyle kara listeye alınmasını sağlayamaz mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 yani ismini vermek istemeyen seyirci rolü oynamak istiyosun.[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ya serverde demin oynuyodum sonra connection problem oldu çıktım yine girmeye çalıştım you've banned this server gibi bişi diyo,yani ben şimdi banlandımmı? hiç küfür etmedim hiç kötü bişide yapmadım!! anlamadım ben bu işi.[signature][hline]For Tomorrow... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Pingin yüzünden server tarafından otomatik olarak banlanmış olabilirsin. 15dk sürer bu tür banlar.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ok saol düzeldi zaten =)[signature][hline]For Tomorrow... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 [spo1=Selam niyetine][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 abi ne diyeyim bilmiyorum ki, gülsem ayrı kötü bir şey desem ayrı ya lol. yeni sistemle beraber nickini ilk kaybeden belli oldu diyeyim bari.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
army107 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 acaba yeni sistem nedeniyle eski listedekiler geri dönebileceklermi nickleriyle merak ettiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Hayır.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
army107 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 [spo1=Küfür][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Son 2 ekran görüntüsü yüzünden banlananlar ve diğer tüm eski banlıların nickleri her iki serverdan da permanent ban yemiştir.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 [spo1=Bir][/spo] [spo2=İki][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
army107 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 şu oyuncu isimlerine bişi getirsenizde ban listesindekiler giremese. hybrid de saintte bol bol oyunda ss lerdede poz veriolar. oyuncu daha girmeden ban listesinde olduu için bloklansa sizn içinde çok rahat olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 İkisinin de nickleri zaten banlı, anca ufak eklemelerle giriyolar. Mesela demin Saint* vardı, o da banlandı. Yarın Saint** çıkabilir :p.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Nickleri değerli hale getirmenin en etkili yolu istatistik sistemi. http://soldat.inkompetent.org/snstats/?inc=players Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Biriken küfürler. [spo1=Bir][/spo] [spo2=İki][/spo] [spo3=Üç][/spo] [spo4=Dört][/spo] [spo5=Beş][/spo] [spo6=Altı][/spo] [spo7=Yedi][/spo] [spo8=Sekiz][/spo] [spo9=Dokuz][/spo] [spo10=On][/spo] [spo11=Onbir (Küfür&İftira)][/spo] [spo12=Oniki][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 [spo1=Tespitlere dikkat][/spo] [spo2=Düz küfür][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Güzel bir çalışma olmuş :) İlgileneceğim bunlarla, sağol.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 zaten bişey farkettim, adiemus oyuna girdikten sonra sunucuda uzun bir sessizlik hakim oluyor =P[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar